UKENS SPØRSMÅL! Tv, kropp og parfyme.

Reklame | Diverse affiliates

Er du fortsatt sammen med han du var med på Charterfeber?

Jeg er fortsatt sammen med Haakon, ja. Vi spilte inn i februar, og det har ikke skjedd så mye siden. Vi har jo vært sammen en stund, og er jo med hverandre hver dag siden vi bor sammen.

Hva synes du om å bli slikket på foten?

Ingen pleier å gjøre det på meg, så jeg har ingen mening om jeg liker sånt eller ikke, hehe. I utgangspunktet tror jeg at det sikkert er mange som trives med sånt, og spesielt de som liker føtter ekstra godt.

Hvilken parfyme bruker du?

Min favorittparfyme er denne, den har jeg brukt i mange år nå, og jeg blir aldri lei. Den har en helt unik duft som jeg aldri har kjent i noen annen parfyme. Det sies at den lukter forskjellig på alle som bruker den. Jeg bruker andre også, men den har jeg hatt lengst.

Tar du ofte bilder med fans?

Jeg sier alltid ja om noen spør, så det er bare å komme bort og si hei om du ser meg. Jeg vet noen er redd for å komme bort, men jeg biter ikke, hehe. Jeg får ofte meldinger av de som har sett meg et sted og som så gjerne ville si hei, men var redde for å komme bort.

Klarer du å twerke?

Jeg prøvde lære meg dette på Paradise Hotel i 2014, og jeg klarer det ikke enda, tror jeg… Det er ikke en ting jeg driver å øver på, men jeg kan nok bli bedre på det, hehe.

Hva er ditt drømmeyrke?

Drømmeyrket mitt er programleder eller å typ drive et sted for hjemløse dyr. Om jeg hadde blitt styrtrik skulle jeg kjøpt et stort ridesenter der jeg hadde både hester og en stor avdeling for omplassering av dyr. En annen tanke kunne være å bli skuespiller.

Har du gått noen idrett som barn og ungdom?

Jeg gikk fotball et år, men ellers har jeg ridd siden jeg var 6 år. Hest står mitt hjerte ekstremt nært, og jeg har fortsatt et håp om at det etter hvert kommer en dag da jeg kan kjøpe egen hest igjen. Jeg elsker det.

Har du noen forbilder/mennesker du ser opp til?

Egentlig ikke? Jeg har ellers mennesker jeg blir inspirert av, og det er gjerne mennesker som tør å skille seg ut på godt og vondt, og som tør å være seg selv (men som drar andre OPP og ikke ned…). For eksempel blir jeg inspirert av
Hvem betyr mest for deg i ditt liv?

Det er selvsagt hundene, Haakon, familie og venner. Alle jeg velger å ha i livet mitt spiller en veldig viktig rolle, og jeg tror kanskje ikke de selv vet hvor viktige de er for meg.
Hvor mange søsken har du?

Jeg har tre søsken, men har kun kontakt med to av dem. Dette er en lang historie. Jeg er den yngste. Ellers er Fleur og Julie 2 og 8 år eldre enn meg. Fleur og jeg er helsøsken imens Julie og jeg er halvsøsken.
Synes du Haakon gjør en god figur på Charterfeber?

Helt ærlig tenker jeg ikke over hva slags «figur» noen gjør på Chartefeber. Det er ikke riktig sted å se etter noen slags figur, for det er så mye tull og tøys i klippen at ingen blir helt fremstilt slik de faktisk er. Dette er selvsagt bare min mening. Haakon er et vanvittig fint, snilt og tålmodig menneske som ofrer mye for at jeg og de rundt ham skal ha det bra. Jeg synes ikke man får et ordentlig inntrykk av hvem han er som person i Charterfeber. Han må nok være med i et mer seriøst program for å få vist publikum hvordan han er.
Teller du kalorier? Veier du maten?

Jepp. Men dette er jo fordi jeg er veldig målrettet med treningen, og jeg er nødt til å vite cirka hva som går inn i kroppen. I helger verken teller jeg eller veier noe.

Hvor kjøper man proteinpannekaker?

Du kan kjøpe dem HER.

Har dere Tesla?

Nei. Vi vurderte det tidligere, men isteden har vi valgt å beholde de bilene vi har inntil videre, for det er mye tap å selge dem. Jeg personlig er veldig glad i BMW, og kommer derfor ikke til å skaffe Tesla.

Hvorfor ble du med på Charterfeber?

Det er jo tredje sesongen, og blant annet fikk jeg ha med meg kjæresten min denne gangen. Jeg synes det var gøy å ta ham med på noe i «min verden», og tenkte det kan føre oss nærmere. Ellers er det jo veldig opp og ned hvor gøy det er å spille inn. Jeg synes det er gøy når det er litt spennende og aktive aktiviteter, men det kan også være litt mye om man har en dårlig dag.

Er moren din alltid så negativ som hun fremstår på tv?

Hun kan vel være litt negativ noen ganger, men alt har vel sin grunn? Husk at det man ser på tv ikke er akkurat som man tror. Det er mye man ikke får se utenom.

Har dere tenkt til å få barn?

Haakon og jeg er heldigvis enige om hvor vi “står”, og ingen av oss synes barn er en god idé, så vi vet ikke om det blir noe, og vi vet heller ikke når det isåfall skulle skjedd. Jeg må innrømme at det ikke virker særlig fengende når jeg ser barn som hyler og skriker, hører om mødre som knapt sover om nettene, og ikke minst alle som sier man ikke bør få barn, hehehe. Men men. En dag vil sikkert jeg det også.

Hvordan har du fått så fin kropp?

Det er hyggelig av deg å si det. Jeg er flink til å trene, spise sunt i ukedagene og ta vare på meg selv. Jeg har trent en stund nå, og det er gøy å få høre av andre at resultatene kommer, for man er jo sin egen største kritiker. Takk for støtte!

Favoritt-hårkur?

Det er virkelig denne. Håret blir så mykt og friskt etterpå, og i tillegg blir det sterkere. Frisøren sa nylig at jeg hadde mye sunt hår – som betyr at jeg gjør noe riktig (det har vært krise før). Så jeg kan gå god for produktene jeg bruker.

Hvilke kjendisreality ville du blitt med på neste gang?

Jeg tror det måtte blitt Farmen. Jeg elsker jo dyr, og jeg tror jeg kunne trivdes godt der om jeg hadde kunnet ta meg av hestene, hunden og så videre. Ellers skulle jeg ønske de hadde laget et nytt program der jeg kan være litt mer meg selv – altså kle meg og sminke meg som jeg vil. Allstar av PH eller noe sånt hadde vært dødsfett.

Hvordan var faren din?

Pappa var en veldig snill far. Jeg var 10 år da han døde, og sånn sett er det veldig trist at jeg ikke fikk lære ham å kjenne som voksen. Jeg vet at han lignet mye på meg, og han var spontan, eventyrlysten, ekstremt glad og beskyttende overfor sine nærmeste, og ikke minst var han sjenerøs. Jeg fikk alt jeg ønsket meg av ham, og han elsket å se barna sine glade. Han var også alltid der med en varm klem da ting var vondt, og han lyttet da vi snakket.

Hvem heier du på i PH?

Jeg digger den nye utgaven av Eileen. Forrige sesongen hun var med var hun ikke like tøff. Nå er hun modig, smart, kul og ikke minst skjønner hun så inderlig at det er et spill, og jeg tror hun vet at de andre på hotellet ikke skal være hennes bestevenner resten av livet, liksom. Det er gøy å se noen som spriter opp sesongen, for uten henne hadde det vært skikkelig ræva.

 


GOD HELG!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg