Ukens spørsmål: Kviser, bolig, øke forbrenning +++

Reklame | Affiliates

Har du tips til krem som ikke gir kviser?

Om du vil være bombesikker kan jeg anbefale denne i perioder der du har “utbrudd”. Den føles mild mot huden og jevner ut hudtonen. Jeg bruker alltid den i perioder hvor huden føles lett trigget. Jeg oppdaget den via råd fra de som jobber på apoteket.

Er det mye styr med 4 hunder?

Ja, selvsagt blir det litt mer jobb. Når vi flytter skal vi ikke ha alle sammen hele tiden, for det kan bli litt mye ift at vi ikke lenger skal bo “utpå landet”. Det som er mest styr er at alle 4 er så forskjellige, To av dem er mammadalter og blir mye sjalu, den ene har sinnsykt mye energi og den siste er veldig kosete, men tar ikke så mye plass som de andre. Man må hele tiden prøve å møte hver hund der den er, og der jo avhengig av meg for å ha det bra.

Kunne du noen gang hatt en annen rase enn Chihuahua?

Jeg er jo superglad i den lille størrelsen, for det gjør ting praktisk enklere, også er det sunne og friske hunder (som regel), og de blir ganske gamle. Samtidig synes jeg andre miniatyrhunder er nydelige, men jeg ville isåfall valgt en annen rase som er kjent for å ha god helse, og som ikke krever ekstremt mye mosjon eller aktivitet.

Lager du mat til kjæresten din hver dag?

Som regel lager faktisk jeg maten, ja. Men det hender han lager om jeg er sløv en dag. Jeg har blitt litt glad i å lage mat etter Camp Kulinaris, også er jeg vel litt kontrollfreak, så jeg liker å vite f.eks hvilke kryddere som er involvert osv.

Hvilken hesterase er din favoritt?

Jeg har en svakhet for de tyske rasene slik som Holsteiner og Hannoveraner. Men jeg synes også for eksempel at arabere er utrolig pene.

Kunne du vært sammen med Abu?

Haha. Det er et menneske med mange kvaliteter, og jeg tror han virkelig er en person med hjertet på riktig sted. Kanskje i en annen verden og i et annet liv?

Har du noen tips for å få valpen husren?

Hver gang jeg har hatt valp har jeg vært veldig nøye med å ta dem ut hver gang de begynner å bli aktive etter å ha ligget i ro. I tillegg må man være tålmodig og ikke kjefte, men heller prøve å flytte dem ut i det de setter seg ned for å bæsje eller tisse. Det gjelder også å følge med på hvordan de oppfører seg når de skal gjøre fra seg, så kan man gjenkjenne mønsteret når den er inne og flytte den ut med en gang. Jeg skryter også alltid av dem når de går på do ute.

Hvorfor sier du ofte at du har kjøpt leilighet? Har dere ikke kjøpt sammen?

Dette er jo litt private greier å spørre om. Dette handler om at akkurat nå gikk jeg inn med egenkapitalen, så da føles det jo ut som “jeg” kjøpte leiligheten. Men vi skal begge bo der, og begge står på lånet.

Kan du anbefale noe for å øke forbrenningen?

Vel. De sier jo mye rart om dette, men personlig tror jeg at det hjelper å drikke grønn te, kaffe og eventuelt ta noen slags piller. Jeg har hørt mye bra om disse som Bodylab selger. De gir masse energi og øker forbrenningen.

Hva er dine treningsrutiner?

Jeg trener cirka annenhver dag, og da veksler jeg på to styrkeprogrammer som nesten er like, men bytter ut et par øvelser hver gang for litt variasjon. Jeg har et program jeg tidligere har fått av PT, og derfor sverger jeg til det, for jeg kan programmet godt, og det er lett å øke og veksle på antall repetisjoner om jeg føler det ikke gir meg nok. Programmet passer på at hele kroppen strammes opp.

Ønsker du deg bare dyre ting til jul?

Jeg ønsker meg “dyre” ting av Haakon, men av resten av familien har jeg ønsket meg ting som pent sengetøy, undertøy, duftlys og lignende. Jeg passer på å ikke ønske meg noe folk ikke kan ta seg råd til.

Hva er din rabattkode hos Famme?

Du kan bruke Auroragude-30 på ordinære varer for 30% avslag eller Auroragude-20 for 20% på varer som allerede er på salg.

Hvilke norske kjendiser synes du er hyggeligst av de du har møtt?

Tjaaa. Det er nødt til å være Svein Østvik, Linni og Erlend Elias.

Har du mistet venner etter du ble kjent?

Ja, det vil jeg si. Det er noen som forsvant med tiden, og det er vel sine grunner til det. Folk får fort meninger om deg når du viser deg offentlig, og det er ikke alle som ønsker en ens eget beste. Det er så klart trist, men noen av disse menneskene har sikkert forlatt livet av en grunn. Jeg samler på mennesker som bryr seg om meg og er der og støtter uansett hva.

Følger du corona-reglene?

Ja, selvfølgelig. Her har vi ALLE et ansvar. Jeg holder 1 meters avstand, helst mer. Bruker munnbind der det er påbudt, vasker hendene støtt og stadig, tar lite på varer jeg ikke skal ha.. +++. Jeg måtte også avlyse et julebord i november.

Hva drømmer du om?

Jeg drømmer om å gjøre ting som gjør meg lykkelig. Innen karriere ønsker jeg å jobbe som for eksempel programleder. I privatlivet ønsker jeg å kjøpe meg hest, reise jorden rundt og lære masse nytt.

Hva har du på leppene her?

På bildet under har jeg på meg denne. Det er en av mine store favoritter. Dere bør også kjøpe den i rød. Den er smashing og holder virkelig HELE dagen, og den smitter ikke over.

Da var spørsmålsrunden over for denne gang ♥

3 kommentarer
    1. I forhold til det spørsmålet om du eller dere begge har kjøpt leilighet så ville jeg bare si at det er jo du som blogger, det er din Instagram, det er jo deg vi følger med på – for meg er det bare naturlig at du sier «jeg», og ikke nødvendigvis alltid «vi». Jeg vet ikke, jeg har iallfall aldri tenkt noe over det når du har skrevet/sagt «jeg» og ikke «vi», fordi det bare falt naturlig at du sa «jeg» når det er som sagt deg vi følger.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg