Ukens spørsmål: Bifil, penger og flytting!

Reklame | Affiliates

Hva synes du om Stavanger?

Det er et sykt hyggelig sted! Jeg har vært der to ganger. Den ene gangen var russetreff i Kongeparken, da bodde vi på hotell i byen og fikk sett litt. Jeg var der også sommeren 2014 på Gladmatfestivalen, og det var en utrolig hyggelig helg. Jeg synes byen har veldig mye å by på!

Er du rik?

Overhodet ikke. Jeg lever per dags dato på en mellomting mellom hva vanlige studenter og vanlige ansatte. Riktignok er noen måneder bedre enn andre, så det kan svinge en del. Hadde jeg ikke vært student ville jeg jobbet mye mer, og sikkert tjent en del mer og.

Har du tips til ansiktsmaske som renser huden?

Ja, absolutt! Om du vil ha noe som er skikkelig bra, så har jeg brukt denne fra OH i flere år. Huden føles veldig digg etterpå, og den er nedkjølende å ha på. I tillegg er den lett å vaske av. Er det noe jeg hater, så er det masker du må rive av som gjør vondt.

Har du brutt smittervernsreglene?

Nei, det har jeg ikke. Jeg synes det er dødsviktig å oppføre seg med en så stor risiko for liv og helse som er per i dag. Jeg har kun hatt det X antallet som er lov i forhold til besøk, og jeg har tatt forhåndsregler. Jeg synes enkelte bryr seg ALT for lite om hensynet til resten av samfunnet slik det er i dag.

Hva synes du om at andre influensere og bloggere reiser til utlandet?

Det finnes bare ett svar på dette, og det er at det er egoistisk, kvalmt og hensynsløst. Dette gjelder generelt alle som drar på “ferie” i disse dager, og ikke bare influensere. Men det er klart at de med påvirkningskraft på sett og vis har et større ansvar, da de har mange som ser dem som forbilder og idoler. Jeg mener at alle må ta ansvar for dugnaden vi har i landet, og ikke bare tenke på seg selv.

Har du angst eller depresjon, hva gjør du isåfall med det?

Jeg har vært gjennom en situasjonsbetinget form for depresjon, men jeg tror dette er i ferd med å balansere seg. Angst har jeg heldigvis ikke. Det alt handler om til syvende og sist, er å skaffe seg nødvendig hjelp om man ikke føler man klarer å stå i det selv. Uansett hvem du er kan du trenge hjelp i blant, og tro meg: Det hjelper. Livet går i berg og dalbane, og av og til kan andre guide deg om det trengs.

Skulle ikke du ha et program med Kjartan Skjelde i 2021?

Ååå, gøy at du tenkte på det. Det var en 1.april-spøk, dessverre.

Tar du piller for å øke forbrenning når du trener?

Ja. Jeg trener ikke nå fordi sentrene er stengt, men allikevel bruker jeg disse for å holde kroppen litt i gang. De er tilsatt koffein, så jeg våkner godt av dem også når jeg tar dem tidlig på dagen. Jeg merker også at apetitten går noe ned, som holder søtsug unna. Om du vil ha uten koffein får du dem her.

Hvor mye penger har du?

Dette gidder jeg ikke svare på, for det er et veldig privat spørsmål. Jeg tror de fleste ikke synes det er noe man deler på denne måten, hehe.

Hva er din favorittlåt?

Om jeg skulle valgt en siste låt å høre på NOENSINNE, så tror jeg det måtta ha blitt “Mariners apartment complex” av Lana Del Rey. Jeg elsket den fra første sekund jeg hørte den, og den går rett inn i sjelen min.

Hvorfor har du en sånn hundeseng som de ikke kommer ut av på egenhånd?

Fordi det fungerer veldig bra for oss. Hundene er rett ute før vi legger oss, og de er rett ut når vi står opp. Andre har dem i bur, imens jeg foretrekker en penere løsning. De hopper ikke ned, såpass smarte er de. Hundene sover rolig hele natten. Noen få ganger har det vært diaré, og da piper de slik at jeg våkner, og da tar jeg dem selvfølgelig ut.

Er psyken din bedre etter du flyttet?

Ja, det vil jeg på en måte si. Jeg sover blant annet veldig veldig godt her. I tillegg får jeg mer glede av å ha et nytt sted å dulle med, og det er kort vei til alt man trenger. Jeg vet også at jeg har flere venner som er lettere å få sett når corona roer seg. Problemet nå er bare ensomhet på grunn av landets situasjon, ikke hvor jeg bor.

Leser du noen blogger?

Jeg leser ingen fast, men om jeg føler meg stuck hender det jeg prøver å ta en titt på de jeg synes er kule for å få litt inspirasjon. Da pleier jeg gå innom Stina eller Andrea Sveinsdottir. Egentlig skulle jeg ha lest litt mer fast, for jeg tror det er mye god inspirasjon å hente.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 14.juni. En fantastisk dag som alltid gjør at jeg får feiret på sommerstid.

Er det noe du er misfornøyd når det gjelder den nye leiligheten?

Vel.. Egentlig ikke. Jeg visste hva jeg kjøpte, og vil ikke si det har vært noen ubehagelige overraskelser her. Jeg ble riktignok overrasket over hvor ille røyklukten var da jeg tok over kontra selve visningen. Men den lukten er helt borte etter vi la nye gulv og har malt masse.

Hvor er de andre hundene dine blitt av?

De er hos mamma. Slik det er nå har det måttet bli sånn for en periode. De har det heldigvis veldig bra, og de skal uansett være hos oss når hun skal på jobb. Jeg savner dem veldig, men vi finner ut av ting etter hvert når ting går med over til det vanlige.

Hva gjør du for å få mer energi i vinterhalvåret?

Her må man passe på vitaminer! Jeg tar D-vitamin, som du kan kjøpe rimelig HER, og B12, som du kan finne HER. Om jeg glemmer å ta dette på denne tiden av året blir jeg skikkelig slapp.

Hva er favorittmaten din?

Jeg er skikkelig pasta-elsker, så ofte lager vi det i helger, gjerne med salsiccia eller entrecoté. Ellers er jeg glad i toast, kylling, taco, pizza og så videre. Riktignok er jeg opptatt av å være sunn i hverdagen, så det blir ikke mye sånt da.

Er det bare du som pusser opp?

Hehe! Haakon gjør det også, men jeg har gjort veldig mye av det fordi jeg er hjemme og ser alt som må bli gjort. Han jobber i Sandvika, og har ikke like mulighet til å kaste seg rundt som jeg har. Jeg har ikke sjeldent ofret studier og jobb for å få ting gjort her hjemme.

Bor moren din også i Lier nå?

Nei, hun bor i Vestfold. Hun har fått seg et kjempekoselig hus i landlige omgivelser.

Hva jobber søsteren din med?

Jeg har to søsken, og den ene jobber som montessoripedagog, og den andre med litt forskjellig, både kunst og kundeservice.

Er du bifil?

Nei, jeg er hetero.

Hvordan er kjøkkenet i leiligheten?

Helt ærlig? Det er ikke fint, men det fungerer. Jeg har brukt folie for å fornye benkene, også har vi byttet knotter. Det er en billig oppgradering inntil videre. Frontene er heldigvis hvite, så slik sett er de ikke  helt håpløse, men det hadde vært fint med noe mer moderne en dag.

Hva har dere igjen å pusse opp?

Nå holder vi på med doen, der har vi malt og skal få nytt speil og lampe. På gulvene skal jeg ha noen fliser som lyser opp litt. Totalt sett har vi igjen å legge lister og få opp lamper i takene. På sikt må kjøkken og bad gjøres noe med også, men jeg tenkte at vi får roe ned litt når alt det andre er klart og det endelig føles som et hjem igjen.

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg