Ukens skjønnhetsprodukt: Fjerne gulskjær i håret!

Reklame | Lyko

God tirsdag!

Jeg har tidligere tipset dere om en helt rå hårkur for å fjerne gulskjær, og dere finne innlegget her. Så hvorfor skal jeg da skrive om et helt annet produkt? Jo, nå skal dere få høre. Jeg var i desperat jakt etter å få kjøpt ny hårkur for å fjerne gulskjær i håret, da det er lenge siden forrige frisørbesøk, og jeg synes fargen begynte å se grumsete ut. Jeg var på et shoppingsenter og gikk til en frisør som jeg så at hadde merket jeg lette etter. Dessverre hadde de ikke mer igjen av hårkuren jeg skulle ha! Så hva skulle jeg finne på da? Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på posten, så jeg gikk videre til en annen frisørsalong…

Ingen hadde kuren jeg lette etter, men de ville heller hjelpe meg med å finne et bra produkt. Som du kanskje har sett er det mange salonger som har tatt inn produktene til Maria Nila (For eksempel Hendrix på Majorstuen). Disse produktene ligger i en rimelig prisklasse, og er av topp kvalitet. Jeg kjøpte denne, og var superspent på om den ville gjøre håret mitt kaldere igjen, eventuelt om jeg skulle få blåskjær – som man fort får av noen sånne produkter.

Jeg ble giret og ville prøve produktet så fort som mulig. Etter trening en dag tok jeg kuren i håret og ventet noen minutter før jeg skylte ut. Resultatet var kjempefint! Håret har fått tilbake en kjøligere tone, og det grumsete i fargen er borte, takk gud. Jeg skal prøve den igjen snart, men å ha den enda lenger i håret for å se hvor lenge den kan være i. Den er ikke særlig blå i fargen, så kanskje faren for blå elementer ikke er så stor. Dere finner hårkuren her. ♥ Om du foretrekker balsam og sjampo, finner du det her. Du kan også kjøpe både sjampo, balsam og kur i ett sett, om du trykker her.

PS: Bruk koden “20har” for 20% rabatt på all hårpleie hos Lyko

PS: Bruk koden “20har” for 20% rabatt på all hårpleie hos Lyko

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg