VI HAR LAGT INN BUD!

I dag har jeg vært en tur i Asker igjen, og gjett hva!?

Vi har nettopp lagt inn bud på leiligheten jeg har snakket om. Det er en ganske liten leilighet, og den må pusses opp. Allikevel har jeg blitt ganske så giret, for den ligger i et kjempefint område jeg gjerne vil bo med nærhet til alt jeg elsker: Turmuligheter, hester, Oslo, vennene mine og mye mer! Og på toppen av alt bor en av mine aller beste venner rett i nærheten, og det hadde vært helt utrolig å liksom bli naboer, herregud.

Det er veldig skummelt å ha lagt inn bud. Jeg er redd for om det er andre involvert, om vi bli avslått direkte, eller om vi skulle ha klart å være de eneste budgiverne, da tror jeg vi har en sjanse! Akkurat nå venter vi på en slags respons fra megler og selger, så jeg aner ikke hva som skjer…

Om det blir mer action tror jeg det varer helt til i morgen. Hvem vet om jeg får sove i natt. Dette er skikkelig skummelt, og jeg vet ikke helt hvor det ender. Om det ikke blir denne leiligheten må jeg være ekstremt tålmodig, for det er ingen andre jeg har øye for akkurat nå. Om vi selger vårt eget hus på torsdag vil jeg til og med kunne få dårlig tid, med tanke på overtakelse, og i verste fall ender vi opp med kortidsleie et sted frem til det dukker opp noe annet jeg har lyst på. SPENNENDE!

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg