Ukens skjønnhetsprodukt: TIL HJEMMET!

Reklame | Lyko

Er det én ting jeg elsker, så er det når ikke bare jeg, men også hjemmet mitt lukter godt. Noe av det verste det kan lukte er bæsj, røyk eller matavfall. Altså… Det pleier ikke lukte disse tingene, men jeg foretrekker en frisk og digg duft som kan spre glede og komfort rundt seg. Derfor er jeg en stor fan av romduft. Mange tenker ikke over at du faktisk kan få egne parfymer til interiør, og ikke bare til deg selv. Jeg skal vise dere mine to favoritter som jeg aldri blir lei!

 

TIL DEG OG SENGETØYET!

JA, det finnes faktisk en egen duft du kan spraye på sengetøyet, slik at det lukter ordentlig delikat når du er ferdig med å re opp sengen, og duften kjennes også når du skal legge deg. Det er flere av denne typen dufter, men den jeg legger ved link til er min største favoritt. Den lukter lett og søtt. På nettsiden står det ikke at den kan brukes til sengen, men før het den faktisk bed and body-mist, men jeg tror de endret dette fordi det ikke er så populært enda å spraye sengen sin. Du finner den her. Samme nydelige duft kan du få i duftlys og i duftpinner.

TIL ROMMET OG INTERIØR

Denne er litt større, og jeg bruker den alltid etter å ha vasket. Den lukter SYKT godt, og legger seg veldig markant i rommet, så man må ikke spraye for mye. Alltid når jeg har sprayet denne i rommet etter å ha vasket, sier folk at det lukter godt hos oss! Duften har et snev av appelsin og noe søtt i seg. Dette er virkelig det diggeste å gjøre etter alt er rent og fint. Denne duften får du også i duft til sengen her, duftpinner her og duftlys her.

 

Uten om disse produktene har Rituals et enormt utvalg i duftpinner, duftlys og sprayer. Om du ser etter en annen type duft kan du trykke her for et bredere utvalg.

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer

Siste innlegg