Ukens skjønnhetsprodukt: Balsam og sjampo!

Reklame | Ellos

Håret vårt har ofte mye å si for hvordan vi føler oss, men det er en jungel av produkter der ute. Helt basic er jo å ha gode hverdagsprodukter, slik som balsam og sjampo. Jeg har prøvd mye forskjellig, men nå skal jeg dele en safe all-time favoritt med dere som jeg har brukt veldig lenge, og som kan brukes på alle hårfarger.

Det som er viktig er at sjampoen eller balsamen dekker behovet som nettopp ditt hår har. I mitt tilfelle trenger jeg nesten alltid fuktighet, fordi håret mitt er tørt etter bleking og lysfarge. Jeg får lett slitte tupper, og jeg har små hår foran som fort ryker om jeg ikke behandler dem fra. Denne sjampoen og balsamen er der for å behandle slitt og tørt hår, og jeg opplever at håret blir supermykt. Ofte lar jeg balsamen være i litt ekstra, for da føles håret enda mykere. Et stort pluss er at disse produktene lukter veldig godt! Det beste av alt er at prisen på disse ikke er høy, og du kan kjøpe sto svære flasker i en duo HER. Det er veldig lønnsomt å kjøpe duoen, for om du bare kjøper liten balsam eller sjampo koster det nesten det samme som to store! Som sagt har jeg brukt disse flaskene i sikkert 6-7 år nå, og de har både blitt billigere med årene, men jeg har også kunnet teste dem lenge, og vet at de er helt supre for tørt og skadet hår. I tillegg oppleves den skånsom mot hodebunnen, og til og med Haakon digger den fordi håret hans lukter godt og er supermykt etter bruk.

Kjøpes her

 

Ps: Jeg legger ut “ukens kjønnhetsprodukt” hver uke. Gi meg gjerne ønsker om hvilken type produkt du vil ha tips om. Jeg tipser KUN om produkter jeg kjenner godt, og jeg har kjøpt produktene selv, de er ikke sponset. Det er viktig at jeg kan stå inne for det jeg skriver om.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg