Ukens spørsmål: TV, CORONAFRYKT, BESØKE FAN +++

Reklame | NA-KD, LYKO, ISABELLA BEAUTY

Hei! Det er lillelørdag, og jeg svarer på innsendte spørsmål. ❤️

Her har dere ukens spørsmål:

ER DU EGENTLIG BRUNETTE?

Man skulle egentlig tro det, for øynene mine er jo brune. Jeg er ikke brunette, men det som heter mørk blond, altså er det mørkt, men ikke brunt. Jeg farger håret helt lyst og trives med det. Det hender jeg har hatt baylage, men sluttet fordi “alle andre” hadde det.

HVILKET PUDDER BRUKER DU?

Jeg bruker ett pudder for å matte ned hele ansiktet etter foundation og concealer, det er dette pudderet fra Max Factor. Når jeg skal gløde opp og få litt mer farge bruker jeg dette fra NA-KD til å ramme inn ansiktet og avslutter med et lett børst over hele.
DITT BESTE SPARETIPS?

Bruk «morsom sparing». For hver gang jeg bruker bankkort eller betaler regning går det 50 kroner over til en annen konto. Dette blir fort mye!

HVOR VIL DU ANBEFALE Å REISE FOR Å BARE NYTE LIVET EN UKE?

Akkurat nå er det jo anbefalt å holde seg hjemme, men til vanlig ville jeg selv ha kunnet reise til Bali, India eller et annet lignende sted. Et sted som har meditasjonsleir ville vært helt magisk. Det å legge fra seg sosiale medier i en uke og finne seg selv, det virker så gøy!

HVILKEN TYPE MENNESKER BEUNDRER DU?

Jeg elsker og beundrer mennesker som går i mot strømmen, og som tør å stå for noe og bygge opp seg selv til tross for frykten om å feile.

KAFFE ELLER TE?

Jeg drikker begge hver dag, men er egentlig en te-drikker. Kaffe får meg til å våkne ekstra, men te er noe jeg nyter smaken på. Jeg går for te!

LETTØL ELLER VANLIG ØL?

Jeg drikker ikke øl i det hele tatt. Jeg synes ikke det er noe godt… Det finnes jo så sykt mye god vin og drinker, så hva trenger man øl til?

HAR DU PLANER OM NOE MER TV SOM BLIR VIST SNART?

I første omgang kan dere se en liten episode av mobilsnokshow. I høst kommer en ny sesong av Charterfeber, og i tillegg har jeg et lite prosjekt som ikke vises før 2021. Ellers føler jeg alt som eventuelt skulle vært et tema ligger dødt nå som coronaen herjer. Jeg elsker å gjøre tv, og håper det er der jeg ender opp fast til slutt.

ER DU REDD FOR  CORONAVIRUSET OG KJENNER DU NOEN SOM ER SMITTET?

Jeg er selvfølgelig redd, men ikke for meg selv. Jeg er redd vi mister mange menneskeliv i denne tragedien, og det skremmer meg at så mange syke og pårørende må å gjennom dette.. jeg vet ikke om noen jeg kjenner som er smittet.

BLIR DU KJENT IGJEN OG STOPPET PÅ GATEN?

Ja. Det er mange blikk og personer som er søte og vil stoppe og si et par ord eller ta en selfie. Det er bare koselig.

BRUKER DU TANNBLEKING, ISÅFALL HVILKEN?

Nei, jeg bruker ingen fast… jeg har bleket tennene én gang i 2016, så mulig det var en bra bleking. Jeg bør vel teste ut noe og fortelle dere!

HVA ER DIN MUSIKKSMAK?

Jeg elsker musikk med dyp mening. Mine all time favorittartister er Lana Del Rey og James Blunt. Jeg kan drømme meg bort i timesvis med musikken deres.

HVEM LIKTE DU BEST PÅ CAMP KULINARIS UTENOM ERLEND?

De jeg likte best og kom best overens med var Abu og Sofie. Vi var ellers heldig med at de fleste kom veldig godt overens og lo og tøyset mye! Altså hadde jeg så og si ikke «fiender».

HVOR OFTE ER DU MED MOREN DIN OG SØSTRENE DINE?

Egentlig ikke så ofte som jeg hadde ønsket. Søstrene mine har akkurat som meg mye å gjøre, spesielt den eldste som har tre barn. Egentlig har jeg savnet dem, men valgt å ikke snakke om besøk nå på grunn av Corona. Det skal sies at søstrene mine heller ikke er flinke på å svare når jeg ringer.

HVOR FIKSER DU VIPPENE DINE?

Jeg går til Isabella Beauty i Oslo. Hun er dødsflink. Vippene sitter lenge, og de er virkelig perfekt «dandert», om jeg kan si det slik? (Reklame)

HVILKET FÓR BRUKER DU PÅ HUNDENE DINE?

Akkurat nå får alle sammen VOM. Det virker som et veldig naturlig og næringsrikt fór som gir riktig og bra innhold. I tillegg er dette den maten som alle spiser. Jeg har kresne hunder, og nå har jeg endelig knekt koden! De får i kjøttboller eller pølser.

VILLE DU BESØKT EN FAN OG BLITT MED OG RIDD?

Omg! Ja, selvfølgelig. Jeg elsker jo å ri! Det ville bare vært sykt koselig.
HVOR GAMMEL ER DEN HVITE HUNDEN DIN, OG BLIR DEN STØRRE?

Toby er 2 år, og blir nok ikke større. Sist jeg veide ham var det 2,1 kilo, så han er ikke store karen. Han er etter min mening veldig veldig søt!

8 kommentarer
  1. Hei Aurora!

   Jeg får bare mer og mer sansen for deg. Følgte deg under Paradise, og synes du var så tøff som stod opp imot mobbingen der. Og så synes jeg du har vokst som menneske siden det, virker med moden og at du har funnet deg selv mer. Du virker så naturlig morsom, med en snert av selvironi. Håper du og Abu kommer lengt i Camp Kulinaris. Du er herlig og en av de mest interessante og gøye personene å følge med på der. Du sier så mye vittig og jeg synes det er tydelig at du har noe i hodet og er smart. Kos deg med hundene dine i denne tiden – har selv en chihuahua og skal ha en hund til etter hvert. Elsker dyr.

   Håper vi får se mye mer av deg og hadde vært kjekt å se deg i program som Bloggerne, Skal vi danse, Kjendisfarmen, osv. Du er en fargeklatt. Herlig at du og min favoritt Erlend Elias kom så godt overens. Jeg synes det er så fint at du ser gjennom divafaktene hans og som det mennesket han er – et godt og unikt menneske.

   Klem Christina

  2. Har du noen råd på hvordan man kan komme seg gjennom kjærlighetssorg? Brudd, pga. totalt ulike livssituasjoner, pga. aldersforskjell. Men det stod ikke på kjærligheten, så det er så vondt. VI fortsetter som venner.

   Har du kjæreste? Hva ser du etter i en kjæreste?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg