Ukens skjønnhetsprodukt: For vinterhud

Reklame | Lyko og Ole Henriksen

Heisann!

Forrige uke ga jeg dere tips til et produkt som hjelper mot mørke ringer og fine linjer i øyeområdet. Dette ga gode lesertall, og derfor er jeg enda mer enn motivert til å fortsette å dele mine skjønnhetshemmeligheter med dere! Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere ønsker å se produkter for forskjellige behov, så sjekker jeg om jeg har noen bra tips.

I dag vil jeg gjerne vise dere et produkt som virkelig gjør susen for hud som er tørr, gusten og som trenger en skikkelig mirakelkur. Denne kremen vet jeg også mange med sensitiv hud anbefaler, fordi de ikke reagerer på den. Jeg vil nemlig anbefale dere Ole Henriksen C-Rush Brightening gel creme. Denne kremen er stappet med fuktighet, uten at huden føles fet. I tillegg er den god mot fine linjer og rynker. På vinteren opplever vi ofte at huden føles livløs, men denne kremen får virkelig huden min til å gløde! I tillegg beskytter den mot forurensning. På vinteren er det ofte at luften ute bærer ekstra preg av møkk og eksos, så det er greit å passe litt godt på.

Det finnes et uendelig utvalg av fuktighetskremer på markedet, men denne gjør virkelig susen, og det er mange som mener dette er noe av det beste du får tak i. Mine rutiner er å rense huden godt med denne rensen, eventuelt smøre på dette serumet og deretter kremen. Da stråler huden som en sol, og jeg føler meg faktisk veldig bra uten sminke når huden gløder så fint! Denne er også full av C-vitamin, så den hjelper på arr etter kviser og så videre. Man bør være litt forsiktig med sol når man bruker denne, fordi det er lett å bli solbrent, men ellers er det bare å smøre på. Denne danner også et fint underlag for sminke, så jeg pleier ikke bruke primer under når jeg bruker denne. Jeg har brukt denne på alle bildene, og som dere ser gir den en fin glød, selv med sminke på toppen. Jeg bruker ganske matte produkter når jeg sminker seg, så de gjør seg veldig godt med en krem som gir litt naturlig glød under. Jeg har ikke på noen highlighter på bildene.

Dere kommer til å elske denne kremen ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg