Ukens spørsmål: Barn, Charterfeber, utro + mensen

God morgen!

Frem til jeg får lastet opp vlogen fra i går, så tenkte jeg å svare på noen spørsmål som er kommet inn. Det er mangfold i det dere spør om, som gjør det gøyere å svare. De fleste spørsmålene er kommet inn via Yolo-appen via Snapchat, da det er en fin måte dere anonymt kan spørre om ting.

 

HAR DU LYST PÅ EGNE BARN?

Dette er så sykt vanskelig. Èn side av meg har lyst til å skrive JAAA, imens en annen sier at det aldri vil skje. Barn er selvsagt noe helt unikt, men samtidig er det en fulltidsjobb. Jeg tror at jeg ikke ville vært flink til å ta vare på meg selv om jeg hadde hatt barn. I tillegg skremmer det meg å ha ansvar for å produsere et menneske på en god måte. Man har mye ansvar overfor samfunnet ved å putte et nytt mennesket til verden.

VAR DET GØY Å VÆRE MED PÅ CHARTERFEBER?

Ja, selvfølgelig. Begge sesongene hadde jeg det ganske moro. I tillegg er det jo alltid fint å få dratt på ferie. Problemet mitt er bare at jeg er litt høysensitivt, og kan derfor bli utmattet om jeg ikke får egentid. Charterfeber er et program som er laget for at det skal være morsomt, og det merker man når man er med der. Fokuset er på å komme seg ut og gjøre ting, noe jeg likte godt.

KAN DU VISE HVORDAN RUSSEKORTET DITT SÅ UT?

HERREGUD, så flaut. Hahaha. Jeg tror mildt sagt jeg hadde en liten identitetskrise på den tiden der. Det var veldig viktig å være brun, ha hvitt hår og ja… I tillegg hadde jeg en periode der jeg virkelig hadde lyst til å flytte til Hollywood og bo rundt stjernene. Dette skjedde jo ikke.

HVOR GAMMEL VAR DU NÅR DU FIKK MENSEN?

Jeg tror jeg bare var 12 år da jeg fikk mensen. Dette har jeg skrevet et eget innlegg om HER. Jeg synes det var så sykt flaut, og jeg slet skikkelig med å fortelle det til noen. Mamma fant det ut på andre måter enn at jeg fortalte henne det.

HVILKEN KLASSE GIKK DU I DA DU FIKK MENSEN?

Jeg mener å huske at jeg gikk i 7.klasse, altså barneskolen. Dette er jo egentlig, slik jeg har forstått, ganske vanlig. Det bare føltes ikke vanlig da.

HVORFOR ER DU SÅ PEN?

Vel, det er veldig fint sagt. Jeg synes ikke selv jeg er spesielt pen, men jeg synes jo ikke heller jeg er stygg. Det eneste svaret jeg kan gi på spørsmålet, er at jeg bryr meg om utseendet mitt mer enn mange andre, og jeg synes mote, sminke og hår er gøy. Derfor blir jeg jo flinkere til å fikse meg fint, fordi det er noe jeg har litt passion for.

HVA TENKER DU OM AT OMGJUSTDONT HENGER DEG UT PÅ INSTA?

Dette gjør meg overhodet ingenting. Jeg har såpass med selvironi til at jeg ikke bryr meg om å bli såkalt hengt ut. Omgjustdont spør også om det er greit de poster, og da pleier jeg si det går bra. Jeg har uansett alltid vært glad i å underholde, så jeg har ikke noe imot å underholde litt, til tross for at det er ved å gjøre narr av meg.

HVA MENER DU OM DYREVERNET?

Jeg følger ikke direkte med på dyrevernet, men jeg brenner for dyr, og elsker dem. Jeg synes at det skulle vært mer implementert i fra staten sin side, det at dyr blir behandlet godt. Egentlig skulle for eksempel dyrlege også vært en del av egenandelsordningen, og politiet skulle hatt ressurser til å rykke ut i lik grad som ved annen kriminalitet. Dyr bør ha større rettigheter, virkelig…

HAR DU HATT SEX?

Ja… Jeg er ikke av typen som venter til ekteskap, om du lurte på det.

HAR DU VÆRT UTRO?

Nei, det har jeg forsåvidt ikke. Jeg husker at da jeg var i et litt tullete forhold som tenåring, at jeg kysset en fyr, men mer enn det skjedde ikke. Jeg har aldri gjort noe i de mer seriøse forholdene jeg har vært i. Jeg ser veldig ned på utroskap, for det er så fælt å tenke på hva slags ringvirkninger utroskap kan få. De som opplever det får en skikkelig knekk i selvtilliten, og det kan ødelegge for fremtidige forhold.

HVORDAN BLE DU KJENDIS?

Kjendis og kjendis… I hvert fall er det mange som kjenner meg igjen. Grunnen til dette, er at jeg var med i Paradise Hotel i 2014, og i etterkant har jeg nå vært med i to sesonger av Charterfeber. I tillegg holder jeg blogg og sosiale medier oppdatert, så da kan folk fort huske meg.

HVORFOR SLUTTET DU Å RI?

Her måtte jeg ta et vanskelig valg som handlet om de rette prioriteringene. Jeg har rett og slett sett at jeg ikke har tid og penger å bruke den veien, når det skjer så mange andre ting i livet mitt om dagen. Ridning er en stor lidenskap jeg har, men det er en idrett som krever mye i form av tid og ressurser.

ER DU SINGEL?

Nei. Jeg har vært i et forhold med Haakon både i dag og i morgen.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg