Ukens skjønnhetsprodukt: serum!

Reklame | Lyko

For en stund tilbake spurte jeg følgerne mine om tips til et produkt som kan hjelpe meg med å bli kvitt små arr etter kviser. Jeg fikk mange tips, og tenkte mye før jeg valgte å skaffe et produkt. Jeg fikk veldig mange tips om at måtte oppsøke et produkt som inneholder retinol. Jeg fikk også en del tips om litt dyrere produkter igjen. I og med at jeg elsker å dele tips med følgere her på bloggen, tenkte jeg at jeg må teste produktet jeg velger over tid, og jeg må gå for en prisklasse som er levbar. Allikevel må produktet være noe jeg kan stå for.

Jeg valgte til slutt å høre på tipset om å finne pleie som inneholder retinol. Jeg dro derfor på Kicks og ba om hjelp. Jeg er fortsatt ikke der at huden min kan ta alt for mye anti age, men jeg kan fint bruke produkter som er forebyggende for fine linjer og aldring. Etter litt frem og tilbake fant damen jeg fikk hjelp av fram til noen kapsler med serum som inneholder retinol og som i tillegg reduserer fine linjer. Jeg kjøpte den minste som inneholdt 30 kapsler(?), slik at jeg kan teste litt før jeg kjøper den største.

Nå har jeg testet en liten stund og tør endelig anbefale denne videre! Jeg synes faktisk at den har hatt overraskende god effekt på arrene, i tillegg til at den føles silkemyk ut på huden. Den gir en luksuriøs følelse, og det er veldig deilig at det er en egen kapsel for hver dag. Dette gjør at det holder seg mer hygenisk og at jeg ikke kaster bort noe av produktet. Et pluss er at dette serumet også gir fukt, da produkter med retinol kan virke litt uttørrende til vanlig.

Håper dette er noe du kan ha bruk for 💖💖💖

Serumet finner du her.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg