Ukens spørsmål

Det blir litt kort i dag, for jeg har ikke hatt tid til å oppdatere så mye. Her er svar på noen av spørsmålene dere har stilt!


CASTER DU PH I ÅR?

Neida. Jeg var med på en innspilling der vi fikk intervjue folk som har søkt. Det var sammen med Linni og Morten aborten. Dette blir vist i forbindelse med en serie alà veien til Pærra, slik jeg har forstått det.

TAR DU MELANOTAN?

Nei. Om jeg har sett veldig brun ut på de siste bildene, så er det fordi jeg bruker ganske mørk selvbruning. Jeg har riktignok prøvd melanotan før, og da ble jeg mildt sagt veldig brun. Det er ikke liv i Norge, så det er muligens greit å holde seg unna, for man vet ikke helt langtidseffekten av det.

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

Egentlig mye. Men jeg ønsker meg ganske dyre ting. Blant annet er en Louis Vuitton Victoire veske øverst. I tillegg ønsker jeg meg fine smykker, kule klær og litt diverse. Ellers elsker jeg produkter fra Rituals og Victorias Secret.

SYNES DU AT DU GJORDE EN GOD FIGUR PÅ CHARTERFEBER?

Det er såpass humoristisk klippet at jeg ikke synes man kan «gjøre figur» i det programmet. Noen ganger synes jeg at jeg er morsom, imens andre ganger virker jeg klagete og sur. Dere som bare har sett meg på Charterfeber kan få et mye mer bredt inntrykk av meg når Camp Kulinaris begynner på nyåret.

HVORDAN GIKK DET Å PASSE HESTEN?

Det gikk fint. Jeg kjenner denne hesten fra før, og har god kjemi. Jeg ble faktisk testet litt til å begynne med under ridningen, men det kom seg etter litt oppvarming. Det var egentlig helt nydelig med en dag i stallen, og jeg håper på mer av dette igjen snart. Jeg må bare få ferdig litt studier og jobb.

SKAL DU VÆRE MED PÅ EX ON THE BEACH?

Hahaha, selvfølgelig ikke. Jeg har kjæreste. I tillegg kunne jeg uansett aldri vært med der. Det virker sykt dritt å måtte møte folk du har holdt på med igjen, det er en grunn til at man ikke sees lenger. Det er litt vel trashy. Likevel elsker jeg å se på det, så jeg skjønner godt at publikum vil ha mer.

SPILLER DU DUM FOR Å HAVNE PÅ OMGJUSTDONT?

Nei, virkelig ikke. Men jeg har en type humor på mye rart, og tatt ut av kontekst virker jeg jo helt idiot.  Jeg har masse selvironi, og legger ofte ut ting på snap og insta som et ment humoristisk. Ikke alle tar humoren, men det går fint, for jeg selv vet jo hva jeg driver med. Jeg har ikke en ambisjon om å havne på omgjustdont, men jeg sier alltid ja om de ønsker å dele noe.

KJENNER DU ELEAH WINTER?

Det navnet har jeg ikke hørt før, så svaret er nei.

HVA TENKER DU OM AT EN DU VAR PÅ PH MED ER DØMT FOR VOLDTEKT?

Uff… om dette stemmer, så er det forferdelig leit – altså om vedkommende faktisk har voldtatt noen. Jeg synes virkelig kvinner skal stå opp for seg, og det har forhåpentligvis den aktuelle jenta gjort. Det er alt for mange voldtektssaker som manglet bevis, så jeg håper denne ender rettferdig. Jeg er forsåvidt sykt lei av at kriminelle folk har så mye makt over unge… Det er på tide med litt sunnere forbilder.

NÅR DU ER I OSLO SENTRUM, KAN JEG MØTE DEG?

Det er bare å komme bort og si hei, det synes jeg bare er hyggelig! Jeg tør nok ikke møte noen tilfeldig vis snap, men det er greit å komme bort. Jeg er på en måte litt sjenert når jeg er blant mange mennesker, men prøver alltid å være hyggelig til de som vil få en klemme, ta selfie eller bare snakke litt.

HAR DU ET GODT FORHOLD TIL SØSKNENE DINE?

Ja, det vil jeg si. Vi kommet godt overens, men jeg skulle gjerne sett dem mer enn jeg gjør. Fleur bor litt langt unna, og Julie sitt liv er hektisk med jobb og tre barn. Allikevel prøver jeg bli flinkere til å ta initiativ til å være sammen. Det er så hyggelig når vi først får det til. På bildet under ser dere Fleur, Julie og mamma.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg