Ukens spørsmål: Klima, inntekt, ensomhet +++

Hvordan stiller du deg til klimakrisen?

Jeg vet jo at dette er «feil svar», men jeg er ikke veldig flink til å være oppdatert. Jeg vet at det er ganske krise, og at ting ikke endrer seg av seg selv. Jeg sorterer søppel, eier en el-bil, velger økologisk ofte, i tillegg til at jeg ikke spiser mye rødt kjøtt – så litt kan jeg. Allikevel tenker jeg ikke mye på klimaet veldig bevisst, men gjør i hvert fall små grunnleggende ting.

Hva koster en veske fra Louis Vuitton?

Det varierer jo fra veske til veske. Det er jo i utgangspunktet dyre produkter, og jeg tror det er få av veskene deres som man får til under kanskje ti tusen. Dette er ting man kan samle på, og kvaliteten er veldig bra! Jeg tror også at det er lett å bli litt hektet på sånne ting, for de er veldig fine, og man får lov til å eie noe verdifullt. På bildet over har jeg en Speedy 30, og i en mindre størrelse, er disse blant de rimeligere.

Hva skal du og Erlend Elias?

Dette er fortsatt hemmelig, men vi har hittil gjort litt TV sammen, og ellers ligger det litt ulike ting vi skal i fremtiden. Vi er også gode venner, så det skjer nok litt artige ting generelt også.

Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

Ingen dag er egentlig lik for meg. Noen dager planlegger jeg innlegg, andre dager drar jeg i møter, og noen ganger skriver jeg kun de innleggene som er for den gjeldene dagen. Om jeg er med i en TV-innspilling er dette ofte ikke hjemme, men på en annen lokasjon.

Har du noen gang blitt truet?

Ja… jeg har sjelden fått noen konkrete trusler, men jeg har fått litt skumle antydninger til at folk ønsker å fucke opp livet mitt. Dette er veldig skummelt og leit, for trusler er virkelig ikke noe man slenger rundt seg.

Hva er favorittdrikken din?

Dette varierer litt, men det jeg bestiller mest av ute er mimosa, aperol spritz og cosmopolitan. På en vill kveld bestiller jeg tequila.

Har du noen bilder fra du var 16?

Ja, jeg tror at jeg var cirka 16 her på bildet.

Får du betalt per klikk på bloggen?

Nei, det er ikke helt slik det fungerer. Det man tjener mest på er reklameinnlegg, også får man en del av reklameinntektene om man er i Blogg.no sitt partnerprogram. Det finnes noen ting man kan tjene penger på kun via klikk, men disse avtalene er det ikke så mange av.

Hvor mye tjener du?

Dette varierer litt ut fra hva jeg driver med. I slappe perioder er ikke bloggen enda så inntektsdrivende, men jeg tjente en god del penger sist jeg var med på tv, så man kan si det sånn at det er litt opp og ned. Jeg driver et enkeltpersonforetak, og det tar for seg både Blogg/SoMe og deltakelser i tv-programmer og andre ting som har med å være en offentlig person å gjøre.

Hva er ditt beste tips for bedre selvtillit?

Dette er nødt til å være at man skal passe på hvem man henger sammen med. Du føler deg rett og slett ikke bra rundt folk som ikke drar deg opp, og spesielt ikke giftige mennesker. Man må lære seg at visse mennesker ikke alltid er bra å være rundt, rett og slett fordi de drar deg ned, istedenfor opp. Dette kan være nære venner, kollegaer, eller andre i din nærhet. Prøv å være bevisst hvordan du føler deg rundt andre du er med. Du må være mer rundt de som får deg til å føle deg bra, større og som en bra person. De personene som får deg til å føle deg usikker, mindre eller dårlig, de må du prøve å droppe. Det kan være vanskelig, men det lønner seg i lengden.

Hva ser du på TV om dagen?

Det er mye gøy på tv om dagen! Det jeg ser på er Charterfeber, Svenske Hollywoodfruer, Luksusfellen og et par andre programmer. Jeg ser også mye på serier med Haakon, og vi har nettopp sett siste sesong av American Horror Story. Jeg ELSKER den serien, den er så sykt spennende.

Føler du deg ensom siden du ikke har andre å jobbe med?

Jeg jobber jo stadig med andre, men for det meste er jeg for meg selv. Dette gir selvsagt arbeidsro, men det er noen dager der jeg kjenner at litt selskap hadde vært fint. Jeg har ofte anledning til å stokke om dagene mine, imens mange av vennene mine har faste arbeidstider, og kan ikke bare ta seg fri. Jeg har altså følt meg ensom, men det går greit.

Har du noen allergier?

Nei, egentlig ikke. Jeg merker kun litt på våren og sommeren, og om det er mye støv inne på enkelte steder. Jeg er veldig takknemlig, for jeg er ikke rammet hardt av verken sykdom, allergier eller lignende.

Når ble du kjent med Haakon? Kan du skrive et innlegg om deres “første gang” på ting dere har opplevd? 

Jeg møtte Haakon høsten 2014 i forbindelse med jobb. Det tok ikke lange tiden før vi ble forelsket, og sommerfuglene flakset. Det var litt vanskelig på grunn av jobb, men alt ordnet seg til slutt.¨

 

Dette var alt for i dag ♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg