Ukens spørsmål: Stand up, rumpeoperasjon og nettroll.

Reklame | Diverse

HVA SYNES DU OM TRANSFOBER?

Jeg synes det er helt tullete at man ikke skal akseptere at mennesker er ulike. Jeg mener at man skal respektere andre så fremt de ikke skader noen. Om man er transfob tenker jeg at man bør se seg selv i speilet og ta en tidsreise inn i 2020. Det er ganske gammeldags å tenke slik, og det skader ingen å være transseksuell.

HAR DU OPERERT RUMPA?

Nei, hehe. Den er gjort seg til litt her og der, men ikke på et operasjonsbord. Jeg kunne aldri i livet tatt en slik operasjon, og i hvert fall ikke på et område som kan trenes opp til å se ganske mye bedre ut enn etter en operasjon. Rumper er jo flotte i alle fasonger etter min mening, så jeg ser ikke poenget ved å operere seg der.

KUNNE DU HA GJORT STAND UP?

Jeg skulle så sykt ønske jeg hadde så kvikk og bra humor, men jeg er dessverre mye morsom uten å helt vite når det treffer, og helst når jeg ikke en gang prøver… Derfor ville det kanskje bli rimelig kleint å ha meg på en scene. Allikevel, jeg hadde absolutt latt noen lærer meg opp om jeg hadde hatt potensiale.

HVA SYNES DU OM ÅRETS EX ON THE BEACH?

Dette er tredje gang jeg ser på programmet, og jeg må innrømme at jeg har begynt å like det. Ikke fordi det er flotte folk og sunne verdier, men fordi det rett og slett er underholdende. Jeg kan ikke tro hvor flinke casterne må være når de skal lage dette showet… Hvem sier ja til å dra og møte exene sine?? Det er dødsrått at de klarer å pusle sammen hele greien, og ikke minst er det digg med all kranglingen og dramaet.

VILLE DU HA VÆRT MED PÅ EN NY SESONG AV CAMP KULINARIS?

Jeg har lyst til å svare ja, samtidig som jeg hadde vært redd også. Årets gjeng var ikke så sykt flinke som for eksempel i fjor, og derfor er jeg redd jeg kunne havnet i en gjeng der nivået er mye høyere. I år føler jeg at konseptet satset mer på humor, relasjon og nærhet, og det var nettopp derfor det var så gøy.

HVA HETER HUNDENE DINE?

Goose, Holly, Diaz og Toby.

HAR DU GODE STRATEGIER FOR Å TAKLE NETTROLL PÅ EN BEST MULIG MÅTE?

Det aller viktigste er et råd jeg fikk på Paradise Hotel i 2014, og det var å holde seg unna kommentarfelt. Folk som skriver stygge ting i kommentarfelt er ofte folk med mentale vansker eller så grunnes det i sjalusi. Om jeg får kommentarer på bloggen og slikt vet jeg at dette er én av flere tusen lesere, og derfor sier matematikken at det ikke er noe å henge seg opp i. Så mange fine meldinger jeg får, så hvorfor skal denne ene veie tyngst?

HVOR MANGE APPER HAR DU PÅ MOBILEN?

Det kan du jo få telle her:

VAR DET MYE SOM SKJEDDE PÅ CK SOM VI IKKE FIKK SE?

Ja, selvfølgelig. Det filmes veldig mye, og alt kommer ikke med. Jeg synes de har tatt med en del som er relevant i de siste episodene, men noen episoder har de tatt ut både drama, matlaging og andre detaljer. Sånn er det alltid i tv, noe må jo ofres. Det hadde vært gøy med en episode med bare morsomme klipp, hehe.

HVOR GAMMEL ER HAAKON?

Han er like gammel som meg, og jeg er 27 år. Vi har bare én uke mellom bursdagene våre, så vi er veldig jevnaldrende, og har samme stjernetegn.

HVA HETER FARGEN PÅ VEGGEN SOM DERE HAR MALT?

Om jeg husker riktig, så er det industriell grå. Den er malt over en tapet med gulskjær, så kanskje det er derfor den ser litt blåere ut enn på internett? Jeg elsker i alle fall fargen, og den går veldig godt sammen med interiøret vi har.

KAN DU STARTE YOUTUBE-KANAL?

Jeg har allerede en kanal, men har ikke så mange videoer ute enda. jeg tenkte bli bedre på dette nå under corona-tiden. Jeg må bare samle idéer før jeg lager dem. Skriv gjerne til meg hva du ønsker å se.

KAN DU TA BILDE AV PARFYMESAMLINGEN DIN?

Her er alle parfymene jeg har akkurat nå. Helt til venstre er min største favoritt fra Clinique, den kan du kjøpe her. De to neste er parfymer fra Victorias Secret, Love og Bombshell, de får du kjøpt i butikk eller på nettsiden til VS. Neste parfyme er fra Chanel, No5 og Gabrielle, disse finner man lett ved å søke litt, og jeg tror man  kan spare mye på å titte litt. Helt til høyre er YSL Libre, og i midten foran er en av mine all time favoritter, Miss Dior.

DERE INFLUENCERE SKRIKE OM BLANT ANNET HÅNDVASK I DISSE TIDER, MEN DERE HAR GRUSOMT LANGE NEGLER, NEGLELAKK, SMYKKER OSV PÅ. HVORDAN FORSVARER DU DETTE, DA DET HAR SÅ MYE BAKTERIER?

Jeg fikset neglene mine rett før det ble lockdown. For det første kan jeg ikke ta dem av selv, det må gjøres hos salong, og som du vet er salongene stengt. I tillegg er jeg tross alt ikke mye på farten. Jeg er for det meste hjemme, og derfor sprer jeg svært lite bakterier rundt om kring. Jeg bruker alltid antibac før jeg går inn i butikker, så jeg mener at jeg gjør hva jeg kan… Smykkene mine er heller ikke nær andre gjenstander enn meg selv.

JEG ER EN JENTE PÅ 17 SOM SLITER MED PENGER. VENNNENE MINE HAR ET HELT ANNET FORHOLD TIL PENGER. JEG HAR IKKE RÅD TIL DET NYESTE, OG DE SER NED PÅ MEG OM JEG HAR NOE FRA H&M. HVA SKAL JEG GJØRE?

Helt ærlig synes jeg du har venner som isåfall må skjerpe seg litt… Når man blir ferdig med skolen lærer man fort at penger virkelig ikke er alt som har noe å si. Jeg oppfordrer til å forklare vennene dine på en ærlig måte hvordan det føles at ting er sånn. Om de ikke bryr seg om det du forklarer, så er de ikke venner. Gi dem en sjanse til å rette opp, men ikke gidd om de ikke hører på deg. Finn venner som ser deg for den du er og ikke klærne dine… Selv har jeg venner som kler seg i hva som helst, og jeg har lært at det ikke er min sak hva de kler seg i, for det viktigste er om  de er gode venner eller ikke.

HAR DU JOBBET SOM “STEMMEN” I EN REKLAME FOR LEKER FOR BARN?

Ikke i det hele tatt, men å jobbe med voiceover må jo virkelig være dødsgøy. Stemmen min er veldig variert om jeg gidder, så det er faktisk et felt jeg oppriktig mener jeg ville være god på.

HVA ER DET VERSTE DU NOEN GANG HAR SPIST?

Det MÅ ha vært sirisser eller oksetunge, altså ting vi fikk på Camp Kulinaris… Ellers hater jeg leverpostei, jeg synes det er noe av det verste som finnes, og ville faktisk heller spist siriss enn leverpostei, haha.

ENTEN SPISE ALL MAT SOM SMOOTHIE ELLER BARE SPIST GODTERI RESTEN AV LIVET?

Da ville jeg valgt å spise alt som smoothie. Helsen min ville vært helt forferdelig om jeg skulle levd på godteri, så jeg hadde heller fått leve på smoothie, haha. Det er veldig kjipt, men da får jeg i alle fall næring.

HAR DU LINK TIL LEPPESTIFTEN?

Ja, denne nydelige fargen finner du her.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer
  1. Du er helt legende på camp! Jeg heier på deg. Du sier så mye bra og camp hadde ikke vært det samme nå uten deg. Forsett å være akkurat den du er❤️

  2. Jeg, kommenterer aldri på blogg, jeg er ei jente på 12, som ofte “møter veggen” på ulike måter, senest i går pga hjemmeskole. Og det å se deg vise følelser på den måten du gjorde på CK, gjorde med glad, det er helt fantastisk å se att du tørr å innrømme feil eller noe du angrer på. Jeg følte jeg kjente meg igjen på det, føler selv mye jeg gjør er feil, ikke bra nokk osv… Fortsett med det du gjør du er ei super dame

  3. Du er et fantastisk menneske☺️ Sunne verdier. Takk for at vi kan følge deg i media både her å der. Stå på videre. Gammel dame følger spent med på din fortsettelse🤭😅

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg