Ukens spørsmål: KROPPSPRESS, CAMP, KALORIER ++

HVA SYNES DU OM JODEL?

Jeg har sporadisk hatt Jodel, men har innsett at det ikke er så sunt når det dukker opp ting om en selv. Folk oppfører seg helt grusomt der inne, og jeg slettet appen for noen uker siden igjen, fordi folk skriver mer stygt om andre enn sladder. Egentlig er Jodel en skikkelig fæl app, som ikke burde være en del av det ungdom driver med, for den kan fort bli kilde til mye mobbing.

TELLER DU KALORIER?

Jeg er dårlig i matte, så jeg vil vel svare nei. Jeg har god oversikt generelt på hva ting inneholder, men jeg regner det ikke sammen. Jeg har tidligere fokusert mye på kalorier, og vil ikke anbefale dette videre. I verste fall blir man alt for fokusert, og det kan faktisk være skadelig. Jeg synes man skal isåfall gjøre dette i samråd med lege eller annet helsepersonell, om det er av hensyn til helse.

HAR DU NOEN GODE TIPS FOR Å FINNE ROEN MED SEG SELV?

Dette jobber jeg mye med å få til selv. Jeg har høy selvtillit, og det kommer av at jeg er litt Pippi. Jeg tenker ofte at “Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert”. Ved å bli kjent med seg selv, blir man tryggere på den man er. For å bli mer kjent med seg selv, bør man utfordre seg selv, gå utenfor komfortsonen og se hvem du er i uvante situasjoner.

STUDERER DU ORGANISASJON OG LEDELSE?

Nei. Jeg studerer HR og personalledelse. Jeg valgte dette fremfor administrasjon og ledelse, fordi jeg er veldig glad i mennesker, og er god på kommunikasjon. Som kollega eller leder er jeg veldig opptatt av de rundt meg, og det er viktigtigere for meg at folk har det bra, enn for eksempel lønn og andre goder.

HAR NOEN AV SØSTRENE DINE BARN?

Ja! Min eldste søster, Julie, har tre barn! Det vil si at jeg er så heldig at jeg har tre nevøer. Fleur har ikke barn, men det skulle ikke forundre meg om hun plutselig er på god vei. Hun har mye kjærlighet å gi, og jeg tror hun ville vært en veldig god mor.

3 FINE JENTENAVN OG GUTTENAVN?

Jentenavn: Antoinette, Jasmin og Danielle. Guttenavn: Bernhard, Arthur og Leonardo.

HAR DU SLITT MED DEPRESJON?

På en måte. Jeg mistet pappa da jeg var 10 år, og kan mildt si at ungdomstiden var veldig hard. Det har aldri vært meningen at et barn skal bære på en så stor byrde… Jeg slet med sorg, rett og slett. I mitt voksne liv har jeg derfor aldri vært helt perfekt psykisk, men det er ikke så rart, i og med at jeg slet så mye som ungdom. Om jeg skulle vært “normal”, ville det nok krevd en enklere oppvekst.

HVILKET ÅR ER MOREN DIN FØDT?

Hun er født i 1958. Pappa var født i 1963.

KUNNE DU HA VÆRT MED PÅ LOVE ISLAND OM DU HADDE VÆRT SINGEL?

Oi, bra spørsmål! Jeg vet ikke helt… Jeg tror jeg vil se den nye sesongen før jeg vet sikkert. Den forrige var jo sykt kjedelig, og jeg tror jeg har behov for litt mer action enn de deltakerne som var der i fjor. Nå skal riktignok Morten Hegseth lede showet, og jeg håper de har castet kule deltakere.

ER DET MYE KRANGLING I CAMP KULINARIS?

Hahaha.. Ja, dessverre. Det var stadig konflikt der, og jeg ble veldig satt ut. Jeg kan selvsagt ikke avsløre så mye av innholdet, men ikke vær redd det ikke er spennende nok, hehe. Denne sesongen blir definitivt gøyere enn forrige, for denne gjengen er veldig spesiell.

HVA ER DIN FAVORITT HESTERASE?

Oi! Dette må vel være hannoveraner. Jeg digger tyske hesteraser. Eventuelt kunne jeg tenkt meg en andalusier også, bare fordi de er så sykt pene å se på. Lipizzanere er også høyt på listen, men ikke så vanlig å konkurrere med.

HVA SYNES DU OM PRESSET SOM SNAKKES OM BLANT UNGDOM I DAG?

Mener du kroppspress? Isåfall er det veldig leit, for jeg skulle ønske man heller hadde fokus på å ha det bra på innsiden, utvikle seg selv og være smart. Jeg kan jo ikke si jeg selv ikke er rammet av kroppspress, for jeg er jo opptatt av hvordan jeg ser ut. Det virker jo som at det er naturlig for oss mennesker å fokusere på utseendet, for vi har jo alltid gjort det. Det er derimot veldig drøyt om vi skal måtte operere alt mulig for å være bra nok…. Det er utrolig synd at personer med stor makt i media gjør så åpenlyste operasjoner, for jeg tror virkelig det kan ha gal påvirkning.

HVOR ER KJOLEN DU HADDE PÅ NYTTÅRSATEN FRA?

Den er kjøpt hos Nelly for en stund tilbake, så spørs om den er å få tak i.. Jeg elsker gamle skatter i klesskapet, og sparer derfor på klær lenge, slik at jeg plutselig kan ha en kjole ingen andre har på en spesiell dag. Det er så klart synd når jeg ikke kan linke til dere, men jeg skal uansett passe på å si hvor ting er fra når det er mulig å få tak i dem!

SAVNER DU Å BO NÆRMERE OSLO?
Ja, virkelig. Vi har bare bodd i dette området av Tønsberg et halvt år, så vi må gi det mer tid… Men akkurat nå er jeg redd jeg kommer til å savne alt for mye å kunne være mer i byen. Drømmen hadde vært å skaffe en liten hybel i nærheten av Oslo i tillegg til huset vi har nå. Det kunne vært helt genialt om jeg hadde følt for å komme meg bort noen dager, og om jeg hadde hatt en del som skjer i Oslo.

FÅR VI SE FLERE SIDER AV DEG PÅ CAMP KULINARIS?

Det tror jeg virkelig. Man kan sammenligne CK med en del andre realitykonsepter som Farmen og 71 grader nord. Det skal gå mandag til torsdag, så det blir mer innsyn i hva man føler underveis. Jeg både ler meg ihjel, gråter og er sint, så jeg satser på at dere får se flere sider av meg enn bare den tullete som er i Charterfeber.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg