UKENS SPØRSMÅL

HVOR GAMMEL ER DU?

Man skal aldri spørre en kvinne om hennes alder… neida. Joda. Jeg er 27 år, men føler meg vel mentalt 20 enkelte dager og 50 andre dager.

ER DU KJENDIS?

Det kan jeg vel si at både og til. Jeg blir mye kjent igjen, samtidig som jeg anser meg selv som en jente som liker å dele av seg selv, men som også ikke forventer at andre skal vite hvem jeg er. Det er litt opp til publikum å bedømme. Jeg skal kalle meg kjendis den dagen jeg er invitert til Se og Hør-gallaen.

TOPP 3 FAVORITTMIDDAGER?

Dette må være Club-Sandwich, hjemmelaget burger og pasta carbonara. Jeg elsker pizza og sånt, men ser nesten ikke på det som middag, men heller hastemat eller recover når jeg er hangover.

HVORFOR BRUKER HUNDENE DINE BLEIER?

Det har seg slik at hannhundene mine liker å markere seg. Vi har jobbet hardt for at dette ikke skal skje, men kastet inn håndkleet med tiden. De har på bleier fordi de markerer inne. Jeg tror det har å gjøre med at de er flere. Hadde det bare vært én, tror jeg det hadde gitt seg, men de er så opptatt av å markere seg for hverandre.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DEG SELV BLANT VENNER?

Jeg vil si at jeg til tider er litt streng, men jeg er også en som alltid vil finne på noe, sprer latter, har gode råd å gi, og jeg er en stabil person som alltid er tilgjengelig for en god samtale. Jeg er også til tider litt sær, fordi jeg har høye krav.

HVILKEN NORSK KJENDIS LIKER DU BEST?

Så vanskelig… Det frister veldig å si Erlend Elias, fordi vi er venner.. Men om jeg skal velge en annen, så er det en fryd å følge med på Morten Hegseth og Linni Meister.

KUNNE DU DELTATT PÅ PARADISE IGJEN?

Haha. Elsker dette spørsmålet. Jeg kunne det ja, fordi det er en helt nydelig opplevelse som du ikke får noe annet sted. Drømmen hadde vært en all-star sesong med masse gamle deltakere og kjendiser. Jeg hadde spilt som bare rakkern, og jeg hadde storkost meg.

HAR DU NOEN FIENDER?

Helt sykt, men svaret er ja. Eller… De er fiendene mine, men jeg fokuserer ikke på dem. Nylig har jeg hatt en riv røskende gal person i livet mitt, som er direkte ond. Jeg kan kort si at dette egentlig ikke startet med noe stygt. Jeg har blokkert personen, for hen er kun ute etter å skade meg og de jeg er glad i.

SKAL DU KJØPE EGEN HEST?

Jeg håper dette en vakker dag. Nå har jeg ikke tid til det, fordi livet mitt er full av action. En dag når jeg skal ha et mer normalt liv, vil hest vært prioritert.

NÅR SKAL DU FORSTÅ AT DU ER SÅ JÆVLIG PÅ OVERTID?

Dette er egentlig ganske feil. Det er heller motsatt. Jeg bryr meg ikke om janteloven, og jeg har masse kule planer fremover, så jeg er absolutt aktuell. Var det noe mer slemt du ville dele?

HAR DU SLOSS FØR?

ALDRI! Jeg er livredd vold, og takler ikke at noen vil skade andre. Hvis noen har sloss i mitt nærvær, har jeg løpt og gjemt meg… Jeg har hatt mange diskusjoner, men aldri vært fysisk. Vold er fælt.

OUTFIT I DAG?

Denne ser du på bildene i dette innlegget. Kjolen er fra Chiquelle(sponset), skoene fra Zalando, veske og skjerf fra Louis Vuitton.

HVEM FRA DIN SESONG AV PH HAR DU KONTAKT MED?

Dette er selvsagt Joachim, Axel og Gabriel i ny og ne. Ellers har jeg vel de fleste på sosiale medier, men vi snakker ikke så mye sammen. Jeg kom på imens jeg skriver at det hadde vært sykt hyggelig med en reunion med disse… Jeg ble så glad i mange der.

KUNNE DU VÆRT MED PÅ FARMEN?

Ja. Men den eneste grunnen til dette er at jeg ville hatt med hestene å gjøre. Jeg ville ridd hver dag. I tillegg hadde jeg trivdes med de ulike dyrene der. Jeg er også veldig glad i mennesker. Jeg er litt redd det kunne vært personer som hadde såret meg, for jeg kan være veldig godtroende.

HVOR FIKSER DU NEGLER?

Winnies Velvære i Tønsberg. Hun er sykt flink, og har nettopp åpnet salong. I tillegg er hun vanvittig hyggelig… Det er sjeldent man ikke bryr seg om klokken når man er på negletime. Hos Winnie flyr virkelig tiden!

HAR DU HATT PSYKISKE PROBLEMER?

Vel, ikke så ille at jeg er blitt medisinert eller innlagt. Jeg slet mye med sorg etter pappas død, også har jeg periodevis slitt i forhold til mat. Jeg er heldigvis selvbevisst, som gjør at jeg tidlig forstå det om jeg har et problem som skulle vært tatt tak i.

HVORFOR SER DU NED PÅ DE I FENGSEL?

Det blir litt feil. Jeg ser ned på folk som er kriminelle, sånn for det meste. Jeg er også åpen for at folk kan forandre seg, og at de angrer på ting. I all hovedsak reagerer jeg på vold, drap, trakassering og andre ting som direkte påfører andre skade. Jeg er ikke fan av svindel…

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

9 kommentarer

Siste innlegg