Vi må fikse forholdet!

Alle som har vært en stund i et forhold vet at det ikke alltid er en dans på roser.

Man møter utfordringer, og disse kan handle om mye rart. Kanskje man lar hverdagen sluke forholdet fordi det er mye å gjøre, kanskje man har bekymringer, kanskje man ikke får det man ønsker fra den andre, eller kanskje man savner å føle seg mer nyforelsket? I alle fall er det sikkert og visst at så lenge følelsene ikke forsvinner, så bør man jobbe med det man har.

De siste årene har vi nok blitt mer og mer vandt til hverandre, og det er lett å glemme å pleie forholdet. Haakon og jeg har dessverre ikke vært så gode på å holde eventyret i live, og derfor er det på tide å gjøre flere aktiviteter sammen. Som person er jeg ekstremt eventyrlysten, imens Haakon er litt mer bedagelig, og trenger ikke at det skjer så mye hele tiden. Haakon har fått innsikt i at jeg savner at vi opplever mer sammen, og har derfor sagt seg villig til å finne på noe gøy minst én helg hver måned. Det kan være alt fra en hyttetur til noe mer crazy, slik som å reise et sted eller oppleve noe helt nytt. Kun fantasien setter grenser!

I går var første overraskelse fra Haakon. Han booket rom på mitt favoritthotell i Oslo, tok meg med på Gokart, shopping og middag ute. Det var en sinnsykt fin kveld, og jeg kjente liksom at følelsene til Haakon kom litt sterkere frem fordi jeg følte han gjorde noe ekstra for meg, og han hadde så fine intensjoner. På grunn av corona dro vi ikke ut mer enn at vi spiste middag ute. Resten av kvelden så vi litt film på rommet og slappet av.

Som kjærester har man et ansvar. Man må gjøre det man kan for å møte den andre parten sitt behov, og man må ta ansvar for forholdet. Å skape minner sammen tror jeg er veldig smart. Man får ikke minner av å sitte på sofaen, men man får minner ved å oppleve noe nytt sammen, se ting, høre ting, smake ting, lukte ting, føle ting… YOU NAME IT! De beste minnene i livet er ofte ikke det man alltid gjør, men de spennende tingene man opplever sammen, slik som reiser og spennende møter med noe nytt.

Jeg håper denne helgen er en start på noe godt. Vi trenger å leve litt mer, vi er jo ikke et gammelt ektepar, men noen ganger føles det sånn: Det er på tide å få frem romantikken, overraske hverandre, nyte tiden mer og vise hverandre verden – og oppdage den sammen. Jeg tror dette er veldig viktig for at et forhold skal slå gnister på nytt og kunne vare!

 

Håper dere også hadde en fin helg ♥

7 kommentarer
  1. Veldig godt å lese, må få typen(eksen) til å lese denne. Vi er i en fase nå hvor jeg vil gjøre som dere, men han heller vil gjøre det slutt. Begge har følelser og er så utrolig glad i hverandre så man kan ikke bare la det gå. Men heller prøve ut og møtes på halvveien som dere <3

   1. Ååå, håper det kan hjelpe! Man må gjøre noe nytt i forholdet om ting skal vare, tror jeg. Du kan banne på at det hadde blitt slutt mellom oss også om vi ikke tok tak i ting. Masse lykke til <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg