Ukens spørsmål! Debutalder sex, solarium, Charterfeber +++

Er det stor aldersforskjell på deg og Fleur?

Fleur er min storesøster, og hun er bare to år eldre enn meg. Vi er helsøsken, så vi har tilbragt hele barndommen min sammen, på godt og vondt. Vi har en veldig unik kjemi, da vi er veldig forskjellige, men fortsatt har litt av det eventyrlystne barnet i oss enda. Fleur er den jeg kan snakke med om alt, og som ofte forstår ting når de begynner å bli komplekse i hodet mitt.

Hvor er faren din?

Pappa er forhåpentligvis på et fint sted… vi mistet pappa da jeg var 10 år, som er det verste som har skjedd meg. Det preget barndommen min, og gjorde livet utfordrende på et tidlig stadie. Mamma hadde på et tidspunkt 3 jobber, og jobbet benhardt for at vi skulle ha de samme mulighetene og vanene som før pappa ble borte. Sammen ble vi veldig sterke, men også svakere.

Når synes du man kan starte å ha sex?

Det eneste riktige svaret, er vel at man må få gjøre dette når man føler seg klar. Samtidig synes jeg at man kanskje bør vente til man er 16, fordi sex etter min mening er en personlig greie, og du skal ikke ha sex med hvem som helst. Prøv å ha en verdi i dette.

Tror du på klarsynte?

Jeg tror veldig på det overnaturlige, og spesielt de som har kontakt med den andre siden. Jeg har i løpet av livet selv opplevd å ha klarsynte øyeblikk, noe som både har skremt meg, men også fascinert meg, fordi det gir livet mer spenning og mening.

Er det flaut å se seg selv på TV?

Noen ganger er det flaut, noen ganger er det ikke. Jeg synes det som regel går fint, for jeg har ganske mye selvironi. Det eneste jeg blir flau over, er vel ting jeg har glemt at jeg har sagt, og ting der det kanskje blir klippet litt annerledes enn hva det egentlig var.

Hvordan gikk saken der dere var hos politiet?

Saken har ligget på hvil i helgen, men i morgen skal vi ta den opp igjen. Hittil vet jeg ikke hvilken retning det går, men jeg tror det blir mer klarhet i disse tingene i morgen. Jeg synes det er kjipt, men sånn er det..

Tar du mye sol?

Den siste tiden har jeg tatt litt sol fordi jeg har hatt et samarbeid med Brun og Blid, og jeg har gått på selvbruning i hele sommer, da det har vært så dårlig vær. Nå har jeg en ok brunfarge, og jeg tenker å opprettholde den slik den er,

Droppet du karbohydrater for å slanke deg?

Vel, ikke helt. Jeg har vært veldig lei av kostholdet vårt i det siste, det har overhodet ikke vært bra. Med dårlig kosthold følger det gjerne dårlig konsekvenser på kroppen. Med andre ord, så gjør det meg ikke noe å droppe noen kilo, men det er ikke noe som skal være i fokus her på bloggen. Helse er viktig for meg, men det blir feil å snakke om slanking på bloggen.

De tre viktigste tingene i en partner?

Det må være at han er til å stole på, at han er gavmild og at han er eventyrlysten.
Hva ønsker du deg til jul?

Artig! Om jeg ikke får den snart, så ønsker jeg meg en LV Victoire. Av andre ting på listen, så må det være en klassisk veske fra Burberry, en spesiell ring eller kanskje en fin klokke?

Hva synes du om å fly, i og med at det skader miljøet?

Jeg elsker å reise, og det hadde blitt tungvindt å reise med sykkel eller elbil til Asia eller USA. Jeg har full forståelse for at fly skader miljøet, men jeg er for yolo til å ikke kunne reise mer… Jeg reiser to til tre ganger i året med fly, så det er ikke helt håpløst.

Skal du kjøpe egen hest?

En vakker dag skal jeg dette, men akkurat nå kan jeg ikke prioritere tidsmessig eller økonomisk å kjøpe en hest. Det er mye ansvar, og det er dyrt… Skulle jeg gjort det, så måtte den rette hesten ha dukket opp. Det er sjeldent man møter hester man har perfekt kjemi med, så jeg kunne vurdert det sterkt om jeg hadde møtt på den rette hesten for meg.

Hvilke deltakere i Charterfeber liker du?

Mine favoritter er familien fra Harstad, Svein og Bjørge og Tove. For en bukett av mennesker! Folk kan si hva de vil, men jeg digger de som skiller seg ut fra mengden, og som får meg til å smile og le.

Skal du være med i neste sesong av Chartefeber?

Tiden vil vise. Det er nok litt tidlig enda å si for meg, da den enda går på tv. I fjor visste jeg rundt jul at det skulle bli en ny sesong, så vi får se! Det er mye som skal klaffe, og jeg må prioritere riktig.

Hvor ville du helst bodd i verden?

Om jeg kunne, så hadde jeg dødd for å være Hollywoodfrue eller munk. Det er helt syke kontraster, men jeg hadde digget å kunne være del av at det er mer naturlig å være litt jålete. På den andre siden er jeg ute etter kunnskap og å finne den fullkomne versjonen av meg selv, og det tror jeg munker klarer.

Hvor mange kjendiser kjenner du?

Så teit spørsmål… Jeg kjenner noen, både mer og mindre kjente. Jeg har aldri tatt meg i å telle hvor mange det er, så det har jeg ikke noe svar på.. Hehehe.

Hadde du sagt ja til 71 grader nord kjendis?

Aner ikke… Noen sier det er virkelig verdt å være med på, men samtidig er ikke jeg noen villmarksjente. Jeg trives i trygge og varme omgivelser, og jeg liker å pusse tenner, holde meg ren og så videre. Allikevel, ville det vært tidenes utfordring for meg å gjøre noe sånt.

Kjæreste eller singel?

Jeg har jo kjæreste, så jeg må nesten stå for at jeg vil bli i forholdet. Samtidig er det jo kjempegøy å være singel, ikke på grunn av gutter, men fordi man tilbringer mer tid til moro og venner. Ingenting er som en helaften ute med gode venninner. Jeg skulle gjerne gjort mer av det.

Er moren din lik i virkeligheten som på TV?

Dette har jeg svart på før, men ja og nei… Husk at det som blir vist på tv er ekstreme ytterpunkter. Se for deg at om en person blir filmet i 10 timer. 60% av tiden kan vedkommende virke smart, imens 40% kan det være at personen er sliten, sint, ikke tenker seg om, og rett og slett er menneskelig. Mamma er dødsmorsom, men hun har flere sider enn bare denne tullete siden.

Drømmebil?

Om jeg måtte velge en bil på sekundet, så har jeg lyst på en splitter nyt BMW Z4. Det er en skikkelig kul bil, som jeg kommer til å fikse meg en dag, men akkurat nå må jeg være hakket mer fornuftig. Bilen jeg ønsker meg er en sommerbil, og i Norge er det ikke alltid så mye sommer. Akkurat nå har jeg en BMW X1, som er veldig fornuftig å ha, fordi den ikke bruker alt for mye drivstoff, har firhjulstrekk, og den har hengerfeste.

Bildene er fra en nydelig tur vi tok i dag på Karljohansvern i Horten ♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer
    1. Synes dere og Buskerud damene + Fred Åge er artige. Fred Åge i charterfeber må være tidenes mest positive og tålmodige personen jeg har sett på lenge 👍🏻 Når mora di gikk i pissoaret og satt seg. Da lo jeg godt 😂👍🏻

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg