YouTube, sex-telefon og inntekt!

Kan du begynne å lage youtube-videoer én gang i uken?

Jeg skal snart i gang med YT igjen, men venter på at et par ting skal på plass. Skal faktisk i et møte angående dette i morgen. Jeg har flere kule idéer om hva som skal lages, men som sagt mangler jeg noen brikker. Vær tålmodige med meg ♥

Skulle du ønske du vant Camp Kulinaris?

Selvfølgelig skulle jeg det, men det gikk jo som det gikk. Jeg er et skikkelig konkurransemenneske, så jeg var jo skikkelig innstilt på å vinne, det skal jeg innrømme. Allikevel var det greit å ryke. Det er jo ingen offisiell premie i CK, og derfor er ikke tapet like stort som i for eksempel Farmen eller PH.

Jobbet du virkelig på sex-telefon?

Dette er noe Henrik Farley bare tullet med under mobilsnokshow. Selvfølgelig har jeg ikke jobbet med det! Aldri kunne jeg tenke meg å ha en sånn type jobb. Det er virkelig ikke min stil, haha. Jeg jobbet som telefonselger på bildet, derav headset. Og i tillegg var bildet fra 2013, da sminket jeg og kledde meg litt annerledes enn nå.

Hvilken hunderase synes du passer til nybegynnere?

Jeg er ingen hundeekspert, men mitt råd er å se etter en rase som du er villig til å gi den mosjonen den krever, en hund du vet du har pass til og en rase som har god helse, i tillegg må du eventuelt ta pelsstell om nødvendig. Jeg liker chihuahua fordi den er tilpasningsdyktig, bærbar, enkelt å få pass til, kosete og har veldig god helse.

Er du en troia?

Det aner jeg ikke, for jeg vet ikke hva en troia er? Jeg tenker isåfall på et sted i Portugal som heter Troia, men vi tenker kanskje ikke på det samme?

Hva jobber Haakon med?

Haakon jobber som bilselger i Tesla, han har tidligere jobbet både med ledelse og mye salg.

Har du fast inntekt?

På en måte? Jeg har ingen bestemt sum som jeg vet kommer inn hver måned, for jeg må selv jobbe for pengene som kommer inn krone for krone. Jeg har blogg og tv som inntektstkilder. Det kan variere fra måned til måned hva jeg tjener, så noen måneder er summen høy og andre litt lav, alt avhengig av min innsats og prosjekter.

Hva er ditt favoritt sminkemerke?

Jeg har egentlig ikke noen favoritt, for jeg kjøper uavhengig av pris. Om jeg skal ha basics er jeg glad i Nyx eller Max Factor. Jeg har egentlig til gode å prøve litt nye merker og produkter, for huden min er ikke superfan av det jeg bruker nå, så jeg trenger noe nytt.

Hva har du over tv-benken?

Haha, bra spørsmål… Vi trenger ny tv-benk, for å si det slik… Vi har lagt over et pledd fordi benken er farget i mørk tre, og det passer ikke inn hos oss. Vi trenger noe i sølv eller speil, slik at det kan gå til resten av interiøret vårt.

Hva angrer du på av det du har gjort hittil i livet?

Jeg angrer på at jeg ikke var noe hyggelig mot en eks jeg hadde da jeg var 16, hehe. I tillegg angrer jeg på en annen eks jeg skulle ha dumpet mye tidligere enn jeg gjorde. Det er tydelig at eksene mine har satt spor, haha…

Er du rik?

Nei, overhodet ikke. Jeg har ganske vanlig økonomi ville jeg tro, men jeg har ikke barn (som er dyrt), og jeg prioriterer å bruke penger på litt luksusting, istedenfor andre ting. Hadde jeg vært singel hadde jeg levd på macaroni med ketchup, og heller shoppet masse + hatt hest.

Ta du privattimer med ridning?

Akkurat nå har jeg ikke tatt timer på en stund, men jeg har tatt privattimer når jeg har drevet aktivt tidligere. Hesten jeg rir nå må i hovedsak settes i gang igjen, og da føler jeg at jeg får mindre ut av timer, men jeg kommer nok til å ville ta det etter hvert når hesten og jeg er i gang.

Hvilken hårkur bruker du?

Akkurat nå bruker jeg denne. I tillegg bruker jeg sjampo fra samme merke.

Hvor rir du?

Hesten jeg rir står oppstallet på Semb Hovedgård, en ganske koselig plass.

Din beste drink?

Mine favoritter er Mimosa, Cosmopolitan og Appletini!

Hvorfor bruker typen din så dumme klær når dere går tur?

Det lurer jeg også på, og det er ingen vits i å prøve å spørre… Jeg tror han tar det han synes er komfortabelt, og at det til tider ikke er smarte valg med tanke på gjørme i skogen og sånt. Han er flink noen ganger, men det er ikke sjeldent at jeg må be ham ta noe annet for å forberede ham bedre.

Hvor høy er du og hva er din vekt?

Jeg er 159 høy, men vekten min følger jeg ikke med på. Jeg har en tendens til å henge meg litt opp i sånne ting, og er forsiktig med å veie meg. Vekten min kan av erfaring svinge ut fra hvor mye jeg trener og tenker på kosthold, men jeg har brukt samme klesstørrelse cirka de siste 6-7 årene.

Liker du best ærlige eller positive mennesker?

Jeg tror vel at jeg går for den positive, samtidig som jeg aldri ville vært i nær relasjon med noen som ikke er ærlig med meg. Samtidig synes jeg noen ganger at det kan hjelpe at noen heller er positive enn at de for eksempel er ærlige på noe som ikke er utviklende. Jeg har for eksempel lite nytte av at noen er ærlig om at de synes en kjole jeg har på er stygg, for det er jo subjektivt.

Dine tips til barnløse kvinner som ikke ønsker barn?

Jeg befinner meg akkurat nå i denne gruppen, og synes at man skal glede seg over hvor mye frihet man har uten barn. Du kan reise hvor du vil, drikke vin når du ønsker, ha hest – uten å bli utslitt, spontant dra ut og spise eller på fest, bruke penger på en fin veske, +++. Altså, det er mange bra ting med barn og, men det er mye frihet forbundet med å ikke ha barn.

Hva er din favorittrestaurant i Oslo sentrum?

Jeg har vel egentlig ingen spesiell favoritt, men går dit det frister. Haakon og jeg spiste på en skikkelig hyggelig restaurant forleden, den het Baltazar, og har italiensk mat. Jeg vil si den fordi det var veldig god service og nydelig mat og vin der!

Er du et ja- eller nei-menneske?

Jeg er i alle fall mer ja enn nei. Som mange skjønner er jeg spontan, tullete og elsker nye opplevelser. Jeg er også kreativ og prøver ofte å løse ting på en annen måte enn hva som er “oppskriften”. Jeg er derfor positiv om noen foreslår en ny løsning på noe.

Kunne du klart å leve uten en mann resten av livet?

Jeg tror det, men jeg ville foretrekke å ha Haakon i livet mitt. Det ville vært ensomt og mindre kjærlighet, mangel på teamfølelse, dårlige julegaver og et enormt tomrom.

Hva mener du om Britney Spears?

Jeg har alltid tenkt at jeg synes hun er kul. Hun er jo et ikon.

Kan du legge ut video fra du rir?

Jeg har veldig lyst, men da må jeg ha med noen til å filme. Haakon har vært med et par ganger, men han ser ned i skjermen sin når jeg rir, så litt vanskelig å få kontakt med ham. Jeg skal se om jeg får med en venninne dit snart!

Kunne du vært med på Camp Kulinaris om igjen?

På en måte, samtidig er det sykt mye jobb. Allikevel var det utrolig gøy å få bli kjent med så fine mennesker, så det er typisk meg å ville ha sagt ja til en ny sesong. Men dette er liksom ikke PH der deltakerne kommer om igjen, uten om Erlend da. Hehe.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg