Vi skal gå i parterapi!

Reklame | Kjærlighetsterapauten

Ja, dere leste riktig!

Skjermbilde fra intervju hos Rød Løper

Jeg har lyst til å rope “JA, TIL ÅPENHET!”, for det er nettopp derfor jeg velger å gjøre dette. Litt tilfeldig kom jeg over muligheten til et samarbeid med Camilla Sørensen som driver med parterapi, du kan lese bloggen hennes her. Så hvem gjør dette og snakke høyt om det? Jeg! Vi trenger mer åpenhet rundt dette temaet, og det er ingen skam å innrømme at et forhold ikke er perfekt.

HVORFOR?

Det å gå i terapi, enten om det er på grunn av forhold, familie eller som enkeltindivid, er ofte tabubelagt, og veldig få tør å snakke om det. Dette skulle vi jo hatt mye mer åpenhet rundt, for de som oppsøker hjelp har jo tatt et standpunkt på å være villige til å la andre hjelpe dem – som er mye smartere å tro at man alltid skal klare alt på egenhånd. Med en person som er ekspert på feltet og fungerer som nøytral 3.part vil man jo få oppvekkere, lære masse om seg selv, og i dette tilfellet lære mer om partneren sin!

HVA SLITER VI MED?

Haakon og jeg har flere utfordringer, men ingen jeg ikke tør å snakke om. Vi er simpelthen to veldig forskjellige personer som ofte drar litt i hver vår retning. Han er mer rolig, stabil, tålmodig og langsiktig tenkende, imens jeg er utålmodig, rastløs, kortsiktig og eventyrlysten. Dette gjør at vi som par ikke møter hverandre behov til en hver tid, og vi får diskusjoner og utfordringer der vi har lange samtaler som ender i at vi setter problemet på pause. Etter noen uker er problemet tilbake, og vi er nettopp der vi startet! Vi kommer altså ingen vei på egenhånd, og derfor kan Camilla hjelpe oss i riktig retning, og få oss til å se ting annerledes, og nye veier å gå.

ÆRLIGHET!

Dette kommer til å bli en helt spesiell opplevelse for meg selv, Haakon og dere som vil følge med. Jeg kommer til å oppdatere dere jevnlig om forløpet, og dere vil få høre hvordan det går underveis. Jeg kommer ikke til å legge skjul på ting med mindre jeg ikke klarer å dele dem, men da skal det ganske dypt. Jeg tror at Haakon og jeg har utfordringer som andre par også kan kjenne på.

GLED DERE!

Dette blir en veldig spennende reise, og allerede neste uke skal vi begynne å planlegge litt. Jeg grugleder meg nå. Den største frykten er å få beskjed om at alt jeg gjør er feil, hehe. Hvem vet? Jeg tror både Haakon og jeg skal få oss noen oppvekkere på hva vi gjør som er galt og riktig. Midt i stormens hete tror vi ofte at vår egen mening er den riktige, men sånn er det jo ikke! Antakeligvis vil vi bli sinnsykt mye mer bevisste på oss selv og hvordan vår atferd påvirker den andre i forholdet.

Ønsk oss lykke til!

Screenshot fra intervju med Rød Løper

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

6 kommentarer

Siste innlegg