Ukens spørsmål: BH, PRIVATE MELDINGER, SNAP

Reklame | Lyko og NA-KD

HVA HETER DU PÅ SNAP?

Der heter jeg “auroragude”. Jeg har offentlig profil, så det skal være lett å trykke følg. Jeg er veldig aktiv der, og du kan også få oppdateringer og swipe opp når jeg har nye blogginnlegg. Jeg legger også ut tips om andre ting.

HAR DU VÆRT I EN ORDENTLIG KRANGEL MED EN VENN FØR?

På en måte. Jeg har aldri hatt en krangel jeg har trodd skal ødelegge vennskap, men jeg og mine venner har kunnet gå hverandre på nervene, hehe. Allikevel har jeg veldig hengivne og gode venner som er flinke til å ta en spade for en spade. Det er viktig å huske på kjærligheten til hverandre, for det er den som avgjør om du tror en person prøver å såre deg eller ikke. Jeg ville aldri ha gjort mine venner noe vondt med vilje.

BRUKER DU BH?

Både og. Her kunne jeg sikkert vært bedre, men det er så sykt deilig å ikke ha på. jeg har alltid på når jeg trener, men i hverdagen har går jeg for det meste uten. Jeg leter også etter noen gode bh-er som ikke gjør at puppene ser større ut, og som ikke synes gjennom klær. Skrik ut om du har tips.

HVA SYNES DU OM AT PARADISE HOTEL ER SÅ KROPPSFOKUSERT?

Det har alltid vært mye kropp i PH, men jeg synes selvsagt at det er litt unødvendig. De har blitt bedre på å dysse ned de forrige sesongene, men det ser ut til at de kanskje tar fokuset litt tilbake nå? Jeg synes det er sykt teit at jentene ligger og blotter seg på en strand, imens guttene heller gjør andre ting. Det sier ikke mye om noens personlighet å leke deilig, så synd at jentene fremstilles som roboter.

HAR DU BLITT SKIKKELIG SOLBRENT FØR? TIPS TIL HVORDAN FÅ DET BORT?

Ja, det har jeg… Det eneste man kan gjøre er å bruke mye fuktighetskrem og after sun i etterkant. Aloe vera er også å anbefale. Ellers må du selvfølgelig ikke sole deg på samme sted før det er healet. La området roe seg, bruk blokker og faktor 50.

ER SAMBOEREN DIN MED PÅ DENNE SESONGEN AV CHARTERFEBER?

Godt spørsmål. Dette tror jeg ikke at jeg kan svare på. Alle vet jo at han var på Tenerife med meg, men dere må vente og se til det kommer på skjermen. Det var i alle fall veldig fint å ha Haakon i nærheten. Sannheten er at vi ikke har reist ordentlig sammen på sykt lenge, for uten om en tur til London i 2018. Jeg håper på å reise mer med ham snart.

HVOR HØY ER DU?

Jeg er hele 159 centimeter. Dere ser tydelig på Camp Kulinaris at jeg ikke er så stor. Mange tror jeg er høy, men det er jeg altså ikke.

HVILKEN ER DIN FAVORITTPARFYME?

Jeg har brukt denne i mange år nå. Helt siden jeg var 16 har jeg brukt den med jevne mellomrom. Den er aromatisk, så den lukter litt forskjellig på alle mennesker, så dette gjør den veldig unik. Mange av mine venner kjenner meg igjen på nettopp den duften. Denne får du i flere størrelser.

SYNES DU DET ER KJIPT MED PRIVATE MELDINGER FRA FOLK SOM DIGGER DEG?

Overhodet ikke! Jeg synes det er dødskoselig når dere sender meg melding. Det kan faktisk lyse opp en ellers mørk og trist dag. Jeg er bare et menneske, og derfor suger jeg til meg alt av kjærlighet og positive vibber. Dere skulle bare visst hvor glad jeg kan bli av meldingene dere skriver.

VILLE DU DELTATT PÅ SKAL VI DANSE OM DU FIKK SJANSEN?

Det kan godt hende. Dere vet jo aldri hvor jeg plutselig dukker opp. Skal vi danse virker som sykt mye jobb, men også noe helt fantastisk. Jeg er personlig helt elendig på rytme og dans, og derfor ville jeg kunnet overgå en stor komfortsone ved å bli med der. Jeg ville nok lært veldig mye om meg selv.

HVA VILLE DU VALGT MELLOM Å IKKE JOBBE OG HA EN AKSEPTABEL INNETEKT, ELLER Å HA EN BRA JOBB DER DU TJENTE BRA?

Jeg ville heller hatt en bra jobb og tjent bra. Jeg trives ikke med å sitte for mye stille. Det skal riktignok sies at jeg aldri kunne tatt en jobb jeg misliker. Jeg er på en evig jakt etter lykke og kjærlighet, og vet derfor at jeg ikke skal kaste bort tid på ting som ikke gir meg noe.

HVA ER DIN FAVORITT KLESBUTIKK?

I disse dager må det være Na-Kd. Jeg venter på denne sykt fine kjolen, i tillegg til denne. De har så syyyykt mye fint, og jeg kommer snart med rabattkode til dere. Først må jeg bare få kjolene i posten og ta et par bilder.

DITT BESTE TIPS FOR GODE KARAKTERER?

Dette må være å pugge med en annen person. ALLTID før eksamen leser jeg høyt for Haakon, selv om han ikke alltid skjønner hva jeg snakker om. Jeg får en illusjon av at jeg lærer bort til Haakon, og derfor forklarer jeg pensumet for ham, og dermed lærer jeg meg selv. Dette tipset har gjort at ting klistrer seg i hjernebarken.

HVA ER DIN FAVORITTMENY FOR HELE UKEN?

Jeg har ingen favorittmeny for hele uken, men jeg elsker å lage lette men nye ting. Denne uken har jeg falt pladask for bananpannekaker med kanel, vaniljeyoghurt og syltetøy, og biffsalat. I tillegg lagde jeg en burger med ytrefilet av okse toppet med litt cheddar og sprøstekt løk. Mat er gøy. Etter Camp Kulinaris har jeg blitt veldig uredd på kjøkkenet, og derfor prøver jeg stadig nye ting.

ER DU OG ERLEND ELIAS GODE VENNER?

Ja, det er vi. Han og Sofie er de jeg har snakket aller mest med etter Camp Kulinaris. Jeg synes virkelig at Erlend er en spennende person, og jeg er dypt takknemlig for at jeg fikk bli kjent med ham. Vi har mye til felles, og han inspirerer meg til å fortsette å være meg selv. Det var Erlend som gjorde at jeg ikke ble lei en stund på Camp Kulinaris. Han inspirerte meg til å se litt forbi all matlagingen, og heller utvikle meg som person.

VANT DU CAMP KULINARIS?

Dette kan jeg ikke svare på. Avgjørende detaljer kan jeg ikke fortelle, for da ødelegger jeg opplevelsen for seerne. Dere kan heller spørre meg om ting som allerede har skjedd, eller ikke-avslørende ting. Jeg kan jo ikke fortelle hvem som ryker når og så videre.

HVA ER DET GALESTE DU NOEN GANG HAR GJORT?

Hehe… Jeg er ikke en direkte crazy person sånn sett. Det sykeste jeg har gjort må jo være å delta på Paradise Hotel, ri feltritt… bestige Spanias høyeste fjell.. Jeg innser når jeg skriver at jeg må prøve litt mer crazy greier, sånn som å hoppe fallskjerm eller noe. Jeg drømmer også om å dra på Safari.

Hvit kjole fra NA-KD(mulig den er utsolgt akkurat nå, så har lenket til noe i litt samme stil).

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer
  1. Hvor er joggetøyet du har på deg på snap bilde fra😍? Så sykt behagelig ut i stoffet… btw Du er nydelig

  2. Jeg syns det er tull at du skriver at du «kan bli flinkere til å bruke BH» . Liker du å gå uten? Da går du uten. Det er da ingen andres sak om du går med eller uten. Free The nipple, og rock on! Det viktigste er at man føler seg vel selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg