UKENS SPØRSMÅL; CK, UVENN, SALG AV TRUSE

Reklame | Na-kd

Nå er jeg såå sliten. Jeg har vært på farten i hele dag, og har ikke rukket å spise etter jeg kom hjem i 16-tiden. Derfor er jeg helt slått ut, og orket egentlig ikke blogge. Haakon kom meg til unnsetning og har formulert svarene i spørsmålene for meg, så om noe er fucka, skyld på ham!

Du ser ut som en barbiedukke!
Det høres veldig rart ut da ingen mennesker er proporsjonert på samme måte som en barbiedukke. Du mener isåfall at jeg har utrolig lange ben, kort overkropp og ekstremt smale skuldre… noe jeg må si at jeg ikke kjenner meg igjen i.

Hvilket stjernetegn er du?
Jeg er født i tvillingens tegn. Født når solen står høyest og det passer meg bra fordi jeg elsker sommer og varme! Jeg føler også at jeg i følge astrologien er en typisk tvilling da jeg er både utadvendt, velartikulert, sosial og jeg liker å være litt “center of attraction”.

Sender du nakenbilder eller brukte truser for cash?

Dette er ikke noe jeg har eller kommer til å vurdere som inntektskilde, hverken nå eller senere. Men det finnes nok av folk som driver med dette, så hvis du har lyst på noen svette truser eller nudes er det nok bare å google det. Men herregud, jeg hadde nok solgt en truse om det gjaldt MYE penger, haha.

Hvor kjøper du designklærne dine?
Jeg har egentlig ikke så mange plagg som er designerklær. I all hovedsak har jeg klær fra alle mulige steder, billige som dyre. Jeg handler først og fremst det jeg syns er fint og bryr meg mer om det enn hva det koster eller heter.

Hvem er din aller beste venninne?
Jeg har flere venner som jeg setter like høyt! Min barndomsvenninne Felicia stiller alltid opp for meg og har vært en person jeg alltid kan stole på. Jeg er også utrolig glad i Joachim som jeg møtte under innspillingen av PH i 2014. Joachim er et av de beste menneskene jeg vet om!

Er det noe du frykter i livet?
Det høres sikkert teit ut, men jeg frykter å bli gammel. Jeg beundrer det unge sinnet, fordi når man er ung har man et mer dristig sinn som i større grad tør å ta utfordringer og lære nye ting. Når man er eldre har jeg på inntrykk av at man blir mer fanget i et mønster der man er komfortabel og læringskurven blir mye slakere. Jeg føler at mange eldre også har mye større vanskeligheter med å utfordre sine komfortsoner.

Hvem er den personen du ikke kom over ens med på Camp Kulinaris?

For første gang skal jeg avsløre hvem dette faktisk er! I kveldens episode av Camp Kulinaris vil dere se at Runar begynner å komme med direkte ufine og mobbete kommentarer til blant annet meg selv. Jeg vet ikke hva som vil vises på TV… men faktumet er at Runar Søgaard oppførte seg veldig dårlig! Jeg velger å ikke si mye mer om dette i frykt for å avsløre innhold, så vi får se hva som kommer på TV!

Hvorfor er du med på alt av reality?
Først og fremst er jeg ikke med på alt av reality. Jeg mangler fortsatt blant annet Farmen kjendis, 71 grader nord osv. Det jeg ellers kan si er at jeg syns det er veldig gøy å utfordre meg selv, møte nye mennesker og jeg syns det er moro med oppmerksomhet. På grunn av dette passer reality meg nok så bra!

Stemmer det at du egentlig er fra Holmestrand?
Jeg er født i Bærum, men jeg er oppvokst i Holmestrand. Dere kan lese et lengre innlegg om dette her. Jeg har også bodd både på Nøtterøy, i Tønsberg og i Lier. Så jeg har bodd flere steder på østlandet. Det stedet jeg til nå har jeg likt best i Lier/Drammen. Der er det både et stort sentrum, fine turmuligheter og gode minner med hest. Jeg vil gjerne flytte tilbake til Lier eller Drammen en dag.

Hva syns du om Johanna på Camp Kulinaris?
Johanna er mye mer nyansert i virkeligheten enn hva man ser på TV. Jeg syns at hun tidvis har vært litt heldig med klipping i forhold til enkelte konflikter som oppstod. Eller syns jeg hun er en morsom og karakteristisk person som gir mye av selg selv. Hun elsker også å le av sine egne vitser!

Hva syns du om de som leser bloggen din og som følger deg på Instagram?Jeg er uendelig takknemlig for alle dere som leser bloggen og som følger meg! Uten dere hadde ingenting av dette gått rundt. Det eneste jeg savner er å bli enda bedre kjent med dere! Hvem dere er, hva dere driver med, hva dere interesserer dere for og rett og slett hvem dere er!

Jobber du noe utenom blogg?
Akkurat nå er det kun bloggen som er min jobb! Jeg trives veldig med dette og det er en veldig fin ting å ha ved siden av studer. Å jobbe med blogg åpner for mye selvstendig arbeid men det krever også ekstremt mye kreativitet og det kan på den måte ofte også være veldig utfordrende. Et lite hint er at skrivesperre er en av de verste hinderne.

Skal du på “Reality Awards”? Er du villig til å snakke med oss som ikke er kjendiser?

Jeg skal på Reality Awards! Jeg gleder meg veldig siden det er første gang det arrangeres i Norge. Selvfølgelig er jeg villig til å snakke med dere som ikke er kjendiser! Jeg er veldig glad i mennesker og det hadde vært skikkelig gøy å møte flere av dere som leser bloggen min.

Hva tenker du om sex på TV?
Som mange vet, synes jeg at sex på TV er veldig dumt. Jeg tenker ofte på at det sitter personer som ser alt dette usensurert, så de som har sex på TV driver faktisk pornografi for produksjonsselskapene… noen må jo putte på sommerfuglene…

Kjolen du brukte på Camp Kulinars i episoden da Erlend røk, hvor er den fra?
Kjolen dere ser er fra Bik Bok. Haakon kjøpte den til deg for cirka ett år siden, så jeg er litt usikker på om de fortsatt selger den. Jeg synes den er kjempe søt!

 

♥BRUK KODEN “gude15” for 15% rabatt på alt hos NA-KD de neste 48 timene ♥

Sjekk ut denne rosa kjolen også 

Ikke glem denne blå også!

VI BLOGGES!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

14 kommentarer
  1. Jeg syns faktisk det er hærlig å bli eldre! Blir 36 i år. Føler meg som 25 da, haha! Så det er heeelt greit! Har blitt mer og mer selvsikker og trygg i meg selv! Null misunnelse, føler ikke på press o.s.v! Deilig! Klem! ❤️

  2. Jeg kjenner ikke Runar, men ut i fra det jeg har sett han på TV og i virkelighet, så har han en veldig ufin holding til andre mennesker. Hånlig og ovenpå. Ikke gode verdier i det hele tatt. Han burde virkelig gå i seg selv.

   Elsker at du er deg selv Aurora og at du tåler ar folk flirer og ler litt med deg. Du skaper godt humør.
   For det er nemlig så STOR forskjell på det enn å hånle i ansiktet på noen og bak ryggen på noen. Slik enkelte gjør.

   Heia deg!

  3. Huff, jeg har ikke noe godt inntrykk av Runar dessverre… Tenkte det samme da han var med på farmen også! Syns ikke noe om den håningen hans… :-/ Det passer ikke særlig bra som kristen heller…
   MEN, så glad jeg ble for at du ble sjef!!! 😀 Og den måten du gjorde på med samtaler var helt KONGE! 😉 Du kan virkelig å lage god tv, Aurora! Elsker den måten du klare å holde en viss seriøsitet, men samtidig er det SÅ humor over det! Du humrer godt inni deg… haha! Føler jeg kjenner deg godt jeg nå, av å se disse sidene av deg! Og jeg digger det jeg ser! Fy søren! Heia deg sier jeg bare! Stor klem! <3

  4. Den personen som kalte deg barbie er bare hyggelig mot deg. jeg selv syns du ser helt jævlig. og jo du er med på mye om ikke, alt av reality

   1. Jeg forstår det slik at du har et problem med mitt utseende. Det går egentlig helt fint, for det har ikke jeg, og det er tross alt det som betyr noe. Når ble det galt å være med på reality? Lol.

   2. Förhoppningsvis är du ung och går igenom en period då du egentligen är osäker på dig själv, och det här är ett sätt att få dig att må bra.
    För då kan jag säga, det blir bättre. Du kommer hitta dig själv och träffa människor som kommer få dig att må bra och dom kommer tycka om dig för den du är. Och då kommer du aldrig kommentera någon annans utseende på ett negativt sätt igen förhoppningsvis.

    Om du är gott vuxen och håller på såhär… Då är jag ledsen att du inte har haft någon som älskar dig och sagt att du är bra och fin precis som du är. Men, det är aldrig försent att ändra sig!

    Behandla andra som du själv vill bli behandlad!
    Det finns hopp för alla!

   3. Jizzez, for en kommentar! Du må virkelig ta deg en bolle. Hva får deg til å si sånn til folk??? Gro opp!!!
    Aurora du er flott, både på innsiden og utsiden❤️

  5. Aurora! Æ håpa virkelig du ser forbi di tragiske kommentaran… at det går ann å spy ut sånner kommentara skjønna æ ikke… æ har lært at om man ikke har nå fint å si så hold man kjæft!:))
   Å bare så det e sakt, så virka du som ei utrulig reflektert og oppegående jente:) du e virkelig flott både på utsia å innsia, et flott menneske<3 fortsett å vær dæ sjøl<3

  6. Må bare se bort fra det menneske so m spytter ut dritt, samtidig som hun er anonym. Da er hun bare så feig. Må bare ikke bry deg om deg om det. Men går fint ann og melde hen til FB og få hun ut herfra. Du virker som et fin jente som sprer glede😘

  7. Den dongeri kjolen var sykt fint. Throw back to the 90s 👌🏻 Føler meg litt som deg. Kjøper det jeg synes er fint 😊 Virker ut som dere bloggere får mye ymse av spm 😂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg