Ukens spørsmål- Paradise Hotel, sex og barn.

Da var vi her igjen! Jeg synes det er gøy å svare på alle spørsmålene deres, selv om det er mye merkelig. Noe velger jeg å ikke svare på fordi det er for drøyt, og noe er kanskje av hensyn til personvern. Ellers er det som vanlig bare å fyre løs!

HAR DU BILDE AV PH-BILDET DITT?

HVA ER DIN FAVORITTARTIST?

Dette vil nok alltid være min favoritt, Lana Del Rey. Om jeg skulle velge en annen, så har jeg alltid vært James Blunt-fan. Jeg kan sangtekstene til disse to ut og inn – i hvert fall de fleste. Musikk for meg må ha en god tekst eller stemning, om ikke er det ikke noe jeg favoriserer.

NÅR HADDE DU SEX SIST?

Morsomt. Jeg husker faktisk ikke…. Jeg pleier ikke notere datoen for sånt.

HVOR MANGE SØSKEN HAR DU?

Jeg har to/tre søsken, alt etter definisjon. Jeg har nemlig en søster jeg ikke har kontakt med – på grunn av en rekke forklaringer (ikke noe drama). Derfor tenker jeg gjerne at jeg bare har to stykker. Fleur og Julie, heter de. Jeg er veldig glad jeg har dem, det ville vært ensomt uten.

HVA HADDE DU GJORT OM DU BLE GRAVID NÅ?

Det er sykt å tenke på, men om jeg hadde blitt gravid nå, så ville jeg kanskje slitt litt med valget. Ikke fordi jeg har veldig lyst på barn, men fordi jeg av og til føler at det er mer mellom himmel og jord enn det vi ser, og jeg tror noen ganger at skjebnen fører oss et sted. Jeg går jo på P-piller, så det hadde vært rart om jeg ble gravid, men man vet jo aldri.

HAR DU LYST PÅ BARN?

I utgangspunktet tenker jeg nei, men det er noe ved det menneskelige instinktet som innhenter meg noen ganger. På en rar måte vil jeg ha barn, men det skremmer meg også. Å ha ansvar for et helt menneskeliv, det er skremmende. Jeg håper at jeg føler meg klar for barn en dag, men akkurat nå er jeg virkelig ikke det. Livet hadde jo blitt snudd på hodet…

HVEM ER DIN ALL TIME FAVORITT FRA PARADISE HOTEL?

Her hadde det vært gøy å skrive meg selv, men jeg må vel tenke ut en annen. Om jeg graver litt i glemmeboken, så synes jeg vel at Kristian Rene må være den ultimate legenden. Det er bare synd han ikke klarte vinne på de 10 gangene han har sjekket ut og inn, hehe. Men han er virkelig uforglemmelig.

ER DU OG ANN MARIELLE FORTSATT GODE VENNER?

Jeg har lyst til å si ja, men det blir kanskje å ta i, da jeg ikke har hengt med henne på over et år. Vi er ikke uvenner eller noe slikt, men vi har kanskje sklidd litt fra hverandre. Vi har en del tv-historie bak oss, og derfor blir det liksom en greie om vi er venner eller ikke, men det er egentlig ikke noe å stress med.

SER VI DEG MER PÅ TV SNART?

Jaaaaa. I januar/februar 2020 får dere se meg og en haug andre fete kjendiser lage show på Camp Kulinaris. Det blir også mer, men ikke noe jeg får lov til å si høyt enda – slik er jo bransjen. Jeg kan i hvert fall på vegne av andre og meg selv love en bra sesong med Camp Kulinaris, som ikke ligner de dere har sett før.

HAR DU HATT ET ANSTRENGT FORHOLD TIL MAT OG KROPP?

Jeg føler det er dramatisk å si, men svaret er ja. Jeg har gått til psykolog tidligere, for i bunn og grunn handler det ikke alltid om selve kroppen eller maten, men andre ting man har opplevd i livet. Jeg kan kort fortelle at jeg fungerer bra om jeg kun spiser sunt og holder meg i form, men problemene kommer frem når jeg er usunn. Dette er jo igjen et tegn på at jeg ikke er “kurert”, men i hvert fall er det ikke usunt for kroppen når jeg spiser sunt og trener.

SI ET JENTENAVN OG GUTTENAVN DU VIL ET FREMTIDIG BARN SKAL HETE

Ååå! Dette er vanskelig…. Av guttenavn må jeg si Bernhard, og av jentenavn Antoinette. Her er jeg litt utradisjonell (tror jeg), men min eventuelle barn skal hete noe i den duren.

HVOR MANGE JOMFRUDOMMER HAR DU TATT, OG LIKER DU DET?

Eh? Jeg tror jeg har tatt max 1, for lenge siden. Dette er ikke en greie jeg pleier å drive med, så jeg aner ikke om jeg liksom liker å drive med det, om du skjønner?

HADDE DU TAKKET JA TIL PARADISE HOTEL IGJEN?

Ja. Drømmen er legendesesong med full krig. Tenk så fett om de hadde lagd en sesong med bare tidligere deltakere? Det hadde vært konge, men jeg hadde hatt så vanvittig noia, virkelig…

HVA ER DIN HEMMELIGHET TIL Å VÆRE SÅ AVBALANSERT?

Tja. Jeg er jo ikke alltid avbalansert. Om jeg har mye følelser og greier, så pleier jeg jobbe med pust, mindfulness, ta et varmt bad eller lignende. I perioder der det har vært veldig mye stress, har jeg dratt på spa. Generelt er jeg også veldig opptatt av helse. Jeg trener mye, og i tillegg passer jeg på å få nok søvn. Jeg tror at alt handler om å finne en balanse mellom press, velvære og prestasjoner.

BLE DU SPURT OM Å VÆRE MED PÅ PARADISE HOTEL 2020?

Nei, ikke som jeg vet om, hehe. Nå tror jeg faktisk castingen fortsatt holder på, i og med at det skal lages to sesonger. Problemet er jo at jeg har vært med før og vunnet + at jeg har kjæreste. Jeg måtte derfor blitt med på en sesong der fokuset er på spill, og der det ikke var så fokus på dette med sex, klining osv.

ANGRER DU PÅ AT DU VAR MED PÅ PARADISE HOTEL?

Nei… Det var en helt utrolig opplevelse, og jeg ser tilbake på et eventyr jeg ikke ville vært foruten. Jeg hadde jo ikke sex på tv, for eksempel, og jeg vant jo.. Skal nok mye til for at jeg skal angre på det… Jeg angrer på en rar måte på 2018-sesongen, fordi jeg skulle ha visst mer om opplegget på forhånd. Kanskje jeg hadde kommet meg inn på hotellet på en smartere måte, så ikke turen ble så kort.

KUNNE DU REIST PÅ TUR MED BARE SVEIN, SLIK SOM LINNI GJORDE?

Absolutt. Svein er helt nydelig, og jeg skjønner godt at Linni hadde det gøy sammen med ham. Han er veldig sprudlende, blid og omgjengelig. Jeg hadde nok hatt lyst til å ta ham med på litt saker som jeg ikke har sett ham gjøre før, i et lite håp om å sette ham litt ut, men det er vel klin umulig. Jeg tror uansett vi virkelig hadde kost oss.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Tenk så sykt ooog kult det hadde värt med kun vinnere av PH som startere!!! Det ville värt LEGENDARISK!!! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg