Ukens spørsmål: Camp, slanking og kurder


SLANKER DU DEG?

På en måte. Jeg driver jo å trener veldig mye, og en del av prosessen er å minske fettprosent. Jeg har ikke fokus på å telle kalorier, veie meg eller slikt, men jeg ønsker å ha en sunn, sterk og feminin kropp.

ANGRER DU NOEN GANG PÅ DELTAKELSEN CHARTERFEBER/PARADISE HOTEL?

Vel… Dette kommer nesten an på i hvilken situasjon. Det er jo sånn at det ikke er å anbefale å bli med på PH eller Charterfeber om drømmen er å alltid bli tatt seriøst. På den andre siden hadde jeg aldri hatt så mange spennende opplevelser uten dette. Jeg hadde nok heller aldri kunne gjøre alt jeg gjør i dag uten. Deltakelsene har hjulpet meg med å finne meg selv, og den veien jeg ønsker å gå.

HVORDAN ER ANNA ANKA I VIRKELIGHETEN?

Jeg synes hun er en kjempekult dame. Jeg var ganske bevisst på å legge fordommene til side før jeg møtte henne, for hun er jo bare et menneske. Hun er en sterk dame med mye kjærlighet for de rundt seg, og hun oppførte seg bra mot meg.

KJENNER DU UNNI ASKELAND?
Så heldig er jeg ikke… Hun virker som en veldig fin person av det jeg har sett på TV. En vakker dag får jeg sikkert hilse på henne.

HVA SYNES DU OM ÅRETS LOVE ISLAND?

Oioi. Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet. Jeg trodde det skulle bli mer action, men det jeg har sett har vært veldig kjedelig. Det samme problemet var forrige sesong også… Selv om det er litt rip off, hadde det nok vært bra å få inn litt crazy deltakere og alkohol. Men hvem vet, kanskje dette fikser seg?

HVA SYNES DU OM KJØNNET HEN?

Jeg synes alle skal få være som de selv ønsker, og at om man ikke identifiserer seg som mann eller kvinne, kan man godt være hen.

KOMMER DU UT MED FLERE YOUTUBE-VIDEOER SNART?

Det håper jeg! Jeg har hatt litt mye å gjøre i disse dager, og ikke hatt tid til å la kreativiteten blomstre. Skriv til meg om det er noe spesielt du ønsker å se. Jeg vurderer å lage en helt ny housetour, siden vi har ommøblert og fått inn litt nytt stæsj.

DU HAR SÅ SYKT FINT HJEM. HVORDAN HAR DU RÅD TIL NOE SÅNT? BYTTET JOBB?

Husk at jeg ikke bor i Oslo, så boligprisene i Tønsberg er litt bedre. I tillegg handlet det jo om å ha øye for hva som er estetisk. Det er ikke alltid ting må være svindyrt for å se bra ut. Jeg har en mix av både dyrt og billig. Det dyreste er spisestuen og sengen.

LIKER DU Å BLI SLIKKET PÅ FØTTENE ELLER RUMPA?

Nei. Sånt holder jeg meg frabedt.

KOMMER DU LANGT I CAMP KULINARIS?

Dette er selvfølgelig taushetsbelagt, så det får jeg ikke svart på. Alt jeg kan si er at det blir sykt gøy å se på, uavhengig av lengden på mitt opphold. Carsten er legendarisk, og produksjonen har sagt det er den beste sesongen til nå.

KUNNE DU VÆRT SAMMEN MED EN KURDER?

Nei, jeg har jo kjæreste. Om jeg var singel vet jeg ikke. Jeg har ikke problem med etnisitet, trosretning og slikt, men det kunne hende at kulturelle forskjeller ville være vanskelig å leve med. Men det kommet helt an på personen.

TROR DU PÅ ET LIV ETTER DØDEN?

Dette er så vanskelig å svare på.. Jeg vet ærlig talt ikke. Jeg ønsker det, men kan heller ikke nekte for at jeg tidvis tror at atomene deler seg, og at vi bare blir borte. Verden er forunderlig.

ER DU TROENDE?

Nei. Jeg er ikke religiøs.. allikevel, så tror jeg jo på engler og energier, men ikke sånne standard engler fra bibelen.

HVOR ER DET SORTE TRENINGSTØYET FRA?

Det er fra Weightless, og er kjøpt hos Tights.no. Det er superstretchy å ha på, og tar seg av all svette. Jeg bruker det til løpeøktene mine, for da må jeg ha noe som ikke føles for trangt eller varmt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg