Ukens spørsmål! CK, BARN, DRAMA PÅ TV

Reklame | Isabellabeauty

OMG! Før jeg svarer på alle spørsmålene må dere bare ta en titt på disse nydelige volumvippene fra Isabella Beauty ♥ Hun holder til sentralt i Oslo sentrum, så book hos henne om du har lyst på fine vipper!

Hvor gammel er du, eller bør jeg si ung?

Jeg er 27 år, så de fleste anser vel det for å være ungt? Samtidig vil jeg vel si at min mentale alder varierer mellom 18 og 45, hehe. Jeg har mange lag, og blir gjerne tatt for å være litt yngre enn jeg er, men tidvis mener noen at jeg oppfører meg litt vel tradisjonelt til tider, hehe.

Hva synes du om Michael og Runar på CK?

Synes og synes… Jeg kan ikke avsløre innhold, men jeg det blir riktig av meg å si at dette kanskje var de jeg var mest ulik? Michael tok på en måte en farsfigur i gruppen, og samtidig var han den som var minst dramatisk, og han ville sjeldent ta parti med noen om det var en konflikt. Runar var en veldig selvstendig type som tok matlagingen ganske på alvor, og jeg tror han glemte til tider at det ikke bare handlet om mat, men også relasjon. Han var mye på “tur” på fritiden vår.

Var det egentlig gøy å være med på CK, eller mest slitsomt?

Litt begge deler. På én side var det veldig gøy, men det var noen ganger kroppen virkelig sa ifra om at det var mye jobb. Vi var fysisk i gang maaange timer daglig, og samtidig ble det litt dårlig kosthold og mosjon, så jeg vil si det ble veldig slitsomt. Allikevel hadde vi veldig fine stunder på kveldene med noe godt i glasset, mye latter og mulighet til å bli godt kjent.

Hvor mye betyr  Lana Del Rey for deg?

Det er helt teit, men hun betyr vanvittig mye for meg. Jeg elsker virkelig musikken hennes, og jeg vet akkurat hvilke låter som skal inngå i mitt bryllup, begravelse og hvilke som er “min historie”. Jeg hører på LDR hver eeeneste dag. Drømmen er å møte henne en gang.

Var det mye krangling på CK uten kamera tilstede?

Ja, mye. Jeg kan ikke si alt, men det ble blant annet sykt mye drama mellom Anna Anka og Johanna. Dette handlet vel en del om baksnakking og ulik oppfatning av ting som foregikk. I tillegg til dette var det enkelte som konspirerte seg ihjel og trodde at produksjonen var en slags Hitler.

Er naboene dine hyggelige?

Helt ærlig, så aner jeg ikke. Jeg har ikke bodd her så lenge, og jeg hilser bare så vidt på dem når jeg ser dem. Det kan godt hende de er megahyggelige, men isåfall har jeg ikke opplevd noe med dem før.

Hva synes du helt ærlig om Anna Anka?

Jeg synes hun er ganske kul. Jeg er veldig opptatt av hvem man er som person face to face, snarere enn at jeg henger meg opp i for eksempel politisk interesse, mediasaker, sterke meninger og så videre. Sannheten er at Anna Anka oppførte seg alltid fint mot meg, og hun var et veldig spennende menneske å få lære å kjenne. Bare fordi hun synes Michael var en ræva sjef, så er hun ikke et dårlig menneske.

Har du silikon i brystene?

Dette er vel ikke noe nytt? Ja, puppene mine har silikon i seg.

Hvor kommer du fra?

Bra spørsmål. Tror bare jeg svarer Norge her. Jeg skrev et innlegg om dette temaet nylig.

Hvorfor i huleste har du klær på bikkjene dine?

Hvorfor i huleste bruker DU klær? Hundene mine fryser fort når gradestokken er under 10. Chihuahua er en rase som opprinnelig er fra Mexico, så de har ikke så tjukt fettlag i huden som mange andre hunder. Derfor er de frysete av seg. Om du ikke tror meg, les denne artikkelen.

Har du fillers i ansiktet?

Jeg kommer ikke til å snakke om fillers her på bloggen, ett sted går grensen.

Vil du ha barn?

Nei, ikke slik jeg ser det nå. Barn virker veldig fjernt slik det er nå. Hva jeg får lyst på i fremtiden vil jo tiden vise, men akkurat nå er svaret nei.

Er det ikke flaut å se deg selv på tv når du oppførte deg som du gjorde?

Haha. Nei? Alt jeg har gjort er å si noen artige ting og lage middels god mat. Om det er noe jeg må skamme meg over, så må du gjerne sende meg et klipp, for jeg skjønner ikke hva du mener. Jeg har bare vært meg selv, og jeg har ikke vært slem med noen.

Bruker du pels?

I utgangspunket ikke. Jeg bruker et par ørevarmere av mink, og grunnen til dette er at jeg fikk dem av pappa da jeg var liten, og derfor betyr de mye for meg. De ser jo ut som nye, og er det beste jeg har om det er kaldt vær. Jeg ville ikke skaffet ny pels den dag i dag, men jeg synes det skal være lov å bruke varer som tidligere er brukt litt penger på.

Hvordan lukter Erlend Elias (siden han røyker osv)?

Haha. Han lukter selvsagt litt røyk til tider, men når han ikke nylig har røyket, så lukter han ganske godt.

Hvem er personen du ikke kommer overens med på CK?

Skulle ønske jeg kunne si det, men jeg venter til det kommer på tv. Jeg vet heller ikke om det blir tatt med, men det er i hvert fall en person som oppførte seg ganske dårlig mot meg og flere andre. Blant annet gikk vedkommende og sa små nedlatende ting med jevne mellomrom.

Hva synes du om voksne mennesker som “rakker” ned på yngre, og setter de i drittarbeid på arbeidsplassen? Har du opplevd dette selv?

Dette er noe av det verste jeg vet om. Det som er litt ironisk, er jo at unge mennesker ofte er de som kan bidra til innovasjon, ny kunnskap og positive endringer hos bedrifter. Det er derfor etter min mening idiotisk at enkelte i litt eldre alder velger å minimere beslutningsmyndighet og mulighet til å utfordre allerede eksisterende normer, arbeidsmetoder og kunnskaper innad i bedriften. Jeg har selv jobbet på steder der “de unge” blir behandlet som idioter, og jeg har rett og slett sluttet i disse jobbene, for slik er det ikke greit å bli behandlet.

Hva ønsker du deg til Valentines?

Ååå! Helst skulle jeg gjerne tatt en tur til Paris, det hadde vært skikkelig romantisk! Om ikke er jo dette en dag som kunne ha vært fin å ta på spa eller annen romantisk avlslapning.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

16 kommentarer

Siste innlegg