Ukens spørsmål: Mamma på tv, YouTube, sex, sminke ++

Reklame | Coverbrands

Hvor er ponchoen fra?

Det husker jeg dessverre ikke helt, for har hatt den en liten stund. Er bare å søke litt rundt, så finner man mange lignende. Har blant annet sett at Dennis Maglic har noen som ligner.

Synes du det er ok å eksponere barn på blogg?

Dette er veldig vanskelig å svare på, i og med at jeg ikke har barn selv… Jeg tenker at dette er opp til en hver, og deres barn. Det er jo normalt å ha med seg barna på offentlige steder slik at alle kan se dem, så om man legger ut om dem på bloggen, så er ikke forskjellen så stor. Allikevel tenker jeg det kan være greit å skåne dem når de blir eldre og har sitt eget liv, og at man ikke utsetter dem for hets og ulike spisse meninger.

Hvor ofte har du sex?

Dette er ikke noe jeg går og regner på, jeg har det nå og da.

Er moren din singel?

Ja. Si gjerne fra om du er drømmemannen, hun trenger en som kan behandle henne godt. Hun er en veldig artig person å være med, og hun hadde passet med noen som har mye humor og som liker å reise og være sosial.

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?

Hmm! Moro. Tror jeg isåfall må si morsom, fantasifull og unik.

Hvilken foundation bruker du?

Jeg pleier å bruke L´oreal sin More than concealer først på steder jeg vil gi et mykere inntrykk. Deretter bruker jeg ofte DENNE foundationen. Den er veldig mattende, og holder lenge. Jeg vil si at det viktigste er kombinasjonen av concealer og foundation for det beste resultatet.

Er moren din sånn hun blir fremstilt på tv i virkeligheten?

Her må jeg svare både ja og nei. Ja, fordi hun kan være ganske crazy, åpen på hva hun mener og føler, og ikke minst ikke redd for hva andre synes. Samtidig blir ting på tv satt litt i en ekstrem kontekst, for man får ikke inn alle kontrastene. Mamma er også ganske oppegående, snill og omtenksom, men dette kommer ikke like godt frem. Folk tar også litt på seg roller når man blir filmet, og jeg tror mamma synes det var veldig gøy å være litt ekstra gal på turen vår, hehe.

Hva synes du om måten du fremstår på Charterfeber i år?

Jeg er faktisk ikke 100% fornøyd med klippingen, da mye av det jeg sa og gjorde i godt humør er kuttet bort. Jeg virker jo egentlig bare sint hele oppholdet, og synes det er litt dumt, for jeg hadde det mye moro også. Jeg håper det kommer mer frem at jeg ikke alltid var sur etter hvert, men hittil synes jeg det har vært litt kjipt å se, for jeg var mye mer glad enn det man ser. De som kjenner meg vet jo at jeg er en ganske sprudlende person.

Hva slags tv-program vil du være med på neste gang?

Om jeg skulle valgt selv, så hadde jeg i hvert fall likt å være med i konkurranser. Jeg har mye konkurranseinstinkt, så det kunne vært spennende å se hvor langt jeg hadde klart å komme. Ting som jeg kanskje måtte vurdert litt før jeg hadde sagt ja, hadde vært Farmen kjendis og 71 grader nord. Jeg er egentlig ganske lat, og ville derfor kanskje synes det hadde blitt for mye fysisk tortur. Det beste som kunne skjedd var noe som blir spilt inn i varme omgivelser og med litt glam.

Hva synes du om Charterfeber – After beach?

Jeg har ikke sett på, for det er ikke et program som faller helt for personer på min alder. Dette er vel mer ment for ungdom, og ikke voksne. I hvert fall virker det som et program som handler mye om alkohol og sex, og da mister jeg litt interessen, for det blir litt Tv3 sitt svar på Ex on the Beach.

 Hvor langt er du kommet på studiene dine?

Jeg er litt over halvveis, og gleder meg selvsagt til dagen jeg er ferdig. Akkurat nå studerer jeg 50%, og derfor går det ikke så fort. Men litt fremgang er bedre enn ingenting.

Kommer du alltid til å bo i Tønsberg?

Nei, det tviler jeg på. Jeg synes det er litt kjedelig, og ønsker kanskje å heller flytte nærmere Oslo igjen om et par år. Drømmen er et stoooort hus i Lier med utsikt ut over alt det grønne. Jeg er ikke redd for å bo litt unna naboer, for egentlig er jeg glad i stillhet!

Bor du sammen med Haakon?

Ja! Vi har bodd sammen lenge, og kommer til å fortsette med det.

Når skal du starte med Youtube?

Dette blir ikke så veldig lenge til, tror jeg. Jeg skal nok få til et møte angående dette allerede neste uke. Jeg kan faktisk ikke vente med å fortelle dere om alle planene rundt dette! Dere kommer til å dåne.

Er det toll på det man handler hos Chiquelle?

Nei, det skal det ikke være!

Kan du lage et innlegg om hundene dine?

Selvfølgelig kan jeg det! Jeg elsker dem over alt.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

7 kommentarer
  1. I have one question.
   Who is Aurora Gude on norway? I don’t know because i’m french.
   Thank you for your response

  2. Enig i beskrivelsen ang. Charterfeber. Får håpe det kommer frem flere sider av dere etter hvert. Moren din synes jeg virker negativ og sur. Tipper hun ikke er det hele tiden altså, hehe. 😉 Sösteren din virker veldig sprudlende og positiv. After party synes jeg er elendig faktisk! 😉 Blir meget overasket om det blir flere sesonger med det! Klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg