Ukens spørsmål – Trening med sminke, PH, ensomhet, tv ++

Hvor drar du på spa?

Om jeg bare skal på dagspa, elsker jeg velværeavdelingen til Drammensbadet, som er nærmest for meg. Der er det ofte veldig rolig, og man kan bestille mat om man er sulten. Det er også mulig å bruke badeanlegget om man vil svømme eller skli en sklie.

Spiser du svin?

Ja, nå og da, men svært lite. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre i forhold til mat, da jeg får så bra energi av å få i meg protein fra spesielt kylling. Jeg sliter egentlig med mye dårlig samvittighet, fordi det er vanskelig å balansere. Jeg tenkte kutte noe mer på kjøtt fremover. Men greien er at jeg er litt kresen, så det er vanskelig å erstatte det med annet enn alle disse “falske” pølsene og burgerne. Send meg gjerne noen tips på reduksjon av kjøtt.

Har du noen gang blitt arrestert?

Haha, Nei det har jeg heldigvis ikke… Jeg er ganske så lovlydig av meg. Man kan si det slik at det aldri vil være meg de skriver om når en realitydeltaker, blogger, influencer eller kjendis er dømt for et eller annet. Jeg er aldri – virkelig aldri voldelig, og skyr alt som heter skriking, hyling og vold. Jeg ble riktignok kjørt hjem av politiet da jeg var 17 år og på en fest der de mente mindreårige ikke skulle være. Mamma ble rasende…

Kommer du mer på tv, isåfall når?

Ja, det gjør jeg. Du får se meg masse i 2020, antakelig på vårparten. Jeg tror mange av dere blir litt bedre kjent med meg da, håper jeg. Det er et program jeg ikke tror jeg kommer til å angre på å ha deltatt i. Det blir masse latter, tårer, frustrasjon og fine øyeblikk. Det er noe helt annet enn Charterfeber, som kun vinkler humoristisk. Det blir gøy å vise mer av hele meg.

Hvordan klarte du å vinne Paradise Hotel?

Vel… Godt spørsmål. Jeg tror det handlet om at jeg i utgangspunktet kommer godt overens med folk. Jeg kom langt på å være en del av en trygg allianse, og med sikkerhet vite hvor jeg hadde folk. Jeg er god sosial, og merket det med en gang noen ikke var på mitt parti. Mot slutten fikk jeg alle imot meg fordi jeg støttet Ann Marielle, men hun og jeg klarte å bygge en ny og større allianse, som gjorde at vi fikk ut de største konkurrentene, og at det ble nok stemmer i finalen.

Har du noen gang følt deg ensom? Og har du evnt noen tips mot ensomhet?

Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, som du kan lese her. Jeg har følt på ensomhet før, og synes det er veldig vondt. Jeg tror at nøkkelen ut av ensomhet er å fylle livet sitt med ting som gjør deg glad, enten om det er idrett, dyr eller læring. Det er mange måter å bli lykkeligere på, som jeg mener henger i tråd med å være ensom. Om man får fokus på ting som gjør en glad, tenker jeg ensomheten blir mindre.

Kjæresten min gjorde det slutt med meg, og fant en ny rett etterpå. Hvordan kan noen finne en annen så fort?

Ikke alle mennesker fungerer likt. Du og jeg virker til å sette følelser høyt, og respektere et forhold – også i det det er over. Det virker som at din eks var ganske desperat etter å ha nærhet og kjærlighet, og ute av stand til å stå på egne ben etter bruddet deres. Om dette er noen han kjente fra før, kan det jo vise seg at han var utro drittsekk. Jeg skjønner det må være vondt at man blir byttet ut så fort. Husk at når én dør lukkes, åpnes som regel en annen. Du er like mye verdt, men du er ment for å gå en annen vei, og vil antakelig finne noe mye bedre hos noen som elsker deg så mye som du er verdt.

Hva tenker du om de nye reglene til SATS ang bekledning?

Jeg tenker at de nye reglene er helt greie. Jeg kan ikke forstå om det skal være vanskelig å dekke til overkroppen med en vanlig t-skjorte eller singlet. Jeg vet såpass om kroppspress at man lett kan føle seg dårlig av for mye “kropping” på et treningssenter. Fokuset bør ikke ligge på å kle seg sexy, men på å få en bedre helse. Det er mulig at forbudet ikke endrer folks holdninger, men jeg tror faktisk det kan gjøre at enkelte ikke føler på det samme kroppspresset som når folk flasher. Jeg skal skrive et eget innlegg om dette senere.

Når kommer neste YouTube-video?

Den kommer allerede i morgen! Jeg gleder meg masse til å vise dere den. Den skal både være morsom, men også litt viktig. Håper virkelig dere liker den.

Trener du med sminke?

Ja. Jeg får mer selvtillit av å gå med sminke, og trener også derfor med det på. Jeg liker å føle meg ekstra fin, så jeg sminker meg både når jeg er på butikken, trener, blogger, reiser +++. Det hender selvsagt at jeg også trener uten sminke, men ofte skal jeg kanskje noe etter trening, og da er det greit at sminken allerede er på plass, så slipper jeg planlegge når den skal på i løpet av dagen.

Har du fylt inn leppene dine nå?

Nei, det har jeg ikke. Jeg husker ikke sist jeg gjorde dette. Men ja, jeg har jo gjort dette før, og holdt på med det en stund, til jeg så meg selv på tv, og skjønte at det kunne bli for mye. Jeg har alltid hatt ganske fyldige lepper naturlig, men selve formen har nok kommet litt av behandlingene jeg tidligere gjorde.

Hvor tar du Vippeextensions?

Dette pleier jeg få hos Tønsberg Negl&Vipper. De holder til sentralt i Tønsberg, og jeg har gått dit i flere år. Camilla legger helt fantastiske vipper, og hun er også veldig effektiv, og tar vare på kundene sine. Hun er også tilgjengelig for andre behandlinger.

Kan du lage sminkevideo på YouTube?

Ja, dette ville selvfølgelig vært gøy! Jeg er ikke noe god på øyeskygger, men synes heller ikke jeg kler så mye av det, men jeg synes at det kunne vært noe å dele av hvordan jeg sminker hud, lepper, øyne og øyebryn. Min sminke går veldig fort, men kan tilpasses som grunnlag for både fest og hverdag.

Har du tips for å trene på treningssenter når man er nybegynner?

Dette er alltid veldig vanskelig. Jeg husker da jeg var helt ny og tumlet rundt på senteret, og følte at folk glodde på meg hele tiden. Det er i hvert fall viktig å få et treningsprogram av en personlig trener som du kan følge. Etter hvert når du kan programmet utenat, så er det mye selvtillit og trygghet i å føle at du vet hva du driver med. Det gøye når man er ny, er også at fremgangen ofte kommer veldig fort, noe som igjen gjør at du føler deg bedre. Etter hvert bryr man seg ikke lenger om at det er andre på senteret. Det skal sies at jeg selv alltid trener på dagtid når det er minst mennesker, for da fokuserer jeg bedre.

Hva synes du om filmen Crazy Rich Asians?

Jeg synes helt ærlig at den var tidvis morsom. Samtidig, ble jeg litt lei meg av at det muligens finnes folk som oppfører seg som disse rikingene i virkeligheten. Isåfall er det helt sykt… Alle mennesker er like mye verdt. Det er ille at for eksempel formue og etternavn skal kunne avgjøre hvor “verdig” du er for noen andre å gifte seg meg. Ellers var filmen fargerik og underholdende.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg