Vi har ommøblert og fått nye møbler!

Reklame | Vital Design

Endelig kan jeg vise dere!

Det har kriblet og klødd i kroppen fra det øyeblikket vi bestilte nye møbler. Vi har solgt den forrige store grå sofaen og byttet den ut med en ny og stilig chesterfield-inspiret sofa med sjeselong. Forskjellen denne gangen er at sofaen kun skal brukes som et hyggelig sted å sitte, for eksempel til hyggelige kvelder med vin og venner. Jeg gleder meg, og tror jeg nesten må kjøre og hente bestevennen min til helgen – som også er glad i interiør. Vi må virkelig innvie den nye sofaen snart. Jeg elsker hvordan den ser ut, og jeg har ønsket meg en ny sofa som dette ganske lenge – helt siden vi fikk spisestuen i litt samme stil.

Så hvor er tv´en? Jo, den er plassert på veggen der vi pleide å ha spisestuen. Vi bestilte nemlig en daybed også, og den skal vi bruke som tvsofa, for den er hele 2 meter bred og 175 centimeter lang! Det er plass til både Haakon og meg + de fire hundene våre. Jeg er helt betatt av denne plassen, og film og serier har aldri før vært så digg å se på. Vi har fått en helt nydelig base der vi kan kose oss skikkelig.

En annen ting… Jeg har endelig funnet min interiørstil, og er såå fornøyd med å endelig ha en rød tråd her hjemme. Møblene i stueområdet passer helt perfekt sammen. Nå mangler vi en kul hundeseng, en lysekrone over spisebordet og et fint møbel til gangen mellom stue og yttergang. Alt er på vei til å virkelig bli topp. Det startet med masse maling, og nå er snart alle møbler på plass. Derfor kan jeg med glede snart lage en ny housetour til youtube! ♥

♦ Sofaen og daybeden er fra Vital Design ♦

 

Sjekk dette:

¨

Er ikke dette helt topp?

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

13 kommentarer
  1. Wow! Der snakker vi! Det ble SÅ nydelig og gjennomført nå, Aurora! Jeg digger det! 😀 Sikkert deilig å ligge i den daybeden! ÅH! 😉 Klem! <3

  2. Sofarn var flott, men bordet ble helt feil. Et bilde over sofaen var heller ikke fint. Burde også hadd et fint gulvteppe. Sett tidligere at du henger bildene dine feil. De må henge på linje nede eller over og ikke i forskjellige høyder Du har mye å lære om intriør. Du bør se litt på Halvar Bakke han er veldig flink til å få en rød tråd. .

   1. @KJersti Sammenlignet med hvordan folk flest har det i sitt hjem så syns jeg dette så utrolig bra ut. Hvor kommer mindreverdighetskompleksene dine fra?

  3. Ble så fint 👍. Du har så god smak. Er så gøy og se hva folk som kan får til. Selv har jeg vel aldri funnet den rød tråden….Er litt av hvert, men kanskje en dag er den der 😉

  4. Jeg syns det er rart og frekt å kommentere andres hjem jeg! Skal noen andre bestemme hvordan du skal ha det i DITT hjem liksom?! Nope! Blir jo som å kritisere klesstil også, det er også jækla frekt!

  5. Stilig ^^ Den ene sofaen (den på de første bildene) minner meg forresten litt om en sofa jeg ønsket meg selv for noen år siden, bare at den jeg ønsket meg tror jeg er litt hardere, og så var den mørkerød (og litt dyrere enn hva jeg har råd til).

   Og forresten, er det ikke litt fascinerende hvor lite som egentlig skal til for at man ihvertfall for en liten stund nærmest føler at man har flyttet inn til et nytt sted? 🙂 Slik føler ihvertfall jeg det når jeg en stadig sjeldnere gang ommøblerer litt, eller får inn noe helt nytt ^^

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg