Ukens utfordringer

Jeg finner glede i å utfordre meg selv, og har derfor fortsatt prosjektet Haakon og jeg satt i gang sammen, som var å ha en utfordring hver uke. Jeg føler meg klar til å gjøre flere ting enn én, og har derfor satt meg tre mål denne uken, som jeg håper vil gi sunne resultater for hodet og helsen. Jeg har på bare noen få uker fått det hakket bedre med meg selv, etter jeg ble mer helsebevisst. Jeg er i en veldig sensitiv periode nå, og derfor er det viktig at jeg jobber for helsen min, og ikke gjør meg like sårbar som jeg er når helsen heller ikke er på topp. Neste mandag har jeg legetime på grunn av at jeg må sjekke huden min, og forhåpentligvis få en slags kur.

Haakon har hatt mye å tenke på, og derfor var det kanskje ikke en perfekt anledning for ham å lage seg så mange utfordringer, da fokuset hans trengs andre steder akkurat nå. Derfor har jeg satt meg noen mål alene, og håper jeg har viljestyrke nok til å klare det. Dette er målene jeg har for denne uken:

♦ Holde meg unna karbohydrater.

Jeg føler meg så sykt mye bedre i kroppen når jeg unngår dette, da jeg blir fort slapp og oppblåst av det. Jeg føler også at jeg i lengre perioder har vært ubevisst avhengig av dette, og spesielt til middag. For eksempel har jeg alltid trodd at jeg er nødt til å ha typ poteter, brød eller pasta til mat. Det er jo bare tull, jeg blir fint mett på andre ting.

♦ Finne et treningssenter å begynne på. 

Dette var et mål jeg tidligere ikke nådde. Greien er at jeg bor langt unna de treningssentrene som jeg egentlig ønsker å gå på. Jeg har tittet på et par andre, men det er enten slik at jeg synes de ikke har bra nok tilbud, eller at de ligger dårlig plassert for min del. Jeg skal ikke flytte med det første, så jeg tenker at jeg bare er nødt til å velge ett, og det fort. Nå er det lenge siden jeg har trent ordentlig, så jeg må begynne igjen før musklene forsvinner helt.

♦ ZEN

Denne uken har jeg satt som mål å meditere hver dag. Jeg har hatt veldig stressende perioder, og jeg er nødt til å prøve å enten føle på alt som er på innsiden min, eller klare å slappe av ordentlig. I disse dager våkner jeg stresset hver dag, og dette mønsteret må virkelig brytes. Jeg skal også via meditasjon prøve å få mer kontakt med disse tingene jeg har følt og sett i forbindelse med engler. Jeg håper jeg kan finne ut mer av hva som skjer med meg om dagen, og om jeg har evne til å se ting klarere.

Slik ser altså målene mine ut denne uken! ♥ For uten om dette har jeg en middels timeplan, og jeg skal fokusere på å være produktiv. Det er et par ting jeg ikke har hatt hode til å gjøre fordi andre ting har tatt opp tiden, så nå må jeg få i gang selvkontrollen, slik at alt går som det skal.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg