Ukens spørsmål: Charterfeber, FORHOLD, TV ++

Reklame | Affiliates

ER DU MED I DEN NYE SESONGEN AV CAMP KULINARIS?
Nei, det er jeg nok ikke.. Det er jo et program de ikke pleier å ta med gamle deltakere – med unntak av Erlend Elias fordi han måtte reise året før fordi noe fælt skjedde på hjemmefronten.

HVOR MANGE KALORIER SPISER DU PER DAG?

Jeg har ikke så lyst til å fokusere på kalorier osv her på bloggen. Det er ikke innefor de rammene jeg tror er trygge. Jeg spiser i alle fall nok til at jeg kan holde kroppen sunn og frisk, men jeg spiser ikke alle matvarer, for jeg prøver å få mest ut av treningen.

ER DU OG HAAKON FORLOVET?

Neida, det er vi ikke. Jeg har riktignok fått et par veldig fine ringer av ham, men hittil er vi bare kjærester og samboere. Jeg håper han frir en gang jeg er på et helt magisk sted med en hest, en vakker solnedgang og et slott – eller noe sånt. Haha. Jeg ser for mye på film.

HAR DU DET BRA?

Dagene er mye tyngre enn vanlig, men dette skjer hver gang mørketiden inntreffer. Jeg har jo så lyst på litt lysere tider, men det blir lenge til. Jeg er en av de mange nordmenn som blir rammet av vinterdepresjon ved å miste mye energi og bli i dårligere humør. Heldigvis er jeg veldig bevisst på dette, og tar tak i meg selv deretter.

HAR DU NOEN TIPS TIL TØRR HUD? 

Jeg sliter litt med tørr hud selv, så jeg har et par triks i ermet. Nå om dagen er jeg superfornøyd med denne kremen dag og kveld. Ellers har jeg prøvd denne, og synes også den er veldig bra. Det gjelder jo å prøve ut litt forskjellig og finne ut hva som funker best for en selv.

HVOR KOMMER DU FRA?

Jeg kommer egentlig ikke fra noe spesielt sted, for jeg har bodd litt ulikt, og føler ingen spesiell tilhørighet. Jeg har bodd en god del år i Holmestrand, deretter Tønsberg, men har også bodd andre steder. Jeg føler av en eller annen grunn tilknytning til Oslo, men det er sikkert fordi jeg var der mye som barn pga pappa sin familie.

HVORFOR REISTE DU OG KJÆRESTEN MED MOREN DIN OM DERE VILLE HA KJÆRESTETID?

Dette er et tv-program der jeg ikke har meldt meg på selv, og da kan produksjonen komme med forslag til hvem man skal reise med. De mente dynamikken mellom oss tre er morsom, og vi sa ja til å reise sammen. Det var heller ikke en kjærestetur – da hadde jeg seff reist alene med bare Haakon. Dette var innspilling av et tv-program, ikke en vanlig ferie. Det skal være morsomt å se på.

SYNES DU CHARTERFEBER ER HARRY?

Ja, det synes jeg, men det bryr jeg meg ikke noe om. Det er et supermorsomt program med mange veldig ulike personer, og dette gjør det unikt. Man ser alle mulige typer mennesker ute på reise. Det som er harry er jo bare enkelte deltakere og selve stedet vi reiser til. Man kan fint ha en kul reise selv om man er på Charterfeber, men det er jo sikkert et harrystempel med på kjøpet.

ER DU OG ERLEND ELIAS FORTSATT VENNER?

Ja! Jeg skal se Erlend i morgen, faktisk. Jeg skal fortelle litt mer om hva vi skal i morgen når jeg har tid! Vi skal noe veldig hyggelig, og jeg gleder meg masse. Han er et av de fineste menneskene jeg vet om.

HVOR VIL DU REISE NÅR CORONA ER OVER?

Jeg kommer til å ville reise til India, Bali eller Karibien. Det er på tide med en skikkelig ferie, og jeg vil se et spennende og tropisk sted med rare dyr, masse kultur og spennende steder.

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

Det aner jeg faktisk ikke! Jeg har jo fått det meste jeg ønsker meg av Haakon, utenom hest, haha. Dette må jeg tygge skikkelig på. Kanskje jeg finner noen smykker, sko eller lignende? Alt i alt ønsker jeg meg at 2021 blir et år fylt med glede og kjærlighet for alle jeg er glad i og meg selv

HVOR HØY ER DU?

Jeg er 159, så ikke særlig høy, men jeg trives godt med å ikke være så høy, det passer personligheten min. Jeg kan gå i så høye hæler jeg vil, og det er en skikkelig frihet å ikke føle seg drithøy med hæler.

STEMMER DET AT DU SKAL VÆRE MED PÅ KOMPANI LAURITSEN?

Hvem vet? Hehe. I Tv-bransjen er ALT hemmelig, og derfor kan man sjeldent fortelle om kommende tv-programmer. Jeg fikk lov til å fortelle dere om Charterfeber i våres fordi jeg spurte – det er jo en slags reklame for programmet at jeg blogget om det, dere fikk jo litt innsyn bak kulissene, og jeg slapp å ta bloggpause.

HVA SYNES DU OM AT BLOGGERE VISER MYE KROPP?

Det kommer an på mye. Om kroppen er veldig tydelig operert synes jeg det er feil at man som forbilde fronter det som noe positivt. Jeg kan god skjønne det om noen er stolte av seg selv og vil kunne legge ut hva de vil, kanskje spesielt om de har trent eller lignende og vil inspirere andre som liker å trene. Man må være forsiktig med hva man legger ut, uansett hvem man er og hva man står for. Det må tenkes gjennom. Det viktigste er at man reklamerer for noe sunt, og ikke noe skadelig eller sykelig.

HVA VILLE DU KALT BARNET DITT?

Om det var en jente ville jeg funnet et slags prinsessenavn, for eksempel Antoinette eller Odette. Gutt er vanskeligere, men jeg ville nok brukt Bernhard (etter pappa som jeg mistet da jeg var 10 år), eller Richard? Jeg liker litt sånne prinsenavn, hehe. Eventuelt Oscar?

KUNNE DU VÆRT MED PÅ SINGLETOWN?

Ja, det virker litt moro. Det kan riktignok være veldig utfordrende for et forhold, men også styrkende om man finner ut av at man kun vil være med hverandre. Noen er derimot virkelig ikke sikre på forholdet, og da ser man jo at det ryker ganske fort…

HAR DU LINK TIL EN BRA RØD LEPPESTIFT?

Ja, jeg digger denne. Den holder HELE dagen, og den smitter ikke av på andre ting. Jeg har brukt denne i mange år nå.

NÅR KAN MAN SE CHARTERFEBER?

Det går man-ons 19:30. Vi er sikkert ikke med i alle episodene, men i alle fall de tre første.

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg