UKENS SPØRSMÅL: CK, GAY, KOSTHOLD ++

Reklame | NA-KD

HVA SYNES DU OM UTFORDRERNE PÅ CAMP KULINARIS?

Jeg vil ikke avsløre så mye, men jeg var veldig klar og åpen for de nye. Stian virket som om han hadde munndiaré da han kom inn, hehehehe. Men han var også en jeg tenkte at jeg kom til å digge når jeg ble kjent med ham. Jeg var litt skeptisk til Berit Riise fordi jeg ble litt farget av hva andre på CK fortalte meg på forhånd, men jeg dannet mitt eget bilde etter hvert.

HVOR GAY ER DU FRA 1-10?

Jeg vil tippe 3. Jeg synes kvinner er veldig vakre, og har forståelse for at enkelte rett og slett tennes av kvinner. Jeg har derimot aldri hatt noe seksuelt med samme kjønn, men det er helt naturlig i mine øyne at andre gjør ting, liksom.

TENKER DU MYE PÅ HVORDAN PRODUKSJONEN KLIPPER DEG NÅR DU ER PÅ INNSPILLING?

Egentlig ikke. Om man tenker slik blir man ikke seg selv lengre. Jeg prøver å fokusere på hvem jeg er, og glemme at noen filmer. Det er riktignok slik at jeg med litt fartstid vet hva god tv er, og vil derfor ikke kaste bort tiden til folk, derfor putter jeg meg selv i situasjoner jeg tror vil bli show.

HVORFOR ER DU ALLTID SÅ NEGATIV?

Hvorfor skjønner du ikke ironi? Bare fordi jeg sier det er dårlig mat på Tenerife, så betyr det ikke at jeg alltid går rundt og klager på alle mulige ting. Om du sikter til Snap og insta, så er jeg ofte ganske ironisk. Jeg er et positivt menneske som smiler mye og sprer glede rundt meg.

HVORDAN MENER DU ER DEN BESTE MÅTEN Å SE VERDEN PÅ?

Jeg mener at i bør se på verden som en lekeplass. Finn ut hva din “mission” i livet er, og følg hjertet ditt. Vi vet så lite om hva verden egentlig er, at vi i det minste skal fokusere på å finne en lykke – for lykken er vel et av de få tingene som føles 100% ekte.

HVILKE TYPER MENNESKER INSPIRERER DEG MEST?

Jeg inspireres utelukkende av spennende mennesker som skiller seg ut fra saueflokken. Jeg kjeder meg fort om jeg er rundt mennesker som er som alle andre, og som er redd for å være annerledes. For eksempel le jeg veldig inspirert av å bli kjent med Anna Anka og Erlend Elias på Camp Kulinaris, fordi de skiller seg så sykt ut fra de fleste jeg kjenner.

HVOR LANGT OG LENGE JOGGER DU PÅ TREDEMØLLE?

Jeg har alltid pleid å jogge én time. Da kommer jeg fra 7 kilometer og oppover, litt avhengig av hvor fort jeg løper. Jeg pleier å variere farten mellom 7,6 og opp til 9.00. Jeg trenger fortsatt trening på å virkelig løpe, men jeg føler jeg ligger på et greit nivå.

HVA ER DITT BESTE TIPS FOR Å TA VARE PÅ FAMILIEN?

Her har jeg ingen gode tips, for dette er ikke et felt jeg føler meg veldig god på… Det skjer mye i livet mitt, og jeg merker at jeg fort kan glemme å for eksempel spørre familie og venner hvordan de har det. Dette må jeg jobbe med, men ett skritt om dagen. Riktignok vil jeg vel si at man må brekke det ned til å huske hva som betyr noe, og at små fine gester kan gjøre underverker.

HVOR KOMMER VERDEN FRA?

Det vet jeg ikke. Verden er en helt fantastisk ting som vi lever på, og det er vel ingen som er hundre prosent sikre. Men “min” verden, den skaper jeg selv, og jeg er fast bestemt på at den skal være noe veldig vakkert og verdifullt – og den skal huskes.

ER DU GLAD I “FET” MAT?

Egentlig ikke. Jeg er ikke spesielt glad i for mye ost, dressing, smør og så videre. Til vanlig steker jeg mat i bittegrann olje, og jeg holder meg gjerne til lite fett, men alltids noe. Jeg er riktignok veldig glad i pizza, men hvem er egentlig ikke det?

HVORDAN ER KOSTHOLDET DITT PÅ FERIE?

Det er ofte litt svingende. For det meste liker jeg å være litt flink til å unngå mye salt og karbohydrater, men det er ofte at jeg ikke er så nøye på hva jeg har til middag. Nå som vi spiller inn hele dagen er jeg skrubbsulten på kveldene, og derfor blir det fort til at jeg spiser litt mer karbohydrater til middagen.

ER DITT NÅVÆRENDE NAVN EKTE?

Ja. Jeg heter Aurora Hellerud Gude, og har hatt dette navnet helt siden jeg var liten.

HVORFOR BESØKTE DERE HUNDER MED CHARTERFEBER?

Dette hadde jeg tenkt å skrive et helt eget innlegg om snart. I alle fall besøkte vi et sted der de jobber frivillig med å hjelpe hunder som trenger en ny start. Jeg elsker dyr og hunder, og derfor er det naturlig å gjøre noe slikt. I tillegg synes jeg det er veldig kult av produksjonen å belyse et slikt sted som gjør en så viktig jobb.

 

Kjole fra NA-KD her.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Jeg syns ikke du er negativ i det hele tatt! Og, ja, det er nok ikke alle som forstår ironi! Haha! 😉 Jeg liker også å bli kjent med litt andre type mennesker enn det “vanlige”! Så gøy å omgås forskjellige type mennesker! Kos dere! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg