Utfordret av skjebnen

Omg. Dere vet jo at jeg hadde eksamen i disse dager?

På tirsdag skulle hjemmeeksamen startes. Jeg hadde lagt meg tidlig dagen før, og jeg var mentalt forberedt på alt som kunne komme. Jeg fungerer nemlig veldig godt under positivt press, og tenkte derfor at jeg skal jammen levere en god eksamen. Og hva skjer? Jeg våknet på tirsdag med dundrende vondt hode, snørrete nese og et svimende hode som helst skulle fått fri for dagen. Men…. Eksamen er eksamen, og det er ingen vei uten om. Jeg valgte å dytte i meg det jeg hadde av smertestillende, og vipps, så ble jeg sittende og skrive for harde livet. Fornuften advarte meg om at jeg muligens ikke ville være i bedre form på onsdag, og at jeg ville gjøre best i å få ferdig eksamen så fort som mulig. Klokken halv syv samme kveld, leverte jeg eksamen… Hodet mitt føltes som at det holdt på å ekplodere, men jeg var sykt lettet! Sykt lettet over at enda en utfordring var ute av verden, og at jeg kunne holde hodet hevet.

I går våknet jeg som spådd enda dårligere.. Snørret rant, og feberen var vanskelig å holde ut med. Jeg lovpriste virkelig meg selv for å ha tynt alt jeg kunne dagen før. Det ville vært et mareritt å skrive mer eksamen i enda verre form.

I går var det mer moro på agendaen. Jeg hadde nemlig planer om å dra på Disney On Ice med søsteren min og nevøene mine. Jeg kastet i meg smertestillende, og fikk hentet dem på skolen. Deretter kjørte vi hjem og spiste litt pizza. Senere kom søsteren min fra jobb, så kjørte vi inn til Oslo. Vi var akkurat i tide til showet, og vi hadde helt nydelige plasser på første rad. Og kan du tro det…? Verden er liten! Rett ved siden av meg satt plutselig Abu, og bak meg satt Niklas. Disse to har jeg tilbragt lange dager med på Camp Kulinaris, og det var derfor sykt hyggelig å se dem! Showet var sykt bra, og jeg digget spesielt hesten fra To På Rømmen, og ikke minst Elsa med Let it go. Jeg blir som et barn igjen på sånne forestillinger, og jeg begynte faktisk å gråte da jeg så showet til Elsa. Det var så sykt fint…

Sjekk bildene under fra showet 

Nå smiler livet, og jeg kan avsløre at jeg faktisk spent venter på svar fra et sted jeg har vært på jobbintervju. Jeg har hatt lyst på en deltidsjobb en stund, fordi jeg er så mye alene i blogger- og studenthverdagen. Jeg elsker å være sosial, så det ville vært digg å komme seg mer ut. Jeg oppdaterer om det har gått veien, om ikke får jeg lete videre. Jeg kommer ikke til å gjøre noe jeg ikke vil trives med.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg