VGTV spredte falske nyheter

God søndag!

Jeg har tross alt vært bortreist en god stund, og har derfor ikke fått med meg så mange nyheter. I går tenkte jeg oppdatere meg litt på ting, og tenkte derfor ta en titt på Panelet, fordi jeg så at de har kommentarer til årets Charterfeber. Spent tok jeg meg en titt..  Videoen jeg så, finner dere HER. I videoen ser dere først et klipp av Svein Østvik, deretter ser man Harm og Hegseth, som presterer å si at jeg ikke er med i årets sesong(!?). Jeg aner ikke hvordan dette har gått seg til, men det er litt frustrerende, fordi det er jo ikke sant i det hele tatt. Fra episode 6 får dere se meg, mamma og søsteren min på tur. Og jeg kan garantere at det blir underholdende. Jeg tar hele greien med et smil, men samtidig er det dårlig PR for min egen del at VgTv sier ting som ikke er sant, da det kan gå noe ut over statistikkene mine. Men ok. Jeg har selvsagt meldt fra om at jeg faktisk er med i årets sesong, så det er lov å håpe at de retter opp i feilen ganske fort. Jeg må kunne ha en trygghet i at neste gang media skal dekke en tv-opptreden, så forteller de fakta. Jeg har et godt forhold til spesielt Morten Hegseth, og bærer ikke gnag (nag), men jeg ønsker så klart å bli snakket korrekt rundt. I dag følte jeg for å ta opp dette, fordi det er greit å stoppe et falskt rykte.

Min familie og jeg gjorde veldig mye gøy på tur, slik som yoga, vinsmaking, ridning og mye mer. Så om dere tror vi bare ligger på stranden, tro om igjen. Under ser dere et bilde av mamma og meg på fjorårets premierefest. Denne kvelden lot jeg produksjonen få en liten forsmak på hva mamma har å tilby, og det ble derfor tatt godt imot da jeg foreslo for produksjonen at jeg skulle reise med akkurat denne fantastiske damen i årets sesong. Det ble råbra!

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

6 kommentarer
  1. Trenger ikke å være falske rykter, kan være de ikke har fått det med seg, jeg har ikke hørt noe om du skal være med eller ikke før jeg leste dette innlegget. Men det er på tide at du begynner å blogge litt mer seriøst å ikke tar alt om deg selv så høytidelig som du har gjort i det siste. Så du har mistet en leser.

   1. VGTV har et reelt ansvar, og har fint mulighet til å sjekke med pressekontakten i Tv3 om hva som er riktig og ikke, så denne feilen er vanskelig å unnskylde med annet enn slurv.

    Tro meg, jeg tar ikke meg selv høytidelig, men beklager om du oppfatter det slik. Jeg er ganske nede på jorden. Jeg har ikke blogget selv på over 1 måned, på grunn av en annen innspilling. Skal tenke på din tilbakemelding i innleggene fremover, for jeg er virkelig ikke slik som du beskriver meg.

  2. @Anonym Hva faen vet du om media og dekning i media uansett? Din patetiske lille dritt! Slenger dritt til andre anonymt, feig som bare det! Fortsett å leve i den svette lille hulen din du!

  3. Helt enig med deg Aurora! Dette er slurv fra deres side. Helt unødvendig. Ser charterfeber og gleder meg til å se episoden du er med i.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg