UKENS SPØRSMÅL: KARBOHYDRATER, EOTB-FAVORITT, ANTALL LIGG

SPISER DU KARBOHYDRATER NÅ?

Ja, men ikke i nærheten av så mye som før. Jeg har sluttet å innta karbohydrater til frokost og lunsj, men det hender jeg har det i middager, i tillegg til at jeg skeier ut helt i helger. Da spiser jeg hva jeg vil. Jeg er glad for å ha kuttet så mye karbo, da jeg er mye mindre oppblåst i disse dager.

HVEM VAR DU MED PÅ SYNG I GÅR?
Jeg var sammen med Haakon, Sofie Frøysaa og hennes kjæreste. Jeg digger Sofie, virkelig. Hun er en jeg på kort tid er blitt veldig glad i!

HVOR MANGE HAR DU LIGGET MED?

Vel… Dette tallet har jeg ikke i hodet, og jeg har faktisk ingen planer om å sette meg ned og telle det blir for teit. Jeg har hatt 5 kjærester i mitt liv, jeg har sikkert “holdt på” med 10 til… Så you do the math.

RYKTENE(SE OG HØR) SIER AT DU ER MED PÅ CAMP KULINARIS?

Det hadde jo vært supermorsomt om dette var sant. Jeg antar at du sikter til artikkelen HER fra tidligere. Når det kommer til ulike deltakelser i slike programmer, så er det aldri lov å røpe noe som helst. Derfor velger jeg å verken bekrefte eller avkrefte dette, så får vi krysse fingrene for at jeg er å se der en gang i fremtiden.

HVA VILLE DU JOBBET MED OM DU IKKE BLOGGET?

Drømmen min er å være programleder på tv. Herregud, jeg hadde storkost meg. Om jeg skulle fulgt en mer vanlig karriere, så ville jeg jobbet som leder i en kreativ bedrift, med fokus på mennesker. Jeg er også veldig interessert i psykologi, og kunne vurdert å jobbe som psykiater innenfor et tema som interesserer meg.

SYNES DU SELV AT DU ER DEILIG?

Haha. Alt er relativt. Jeg er i alle fall ikke stygg, men det er individuelt om jeg ansees som attraktiv. Jeg selv mener jeg er mest attraktiv i perioder der jeg har det veldig bra og smiler mye, da stråler jeg, og tror jeg er ganske deilig når jeg gjør det.

HVA SYNES DU OM NÅR FREMMEDE KOMMER BORT OG SNAKKER MED DEG?

Dette er som regel bare hyggelig. Det er ikke alltid at jeg vet hva jeg skal si, og kanskje noen synes jeg virker litt sjenert på grunn av det. Jeg er egentlig ikke sjenert i det hele tatt, og jeg ser alltid etter nye spennende mennesker å ha i livet mitt, så ikke nøl med å snakke med meg om du ser meg.

BOR DU I OSLO?

Nei, jeg bor i Vestfold, ute på landet. Jeg er veldig glad i Oslo, men jeg er også dødsglad i natur og ro rundt meg. Drømmen er å eie en liten hybel eller noe i byen i tillegg til huset på landet.

HVA ER DIN STØRSTE HEMMELIGHET?
Vel, det er faktisk nødt til å være at jeg er så sykt mye smartere enn mange tror. Dette er mitt hemmelige våpen, og denne evnen har bragt meg til måloppnåelse der jeg ønsker det. Mange undervurderer meg så sykt før de blir kjent med meg, og da får de fort en overraskelse når de finner ut at jeg har ligget et steg foran lenge.

HVA ER HEMMELIGHETEN TIL ET LYKKELIG FORHOLD?

Litt kræsj å spørre meg, for vårt forhold er som mange andre sitt; utfordrende. Jeg møter allikevel mange par jeg anser som mer ustabile enn Haakon og meg. Jeg tror at “hemmeligheten” er å møtes. For eksempel har jeg veldig høye krav til Haakon, og forventer at han strekker seg ganske langt for at jeg skal være glad. Hadde jeg vært sammen med en annen, så kanskje han ikke hadde likt at jeg er så kravstor, så ville vi kræsjet.

HVILKEN DELTAKER I EX ON THE BEACH LIKER DU MEST OG MINST?

Haha. Jeg er jo ikke akkurat så fan av noen av dem… Meeen om jeg skulle velge… Den jeg har minst sympati for er nødt til å være Daniel. Jeg synes han virker manipulerende, selvopptatt og ikke minst uberegnelig. Den jeg kanskje ville endt på en øde øy med, tror jeg hadde vært Rikke. Jeg tror hun er veldig kul å henge rundt, og jeg har inntrykk av at hun bryr seg om andre rundt seg.

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

4 kommentarer
  1. Hei..

   Jeg må spørre. Hvem og hvor stiller folk disse spørsmålene?
   Du har 0-2 kommentarer på bloggen, 0-15 kommentarer på insta som ikke er spørsmål og null kommentarer på facebook.
   Dette er veldig barnslige spørsmål, så spørsmålet mitt er om du påstår at 12-14 åringer sender deg private meldinger om dette?

   Kall meg gjerne en “hater”, men dette ser veldig oppdiktet ut.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg