Ukens spørsmål – Parfyme, Kjøp av bolig, jobb og trening!

Reklame | Affiliates

Er det gøy å være med på charterfeber?

Både og. Noen ganger er det gøy, andre ganger ikke. Som dere ser på tv er det mye diskusjon, og da er det ikke like gøy. Det er gøy når dere ser jeg smiler, ler og er blid, men jeg er sur når jeg er sur. Selv om mange tror mye er skuespill der, så skuespilte ikke jeg, men det vet dere nok om dere har fulgt meg litt.

Hva tjener du penger på?

Nå tjener jeg mest på blogg og sosiale medier, men innimellom er det tv.

Har du vært på The Well før?

Jeg har ikke hatt gleden av å dra dit enda, men kunne tenke meg det en gang. Har vært på Farris Bad, Kragerø Resort, Vann Spa og Hankø. Jeg elsker spa, og har derfor til gode å besøke både The Well og The Thief. Favoritten hittil er en delt førsteplass mellom Farris og Kragrø.

Hva er dine favorittparfymer?

Som nevnt har jeg brukt denne i mange år, men jeg digger også denne som er mer søt, og som jeg tror passer alle, for den lukter bare litt søtt, friskt og blomster. Om du er veldig glad i søtt og femininter det denne jeg vil anbefale.

Hvorfor skal du flytte fra hus til leilighet?

Vi skal bo nærmere Oslo, og der er boligprisene høyere. I tillegg har jeg ikke et genuint ønske om å bo i hus enda, for det er veldig mye ansvar. Det er deilig å tenke på å ikke måtte bry seg om måking, plenklipping, maling og så videre.

Er du lesbisk?

Nei. Jeg har kjæreste som er mann. Jeg er heller ikke bifil, om dere lurer på det.

Hvor kjøper du proteinpannekaker?

De kan du kjøpe her. Jeg liker spesielt chocolate chip, for smaken er ikke like kunstig som de andre. Det smaker pannekake med et par sjokoladebiter. Det er en perfekt frokost eller lunsj. Veldig godt med bær, frukt og eventuelt karamell-topping som du får her.

Har du fått kjøpt leiligheten du har bydd på?

Herreeeegud. Jeg er så spent… Jeg har fått akseptert budet, men de med forkjøpsrett kan slå til, og i skrivende stund vet jeg ikke om det skjer. Det er enten andelseiere i borettslaget eller medlemmer av USBL som kan ta den. Fristen gikk ut klokken 10 i dag, så jeg er dødsspent!

Hvor ofte spiser du?

Jeg spiser cirka 3-4 ganger om dagen. Frokost rundt 11-12, lunsj 14-15, middag 18-19 og ellers litt mellommåltider.

Hva liker du best ved eget utseende?

Akkurat nå er jeg mest fornøyd med, øyne, midje og lepper. Jeg kan ikke velge pupper og hår, for det er jo fake, hehe. Jeg jobber med å like ALT, men det er en evig jobb, selv om jeg vet man er bra nok som man er.

Kommer du til å savne stedet du bor?

Ja, så klart. Jeg kommer mest til å savne turområdene, treningssenteret og selve huset. Jeg har ikke rukket å bli ordentlig glad i alt. Det er lange avstander for å shoppe, se venner, dra på kino og så videre. I tillegg føler jeg at det er mer egnet barnefamilier og eldre.

Skal du bo med moren din der du kjøper neste gang?

Nei, vi skal ikke ha ny generasjonsbolig. Haakon og jeg flytter i leilighet.

Hvor mange kilo har du gått ned?

Dette spør dere om HVER gang. Når man trener og spiser sunt bør ikke fokuset handle om kilo, men om hvordan vi føler oss. Om man mister fett vil man heller merke det på klær enn på vekten. Kilo veier mer enn fett, så jeg vil ikke at man skal tro vekten har alt å si. OM dere lurer, så tror jeg det er cirka 5-6 kilo.

Hvor ofte trener du og hva?

Jeg trener 3-4 ganger i uken. Da trener jeg kun styrke uten om totalt 10 minutter opp- og nedvarming på mølle med ulik intensitet.

Er du deprimert siden det er corona?

Jeg tror nok at jeg ville mentalt hatt det bedre om det ikke var for denne rare verden vi er i nå. Jeg er mye ensom, og savner veldig ulike eventer, fester og felles samlinger. Deprimert er et sterkt ord, og jeg er nok ikke det. Jeg er heller bare mindre positiv.

Kan du anbefale parterapi?

Hittil har vi hatt én time hos Kjærlighetsterapeuten. Det var overraskende bra og reflekterende. Jeg synes det var tøft å måtte kjenne på både å være irritert, men plutselig få vekket gamle følelser. Jeg tror at man vrikelig kan lære mye. Allerede har jeg for eksempel lært at jeg må akseptere at vi er ulike i større grad.

Hva ønsker du deg til jul?

Av Haakon ønsker jeg meg Chanel-øredobber og et sjal fra LV. Ellers ønsker jeg meg ting fra Rituals, Victorias Secret, duftlys, sengetøy og tøfler.

Hvor er ditt drømmested å bo i Norge?

Jeg vet faktisk ikke helt. Akkurat nå tror jeg at Lier eller Asker passer meg veldig bra. Jeg tror Oslo kan bli for hektisk og stressende for meg, for jeg er vokst opp landlig og liker god plass, natur og hester. Oslo er selvsagt stort og har mye av det, men jeg føler det er bedre litt utenfor.

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg