Ukens spørsmål: Vekt, Sugardaddy og status!

Reklame | Farmasiet og Famme

Har du mer info om p-pillene du bruker?
Dette har jeg lagt ut mye om fra før, hehe. Men om du vil lese ordentlig om dem bør du gå inn HER. Der kan du lese hele pakningsvedlegget + bestille om du har resept. P-pillene gir ingen eller sjelden mensen og jeg opplever ingen bivirkninger uten om det.

Føler du deg mindre fri etter du fikk deg kjæreste?

Helt ærlig? Ja, absolutt. Jeg har jo ikke behov for å ha sex med andre og så videre, men jeg føler ofte at jeg er mer bundet fast til hjemmet og kjæresten, og jeg føler noen ganger at jeg er ansvarlig for å passe på at vi begge har det bra en fredagskveld, som gjør at jeg kan finne på å bli hjemme istedenfor å dra ut med venner. Haakon er ikke mye på farten, så han er ofte alene om jeg er ute.

Har du barn?

Nei, jeg har fire chihuahua – de er det nærmeste jeg kommer barn akkurat nå, hehe.

Spiser du brød?

For det meste ikke, men litt her og der. Jeg spiser det enten om jeg skeier ut på restaurant o.l, men ellers kjøper jeg brød med mye næring, slik som Funkygine sitt – det er veldig sunt og godt. Jeg blir fort litt oppblåst av karbo, og prøver å ikke ha for mye av det.

Kan du legge ut matoppskrifter?

Ja! Jeg er allerede i gang, og om du vil lese noen allerede finner du det HER.

Kan du hekle eller strikke?

Nei, dessverre. Dette er virkelig ikke et talent jeg har, og det er synd. Jeg synes sånne gensere som Sophie Elise har kommet med (Skappel) er sykt fine, men jeg er ikke i stand til å ta i en eneste strikkepinne. Jeg forbinder det med noe jeg kan lære når jeg blir eldre.

Hvor mye veier du?

Det er ikke noe jeg ønsker å snakke om på bloggen. Vekt er ikke viktig, for som alle sier; Muskler veier er mer enn fett, og derfor er det tullete å ha en spesiell målvekt – med mindre det handler kun om slanking og ikke trening, tenker jeg. Gang på gang hører man om de som trener og spiser sunt men ikke går så mye ned i vekt, det er ofte fordi de bare har fått masse mer muskler.

Er du en Hollywood-frue?

Nei, hehe, men det hadde vært drømmen. Bo i varmere strøk i LA og jobbe med tv, ha en egen bedrift eller noe annet spennende.

Kunne du hatt sugardaddy?

Nei, det kunne jeg ikke hatt. Jeg kunne derimot fint vært med som noens følge for en kveld eller bli med på en middag, men ville ikke ha måttet gjøre noen tjenester, haha.

Hva gjør du når du er stresset, men ikke har mulighet til å roe helt ned?

Det er isåfall i en situasjon der jeg er med mye mennesker og ikke for meg selv, for hjemme klarer jeg å puste ut. Om jeg f.eks er i et møte eller på en jobb pleier jeg gå på do….Hehe. Gråte litt om jeg må, gjøre et par dype pust og så videre. Eventuelt tar jeg tak i noen jeg stoler på for å snakke ut om hva jeg føler med dem.

Hvor bor du?

Jeg bor i Våle i Tønsberg kommune. Huset vårt er til salgs, du finner det HER. Vi skal flytte til Viken etter hvert, og satser på Lier eller Asker.

Kjenner du Andrea Sveinsdottir?

Nei, “kjenner” gjør jeg ikke. Har hilst på henne noen ganger, og synes hun er veldig flink til det hun driver med. En blogger man kan se opp til, og som har fine verdier.

Hvor i Europa er det vakreste stedet du har reist?

Tjaaa. Jeg er ikke veldig glad i Europa, men jeg synes Villajoyosa i Spania har sin sjarm. Ellers er Norge også veldig fint. Jeg har enda til overs å reise til Frankrike, så vi får se om det kan endre på litt. Det verste er i alle fall Gran Canaria og Hellas., jeg er ikke så glad i stein, men synes frodighet gjør et sted vakkert.

Hvor står du i livet nå med deg selv?

Akkurat nå er alt helt på jordet. Jeg aner ikke hvor veien går videre, og alt føles merkelig.

Tror du på gud eller evig kjærlighet?

Nei, egentlig ingen av delene hittil. Jeg tror på mennesket og dets muligheter, også tror jeg på at det finnes en slags renhet og kjærlighet – den vi ser hos dyr.

Kan du lage et innlegg om hvordan man finner den rette mannen?

Jaa, hehe! Nå er jeg ingen guru, men jeg hadde en ganske bra plan da jeg selv fant Haakon, så jeg kan skrive litt ut fra det.

Ditt beste sjekketrips som fungerer?

VÆR DEG SELV! Om du vil møte en som liker deg må du vise dem hvem du er. Snakker du med riktig person vil h*n falle for deg uansett hva du sier så lenge du er deg selv.

Foretrekker du Skal Vi Danse eller Stjernekamp?

Jeg ser ikke på noen av delene, men tror vel kanskje jeg synes Stjernekamp er gøyest? Egentlig bør jeg følge med på SVD i år fordi Michael er med, men jeg har ikke Tv2 Sumo, så får ikke sett, heh.

Hvordan møtte du Haakon?

Vi møttes via en jobb jeg fikk i 2014! Vi jobbet i samme stilling til og med… Man vet aldri når Amor skyter og treffer blink, hehe.

Blir det noe mer Charterfeber på deg?

Ja, sesongen kommer i løpet av høsten, så jeg håper det blir moro for dere å se på! Vi var jo og spilte inn i Februar – rett før corona kom, og heldigvis satser vi på et par uforglemmelige øyeblikk..


BY THE WAY: Jeg har konkurranse på Instagram der du kan vinne gavekort på 1000,- hos Famme. Trykk HER for å komme til konkurransen!

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg