Ukens spørsmål: Trening, parfyme, hussalg og psykolog!

Reklame | Diverse

Din favorittrestautant i Oslo?

Jeg er jo ikke så tradisjonell, og derfor er det ikke Köd, Tataki eller Sumo… Derimot fikk jeg en ny favorittrestaurant da Haakon og jeg var i Oslo tidligere i år. Jeg vet ikke hvem som tipset ham, men han hadde booket bord til oss på Baltazar. Jeg spiser nesten alltid italiensk når jeg er ute, og denne har italiensk mat som smaker dødsgodt. De har også et veldig sjarmerende lokale.

Hva er drømmejobben din?

Jeg har så sykt lyst til å jobbe som programleder på tv. Jeg føler at det hadde vært midt i blinken for meg. Enten kunne jeg hatt et program der det er mye humor, eventuelt noe relatert til Paradise Hotel eller lignende. Jeg er evig fan av PH.

Trener du mye mage?

Egentlig ikke mer enn vanlig, tror jeg? Jeg har ett treningsprogram der jeg alltid har med mageøvelser. Jeg har tre ulike der jeg kjører to sett og 15-20 repetisjoner.

Er du fortsatt sammen med Haakon?

Haha, ja? Det er så rart når dere spør om det, for jeg hadde fortalt det med en gang om ting var annerledes. Jeg tror også at dere ville merket det på meg.

Når skal du overraske Haakon? Virker som at det bare er han som gjør ting for deg.

Jeg overrasker ham stadig. Kanskje ikke med helt samme ting. Ofte kjøper jeg litt ting til ham, gjør nye ting hjemme, og ofte til bursdag får han opplevelser. Jeg kan faktisk også bli bedre på overraskelser der vi drar et sted, samtidig liker jeg så godt at mannen er den mest romantiske. Jeg er ekspert på å gjøre små ting jevnlig, mer enn å dra på med noe større av og til.

Skal du ta mer utdannelse etter bacheloren?

Det vet jeg ikke. Jeg føler at det å få jobb innen HR (utenom rekruttering) veldig ofte krever flere års erfaring. Derfor kan det hende jeg tar en master i ledelse om jeg ser at det er vanskelig å få jobb. Akkurat nå ønsker jeg meg en deltidsjobb som kan gi litt relevant erfaring – skrik ut om du vet om noe.

Når vil du ha barn?

Godt spørsmål. Jeg aner ikke. Akkurat nå jobber jeg mer mot drømmer innenfor andre felt i livet. Jeg er enda ikke ferdig med tv, og om jeg skal bruke bacheloren min fullt ut vil jeg endelig få kjøpt meg hest. Så… Det er hittil ikke plass til barn. Jeg tror heller ikke hundene hadde satt pris på å få mindre oppmerksomhet.

Hvorfor går du til psykolog?

Hvorfor går du til legen? Haha. Jeg har ting å nøste opp i som har satt seg i gale mønstre. Om man ikke følger opp psyken kan man tenke seg i ganske feil retning. Jeg tror på at man har det bedre om man kan snakke med noen om hva som er vanskelig.

Hvor vil du helst bo?

Akkurat nå håper jeg vi ender opp i Asker eller Lier. Det er to steder jeg føler er riktig. Hadde budsjettet vært høyere ville jeg nok vurdert Bærum eller Ullern, men da får vi det litt trangere enn ønsket.

Hvem er de tre viktigste personene i livet ditt?

Topp tre? Det er vanskelig! Og jeg “må” svare mamma og søsknene mine. Allikevel vil jeg ha med kjæresten min og mine nærmeste venner – for de teller ekstremt mye.

Spiser du vanlig, eller går du på diett?

Jeg vet ikke hva “vanlig” er, for det er litt varierende fra person til person. I alle fall er jeg ikke på noen bestemt diett, men jeg følger med på hva jeg får i meg. 80% er mat og 20% er trening. Derfor må jeg prøve å få i meg sunne ting, og ikke for mye.

Hva fikk du av legen mot kviser?

Jeg fikk denne salven/kremen. Husk at da hadde jeg slitt med kviser som aaaldri gikk bort, og jeg ante ikke råd, og gikk derfor til legen. Vanligvis bør man kunne benytte vanlig hudpleie, for eksempel dette settet fra Ole Henriksen har reddet meg mye før.

Hvor mye har du gått ned i vekt?

Jeg har vel ikke gått ned stort mer enn 4 kilo om jeg skal tippe. Jeg prøver å ikke følge med på vekt, for det er ikke alltid riktig. Om man bygger muskler vil man kunne oppleve å ha relativt stabil vekt, for muskler veier mer enn fett.

Hvilken dagkrem og nattkrem bruker du?

En ny favoritt om dagen er denne. Den fukter og tar vare på huden, og jeg får ikke kviser av den.

Hva er din favorittparfyme?

DENNE har jeg brukt helt siden jeg var 16 år. Den er helt unik, for den er aromatisk – altså er den litt forskjellig fra person til person. Den har også en lukt som er veldig spesiell, og vennene mine kjenner meg igjen på nettopp denne duften. Om du vil ha noe mer “normalt” er denne himmelsk, den kjøpte jeg nylig spontant, og angrer ikke.

Når er du ferdig med å studere?

Jeg tror nok at jeg er ferdig til våren. Jeg har fullt semester nå frem til jul. Neste halvår har jeg bacheloroppgave + ett fag til. Om ikke det dukker opp andre prosjekter skal jeg klare å gjennomføre på denne tiden. Det hadde vært deilig å ikke være student lenger.

Hvor mye tjener du på bloggen?

Det varierer veldig. Siden corona har jeg tjent mindre også. Jeg tjener cirka det samme som jeg ville gjort på en deltidsjobb ved siden av studiene, så jeg lever ikke i luksus, men jeg klarer meg med tanke på at jeg er student.

Hvor i livet er du i 30-årene?

Aner ikke! Jeg håper jeg har drømmejobben og en hest, og at jeg personlig kjenner meg lykkelig. Jeg håper selvsagt også at jeg er i et bra forhold enda, og kanskje gifter meg om det føles rett.

Har dere kjøpt ny leilighet?

Nei, ikke enda! Vi vil ikke ha mellomfinansiering, og derfor er det vanskelig å få kjøpt før vi selger huset. Vi har prøvd å by et par steder med forbehold om salg av egen bolig, men de fleste vil ikke godta et sånt forbehold fordi det ikke er tidfestet.

Når får vi se deg på tv igjen?

Det er ikke lenge til! Charterfeber kommer på Tv3 i løpet av høsten.

Synes du alle tjukke må trene og slanke seg?

Overhodet ikke. Vil man ikke, så trenger man ikke. Allikevel må man til syvende og sist prøve å prioritere helsen sin. Om man er farlig overvektig kan det være lurt å slanke seg og trene. Alle mennesker bør jo egentlig trene for helsen sin skyld, uansett om man er tynn eller ikke.

Har dere fått interessenter på huset?

Ja, vi har noen. Det er enda ikke solgt av diverse grunner, og nye interessenter er derfor hjertelig velkommen. Vi skal ha ny visning denne helgen. Det hadde vært deilig å selge snart, for da kan vi mer aktivt se etter noe nytt.

Hvilket snitt hadde du på videregående?

Jeg husker ikke snittet, men jeg vet det var ganske gjennomsnittlig. Jeg hadde 5 i norsk, engelsk, naturfag, noe mediefag og diverse. Derimot hadde jeg sykt dårlig i matte og historie. Altså 2-3. Så vidt bestått.. Men jeg mistet så sykt mye motivasjon siste året, og kunne gjort bedre om jeg hadde skjerpet meg.

Kjolen er fra Bikbok, men jeg likte den ikke, hehe. Si fra om du vil kjøpe billig ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer
    1. Enig i det om trening. ALLE bør trene for helsens skyld, OG for psyken. Jeg har fått høre noen ganger: du trenger vel ikke trene som er så slank! Altså…..what? Jeg trener for å være sterk, og for å ha en god helse og et sterkt hode! Mange misforstår… Hvilket kjærlighets språk har Haakon forresten? Åh, jeg gleder meg til Charterfeber!!! 😀 Håper dere får solgt huset snart! Tvi tvi! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg