Ukens spørsmål: Runar, tv, klær, hundene ++

Reklame | Bubbleroom, Lyko

HVA ER GREIA MED RUNAR OG DEG PÅ CAMP KULINARIS?

Uff… Jeg ser jo at det ikke kommer helt frem hva som egentlig skjedde der. Om dere tar en titt på disse mediesakene:  denne (Abu), denne (Meg), denne(Farmen), så kan dere kanskje forstå at jeg ikke er alene med å få litt problemer med ham. Fort fortalt opplevde jeg stadige små nedlatende kommentarer, og dette fortsatte til tross for at han visste at jeg ble lei meg. Det ble verre jo nærmere finalen vi kom… Jeg opplevde det jeg vil kalle for mobbing. To andre deltakere måtte også gå til produksjonen for å selv få fred.

HVOR MYE CIRKA KOSTER HVER HUND I MÅNEDEN?

Dette har jeg ikke regnet så veldig på, men du må beregne en forsikring: 300-500 kroner per måned, mat: 500 her og der.. Utgiftene kan vokse sporadisk om hunden trenger tannrens, vaksine eller annet. Så fremt alt er helt vanlig, bruker jeg altså veldig lite per måned, kanskje 500.

HVORFOR VAR DU MED PÅ CAMP KULINARIS?

Jeg ble spurt og sa ja. Jeg tenkte at dette er en skikkelig utfordring for meg, da jeg er helt grønn på kjøkkenet (ikke nå lenger!), og fordi jeg trengte å komme meg bort da det var mye jeg grublet på i den tiden. Man får også betalt for å være med, så det har også noe å si. Jeg ville ikke vært foruten.

HVOR MANGE NÆRE VENNER HAR DU?

Egentlig ikke så utrolig mange, men jeg vil si 3-5. Akkurat nå føler jeg at Coronaen overstyrer, og at jeg derfor ikke har venner i det hele tatt, haha. Jeg skal komme meg ut av huset og få vært med venner igjen når det er lov igjen. Hittil får jeg ringe dem som erstatning.

HVOR ER LEPPESTIFTEN PÅ BILDET FRA?

Den kan du kjøpe HER.

HVILKE UTFORDRINGER VOKSER DU SOM MENNESKE AV?

Jeg vokser som regel på å gjøre ting jeg er overbevist om at jeg ikke kan eller er litt redd for. Camp Kulinaris er et godt eksempel, da jeg ikke trodde jeg kunne lage mat. Andre ting jeg gjør er å pushe lengre hver gang jeg er litt redd, for eksempel om det er å stå på en scene foran andre eller prøve noe nytt.

HVA SYNES DU OM ÅRETS PH?

Det er kanskje en vanesak, men jeg savner det gamle formatet litt. Det var liksom mer spennende og dramatisk. Nå synes jeg det ligner litt mer på Ex on the Beach, bare med at deltakerne kan påvirke hvem som ryker. Jeg ser tendenser til mer spill og spenning, så jeg håper det tar seg opp. Jeg heier på Martin og Yasmine av deltakerne!

ER DU A- ELLER B-MENNESKE?

Jeg er egentlig begge deler, men jeg har en døgnrytme som låser seg fast når den er komfortabel, og der mangler jeg mye viljestyrke. Jeg pleier å sove rundt 11-12 på kvelden og stå opp mellom 8 og 9. Altså trenger jeg mye søvn.

ER DU LIKE OVERFLATISK SOM DU VIRKER SOM PÅ TV?

Det er superironisk å si at jeg virker overflatisk, for da har du ikke sett nok på tv. Jeg hadde aldri vært så teit og rar om jeg var overflatisk. Jeg elsket de ulike personene inne på CK og gråt nesten hver gang noen røk hjem. I tillegg sov jeg i et skur ute i hagen uten toalett en lang stund. Jeg er faktisk ganske jordnær, men man må nok bli kjent med meg for å skjønne litt mer av min personlighet.

HVA ER DET YNGSTE DU KUNNE HOOKET MED?

Jeg har jo kjæreste, men om ikke tror jeg vel at grensen ville gått på 20 år. I all hovedsak liker jeg mandige menn, så det hadde nok avhenget av det.

LIKTE DU Å LAGE MAT PÅ CAMP KULINARIS, OG BRUKER DU ERFARINGENE HJEMME?

Jeg likte ikke å lage mat helt til å begynne med, og ble fort irritert over hvor mye greier man måtte lære seg. Etter hvert ble jeg mer bitt av basillen og begynte å synes det var gøy. Jeg lærte sykt mye jeg ikke helt forstår, men kan trygt si at jeg ikke er så verst på kjøkkenet hjemme etter CK.

HVILKE NORSKE TV-PROGRAMMER SER DU PÅ?

Haha, denne listen… Camp Kulinaris, Paradise Hotel, Ex on the Beach og Bloggerne. Jeg er en realityjunkie. Jeg finner innimellom serier også, slik som Heksejakt, Unge Lovende, Allerud Vgs+++.

HVOR KJØPER DU KLÆR?

Litt over alt. I det siste har jeg virkelig fått sansen for Bubbleroom og Na-kd. Jeg har straks et samarbeid med Bubbleroom, og skal vise dere noen nye plagg jeg digger! Fra forrige samarbeid var det for eksempel kjolen på bildet under, som du finner HER. Denne hadde jeg også på på Mobilsnokshow.

KAN DU HA HOUSETOUR?

Ja! Planen er å snart lage en HELT NY! Jeg skal nemlig pusse opp gjesterommet og få kontor der, så da vil jeg få på plass detaljer der før jeg viser dere. Vi skal gjøre ferdig kjøkkenet straks, så da får dere se hvordan det ser ut der. Gjesterommet blir dødskult.

HVORDAN VILLE DU LEVD OM DU FIKK EN NY SJANSE?

Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort annerledes. Jeg tror at jeg hadde vært en annen om ikke pappa døde da jeg var liten… Jeg kunne tenke meg å vite hvordan livet ville vært med ham. Ellers tror jeg at jeg ville overbevist moren min om å flytte til et sted med bedre ungdomsmiljø… I tillegg skulle jeg aldri sluttet med ridning, hehe. I et annet liv er jeg en jente som ikke er jålete i det hele tatt, men som kun er i stallen.

BADEFERIE ELLER STORBY?

Definitivt bad. Jeg blir overeksponert om jeg befinner meg blant for mange mennesker. Jeg vil reise til et spennende sted med masse ville dyr og eviglange sandstrender.

HVEM TROR DU AT DU HADDE KLIKKET BEST MED I FJORÅRETS CAMP KULINARIS?

Selvfølgelig Erlend Elias, men også Unni Askeland og Grunde. De to siste virker veldig herlige, og de har en unik utstråling og energi som jeg synes er spennende.

KAN DU TA BILDE AV HUNDENE OG SKRIVE NAVNENE PÅ DEM?

Jaaaa!

TOBY (Helt hvit)

HOLLY (Kremfarget)

GOOSE (Tricolor)

DIAZ (Hvit og krem)

 

That´s all folks!

8 kommentarer
  1. Hei. Jeg må innrømme at i begynnelsen av CK, så syns jeg du virket som ei som ikke ville lage mat, og var mer ei»pyntedokke». De tankene måtte jeg spise og kaste, for FOR ei jente du er!! Digger deg, og håper du vinner, big time. Du har vokst så veldig i mine øyne disse ukene( og inne på CK) og den gleden du viser når du får til noe(og særlig da dere hadde street food i Kragerø), er bare så enorm. Så krysser finger for at du står i finalen og vinner!🎉🎉🎉🥰

   1. Tusen takk for at du tar deg tiden og skriver <3 Det betyr veldig mye for meg. Jeg er faktisk veldig klar over at de fleste undervurderer meg til å begynne med, og var derfor glad jeg ble lenge på CK slik at jeg fikk vist hvem jeg er <3 Tusen hjertelig takk for at du vil innrømme det, hehe! Det betyr mye at du skriver her <3

  2. Hei! Jeg bare lurer på en ting. Den siste hunden din Toby. Hvor gammel er han? Og vet du evt hvilken oppdretter han kommer fra? Han ligner veldig på en av valpene fra vårt kull der vi har mistet oversikten over denne ene valpen 😬 Jeg har ennå en av valpene og de ligner voldsomt på bildene. Isåfall ville han vært to år i august og kommer fra Tønsberg?

  3. Heier også på deg i camp kulinaris 🤩 du er en underholdende person som er full av selvironi og artige kommentarer 👏🏼 Gledes til finalen☺️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg