Ukens spørsmål! Kjekkeste kjendis, hund, drømmejobb ++

Reklame | Bubbleroom

Hvem er den kjekkeste kjendisen du vet om?

Dette er nødt til å være Ed Westwick i rollen som Chuck Bass i Gossip Girl. Det er min all time favorittserie, og jeg er nok ikke alene om å digge Chuck Bass. Han gjør jo alt for jenta han elsker, og ikke minst har han sykt bra stil.

Hvilke mennesker passer deg ikke i privatlivet?

Jeg er jo slik at jeg veldig lett slipper mennesker innpå meg og blir mer glad i dem enn de blir i meg, tragisk nok. Riktignok ønsker jeg å holde meg unna folk som driver med dop, lyver eller psykisk eller fysisk kan være farlige. Ellers liker jeg å kjenne mye ulike mennesker fordi det er disse som lærer meg noe og tilføyer noe nytt inn i livet.

Hvorfor er det sånn at alle som tror de er pene må ha en hund?

Det er vel sånn at folk flest skaffer seg hund fordi de har lyst på en? Jeg har i alle fall aldri skaffet hund fordi jeg tror jeg er pen, men fordi jeg elsker dyr, spesielt hunder og hester.

Er du blitt flinkere til å lage mat etter Camp Kulinaris?

Absolutt! Dette er fordi jeg tør å smake meg frem på ting, og jeg er ikke redd for å prøve ut noe nytt. I tillegg er jeg mye mer komfortabel med å jobbe med ulikt utstyr og så videre. Jeg er ingen mesterkokk, men jeg får til noen retter ganske bra.

Skal du ta et friår senere?

Nei, det som gjelder nå er å få ferdig bacheloren. Jeg angrer på at jeg lot så mye annet rote til livet slik at jeg har utsatt studiene her og der. Jeg hadde vært ferdig nå om fokuset hadde vært riktig. Men men.

Kunne du beskrevet din drømmejobb?

Drømmejobben er å ha et eget tv-program der jeg reiser verden rundt, eller å være programleder for noe ála Paradise Hotel eller et talkshow. I alle fall elsker jeg underholdningsbransjen fordi den er så kreativ. Jeg har behov for å utfolde meg og møte mye mennesker.

Blir det flere Charterfeber-episoder?

Ja, det kommer ny sesong til høsten, så det er bare å glede seg. Denne gangen var jeg kanskje mer meg selv enn jeg har vært de to andre sesongene. Jeg aner jo ikke hvordan det blir klippet, men dere vil nok kjenne meg godt igjen, håper jeg.

Har du vært i USA, og ville du reist dit?

Jeg har kun mellomlandet i USA et par ganger, men ikke fått utforske annet enn et par hoteller. Jeg har sykt lyst til å reise til USA, men er usikker på hvor. Det hadde vært helt rått å besøke Anna Anka i Hollywood!

Hva skal dere i påsken?

Vi skal virkelig ingenting…. Muligens male en vegg, men ellers er vi helt blanke. Det er så kjipt, for helst skulle jeg ha reist land og strand bare for å få være med noen jeg savner. Dessverre ser jeg for meg verandaen ute og et par glass vin.

Kommer du på skjermen igjen etter Camp Kulinaris?

Ja!

Når vises finalen av Camp Kulinaris?

Jeg tror den kommer neste uke på TV! Altså tirsdag 14.april. Dette gjelder på Viaplay også… For dere som har sett nest siste episode, så ja…. SPENNENDE!

Hva er en dårlig dag for deg?

Dette er en dag jeg ikke klarer å elske meg selv, og der jeg funderer alt for mye på egen verdi og meningen med livet. Jeg angrer fortsatt på at jeg leste filosofi da jeg var 16 år, for det var med å påvirke tankesettet mitt.

Hva drømte du om å bli da du var yngre?

Jeg drømte om å bli programleder på tv. I tillegg hadde jeg et lite ønske om å bli psykolog en periode, men det snudde fort tilbake til at jeg vil jobbe med tv. Som dere skjønner har jeg dermed ikke nådd drømmen enda, men hvem vet hva fremtiden bringer?

Ditt beste “før eksamen”-tips?

Om det må øves, så er tipset å lese gjennom notatene fra hele semesteret høyt for noen du kjenner helt til du kan forklare alt sammen uten å smugtitte. Pugg spesielt ulike modeller, og ikke mins vit svar på alt som du kan hente fra tidligere eksamensoppgaver.

Er du glad i Erlend Elias?

Ja, virkelig. Han er en fantastisk person, og jeg er sykt glad jeg ble kjent med ham på Camp Kulinaris. Han er en veldig raus person med en helt fantastisk energi. Han er en type person jeg føler jeg har kjent lenge, og jeg kan snakke med ham om alt.

Hvor høy er du?

Jeg er 159.

Hvordan har du det?

I disse dager har jeg det som en 4ér på en skala fra 1-10. Jeg sliter med å ikke være så sosial som jeg pleier + at jeg sliter med selvbildet da jeg har mistet kontroll på mat og trening.

Driver du hundeoppdrett?

Hehe, nei. Jeg har fire hunder, og guttene er kastrerte. Jeg har dem fordi de gir meg sinnsykt mye glede i hverdagen, og de er kraftdyrene mine.

Har du et godt forhold til faren din?

Jeg tror virkelig jeg hadde hatt dem om han levde… Jeg ville også vært mer “flink pike”, tror jeg. Han var en fantastisk pappa som gjorde absolutt alt for at barna hans skulle ha det de ønsket seg. I tillegg var han flink på å uttrykke kjærlighet, noe jeg merker jeg underbevisst savner og leter etter hos andre.

Liker ikke Haakon at du snapper ham? Han ser alltid så misfornøyd ut på snappene dine.

Han har vel egentlig ikke noe imot det. Problemet er at han myser mye, og ser sur ut når han ikke smiler. Jeg har bedt ham smile litt mer, og han er på bedringens vei.

Når vil dere ha barn?

Slik det ser ut nå, så får vi vel aldri barn, haha. Ingen av oss er veldig opptatt av å skulle lage en familie og alt det der, for begge er veldig karrierefokuserte og eventyrlystne. I tillegg får vi utløp for foreldrerollen da vi har fire hunder.

Hvor pleier du å gå tur?

Jeg elsker å gå i skogen, det gir meg så fin følelse i kropp og sjel.

Hvor farger du håret?

Sist jeg fikset håret var jeg hos Sarah Wilhelmsen på Hendrix Majorstuen. Hun er dødsflink, og jeg fikk håret i en nydelig istone som er nettopp det jeg ønsket meg. I tillegg kom hun med noen tips som reddet håret mitt fra å falle av hodet på meg.

Hvor mye har du fylt i leppene?

Jeg fyller ikke leppene lengre. Jeg gjorde det over en periode tidligere, men innså til slutt at jeg ikke trenger det. Rart hva man henger seg opp i. Jeg er ikke imot at noen gjør det, men husk at det ikke er fint om det blir for mye.

Hvor bor du?

Uten å være spesifikk, så kan jeg si at jeg bor i Tønsberg kommune. Jeg ønsker ikke at folk skal dukke opp på døren plutselig, så derfor velger jeg å ikke ha det som et stort tema. Man er hjertelig velkommen til å sende blomster, kort og slikt, men jeg synes det blir litt voldsomt om noen ringer på døren

Hvor er kjolen fra?

Kjolen kan du kjøpe hos Bubbleroom. Bruk koden “GUDE10” for 10% rabatt!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg