Ukens spørsmål: OVERFLATISK, FORHOLD, INSTAGRAM

 

FRA EN TIL TI, Å VÆRE OFFENTLIG PERSON, HVOR SLITSOMT ER DET?

Dette varierer veldig. Noen ganger er det helt greit, men andre ganger er det litt slitsomt. Det verste er at mange har forutinntatte meninger om meg, selv om de egentlig ikke kjenner meg. Jeg vil si at det ligger på 6 på skalaen.

HVORDAN KOM DU MED I CHARTERFEBER?

Første gang sendte Ann Marielle og jeg en mail til de som castet, og vi fikk veldig god respons. Vi var i et møte, deretter var alt i boks.

HAR DU KJÆRESTE?

Ja. Han heter Haakon, og er like gammel som meg.

HVOR MANGE GANGER HAR DU HATT SEX?

Jeg har ikke telt. Men sikkert flere hundre ganger. Det er vanlig å ha det med kjæresten sin, så ja…

HVA ER FAVORITTMATEN DIN?

Jeg er en pizza – og pastaelsker. I tillegg er Club Sandwich virkelig en slager.

ER DU VEGETERIANER?

Vel, jeg skulle ønske det, men har ikke klart det. Jeg spiser riktignok veldig lite gris, og jeg kjøper som regel produkter som påståes å ta ekstra hensyn til dyrevelferd. Noe annet er at jeg ikke spiser kjøtt til frokost.

DU FREMSTÅR SOM SVÆRT OVERFLATISK. HAR DU NOEN SIDER VED DEG SOM ER MER JORDNÆRE?

Som mange andre, har jeg forskjellige roller jeg tar. Jeg har kanskje vært litt lite jordnær på sosiale medier, men har tenkt litt over det i det siste. Jeg kan garantere om du kjente meg, at du virkelig ikke hadde sittet med samme inntrykk. Jeg har ekstremt mye kjærlighet til venner, familie og dyr. I tillegg er jeg en god motivator, flink til å lære bort ting, glad i å glede andre, og elsker å bli kjent med folk.

SKAL DU SKAFFE DEG FLERE HUNDER?

Dette må jeg virkelig ikke gjøre. Nå har vi fire, og det holder.. Jeg elsker hundene mine av hele mitt hjerte, men der er et ansvar å ha dem, og jo flere, jo mer. Jeg kommer alltid til å ha hund, men må prøve å ikke ha for mange.

HVA GJØR AT FORHOLDET DERES FUNKER SÅ BRA?

Jeg har kanskje gitt inntrykk av at forholdet til Haakon er bra, og dette stemmer. Allikevel har vi som alle andre utfordringer. Fordelen er at vi er aldri slik at vi eksploderer når vi er uenige. Ingen av oss er fyiske eller crazy. Haakon er også veldig tålmodig og hører etter når jeg blir sint og lei meg. Hadde han satt seg på bakbena, tror jeg vi ikke hadde vært sammen lenger.

HVA ER DINE STØRSTE MÅL JOBBMESSIG I LIVET?

Min største drøm er virkelig å jobbe som programleder. Jeg er jo glad i å være i rampelyset, men har spesielt beundret de som kan alltid være der, som fenger publikum og som gjør showet. Jeg kunne tenke meg noe lignende legenden Triana, men kunne også gjort programmer som er viktige og handler om sterke temaer.

HVORFOR HAR DU PRIVAT INSTAGRAM?

Her har jeg simpelthen slengt meg på en trend. Jeg tenkte teste det ut. Jeg har også som mål at følgerne mine skal være spesielle, og at de som bare er inne og snoker ikke kan få se innholdet mitt uten å følge. Jeg går ofte gjennom følgeforespørslene mine, og ser til at det ikke er noen jeg ikke vil ha som følgere.

HAR DU LYST PÅ BARN, ISÅFALL NÅR?

Jeg har en bitteliten fantasi langt baki hodet om å få en liten jente en vakker dag… Andre dager tenker jeg at barn ikke er noe for meg. I tillegg er jeg veldig redd for å ha ansvaret for et helt liv, det er virkelig ikke noe å tulle med! Å være forelder virker ekstremt krevende, og jeg er nok ikke klar for det med det første. Om jeg skal få det, så tenker jeg 35 er en fin alder.

BOR DU MED MOREN DIN?

Vi bor i generasjonsbolig, så på sett og vis gjør jeg det. Det blir som å dele opp huset i to leiligheter. Kort fortalt ble det generasjonsbolig i forbindelse med at mamma ble enslig, og da passet det seg slik. Det er viktig å ta vare på hverandre i en familie. Fordelen ved å ha mamma så nære, er at det er enkelt å kommunisere, hjelpe hverandre og tilbringe tid sammen.

HAR DU NOEN SKJULTE TALENTER?

Dette må være at jeg egentlig er veldig smart når jeg vil. Jeg kan for eksempel øve i bare en dag til eksamen og så få A. I tillegg er jeg en ekstremt god ansatt når jeg jobber for andre. Jeg er flink i det jeg gjør, og jeg er til å stole på.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg