Ukens spørsmål: Reisefølge Charterfeber, graviditetstest + innspilling.

Det er mandag! Jeg velger derfor å svare på noen av de siste spørsmålene deres. Denne gangen rakk jeg ikke få inn så mange, og velger derfor å svare litt mer utfyllende på hvert tema. Skriv til meg om dere lurer på noe! ♥

Hvorfor må huden din på rehab?

Etter jeg var på innspilling i en god del uker, har jeg ikke tatt godt nok vare på huden min. Jeg har brukt sminke hver eneste dag, pluss at miljøet jeg har vært i har tæret på huden min… Jeg har stresset mye i tillegg. Alle disse tingene har gjort at jeg har fått en god del kviser i nedre del av ansiktet mitt, og jeg må derfor behandle huden min pent en stund for at den skal bli fin igjen. Som dere ser på bildet over, så har jeg noen kviser på den ene siden av ansiktet. Nå er det enda verre…

Hvor har du vært?

Av hva jeg har lov til å fortelle, så kan jeg si at jeg har vært med og spille inn et tv-program. Hvor det er eller hva det er, er ikke lov å si. Jeg kan fortelle at det er et program de fleste kjenner til fra før, og det er meningen at programmet skal være gøy, spennende, lærerikt og underholdene å se på. Jeg tror dette må være det kuleste jeg har gjort av TV, i hvert fall når man ser på sluttresultatet.

Skal du fortsette med ridning?

Jeg er i en fase der jeg må vurdere om jeg har tid til å drive med hest slik som jeg ønsker akkurat nå. Livet mitt kan ta mange veier om dagen, og derfor kan jeg ikke låse meg 100% til ting. Jeg mener også at man må ri mye mer enn hva jeg gjør nå for å bli en god rytter, og derfor vet jeg ikke helt om jeg har den tiden som trengs. Jeg ønsker ikke gå inn i prosjekter halvveis. Det hadde vært lettere å for eksempel ri hesten til noen 2-3 ganger i uken kun for gøy, og ikke for å satse. Samtidig er jeg så brennende interessert at jeg føler det er litt alt eller ingenting.

Hva synes du om at VGTV sa at du ikke er med i årets Charterfeber?

Dette skrev jeg et innlegg om HER. Jeg synes at det er dårlig journalistikk å ikke gjøre nok research, samtidig som jeg ikke bærer noe overbærende nag, annet enn at jeg forventer at det skal ryddes opp i, og at de kanskje bør endre eller slette videoen som ligger ute – eventuelt korrigere seg ved neste anledning.

Er du fornøyd med Haakon sin blogging?

Jeg er så fornøyd som jeg kan bli. Haakon har jobbet masse for å holde bloggen i live, og jeg er kjempeglad for dette. Jeg har fått med meg at han skriver om litt andre ting enn meg, og at han har noen meninger jeg selv ikke har om alt, men det er helt ok. Jeg håper det har kunnet være interessant for noen av dere å få innblikk i Haakon sitt liv også, og at dere skjønner hvem jeg lever sammen med. Vi er et team, og da har vi samarbeidet for å få alt til å gå opp i opp, i og med at jeg ikke har vært tilgjengelig den siste måneden.

Spiser du kjøtt?

Ja, men her er jeg daglig i kamp med meg selv. Jeg faller hele tiden mellom hva jeg er vokst opp med og “normen”, samtidig som jeg er mer og mer obs på at jeg faktisk sitter og spiser dyr jeg hadde kunnet gå bort til og kose med. Det er et eller annet som skurrer der, og jeg synes det er fælt å skulle bestemme over andres liv uten å en gang blunk. Alt som lever har samme rett til å være her, og det er fælt at vi ikke tar andres liv på alvor.

Kan du gi et hint til hva du har spilt inn?

Jeg har jo ikke lov til å si hva jeg har vært med på, så egentlig ikke. Det er et norskt tv-program, det er godt kjent, og jeg har vært sammen med andre. Jeg kan ikke si for mye. Om dere er interessert, så vet jeg at dette slippes på en vårlansering før nyttår, så da er det egentlig ikke så fryktelig lenge å vente. Jeg gleder meg masse til å dele alt med dere!

Ser du på Skal Vi Danse?

Nei. Jeg så på i fjor fordi det var tidenes cast. I år synes jeg casten er kjedelig, for det er ingen kjendiser jeg kjenner spesielt til, uten om Isabel Raad. Jeg håper hun gjør det bra der. Det er nok mange som undervurderer henne. Ellers kjenner jeg ikke til noen av de andre, men det må jo være veldig gøy å være med på, samtidig som det er sykt mye jobb.

Har du tatt en ny graviditetstest siden sist?

Haha. Jeg skal ærlig si at jeg begynte å få rimelig panikk da flere av dere mente det faktisk var to streker på testen. Jeg skulle jo avgårde, så jeg rakk ikke få tatt en ny test. Jeg bestemte meg litt for at skjebnen får avgjøre for meg om jeg skal ha barn eller ikke. Heldigvis bestemte skjebnen seg for at jeg ikke er gravid, og kan puste lettet ut. Det kommer sikkert en dag jeg er klar for å få barn, men dagen er enda ikke kommet.

Har du det bra, du virker sliten?

Takk for at du spør! Jeg har det veldig bra. Jeg har hatt en måned som har vært full av fart og moro, og er derfor ganske sliten. Jeg har måttet være “på” over en lengre tid, og da trenger hode og kropp å slappe av litt. Jeg skal bruke denne uken på å ikke ha for høye krav til meg selv, komme meg ut i frisk luft, samtidig som jeg skal hente inn litt nyheter og TV jeg ikke har fått sett i tiden jeg var reist bort.

Når får vi se deg på Charterfeber?

Om informasjonen stemmer, så får dere se meg fra episode 6! Det vil si denne uken, torsdag. Jeg tror at dere kommer til å like å se på denne sesongen fordi det er mer merkelige ting som skjer, mer aktiviteter og rare personer som jeg reiser med. Mamma er noe helt spesielt, og det er en glede å dele henne med publikum.

Hvorfor dro du ikke med Ann Marielle på Charterfeber?

Da jeg fikk telefon om å være med en gang til, fikk jeg lov til å foreslå reisefølge selv. Jeg hadde tidligere tullet med mamma om at hun og jeg skulle ha reist sammen neste gang. Da telefonen kom, var det ingen tvil om at jeg skulle foreslå henne! Jeg ringte henne og var så sykt spent på reaksjonen. Ingenting var skrevet i stein, men jeg visste at om produksjonen kunne få se hvordan hun er, så ville de ikke tvile. Produksjonen ønsket at vi skulle ha med oss én person til, og derfor foreslo vi søsteren min, Fleur. Etter litt frem og tilbake endte vi tre med å reise sammen.

Kunne du besøkt en fan?

Ja, det vil jeg vel si. Om noen hadde ønsket seg dette, kunne jeg gjort det. Jeg elsker å glede andre, så å gjøre noe sånt ved å overraske noen, det ville vært veldig gøy. Dette er noe som kunne vært interessant å ta med seg videre når jeg skal begynne med YouTube, for da kunne jeg laget filmer der jeg besøker eller overrasker noen av følgerne mine. Jeg tror det kunne vært veldig fint og gøy.

2 kommentarer
    1. Kjempe koselig å ha deg tilbake på bloggen, og på Snap. Gleder meg masse til å se hvilket tv-program du er med på 😊 Har vært trivelig å følge med på Haakon sine innlegg også. Føler jeg har blitt litt bedre kjent med DERE. Han virker som er utrolig flott og oppegående type. Og veldig glad i deg 💕

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg