Ukens skjønnhetsprodukt: ANSIKTSBEHANDLING

Reklame | Ellos

I det siste har huden min tullet litt med meg igjen.

Jeg har hatt en runde med uren hud, sikkert på grunn av at livsstilen er snudd litt på hodet i disse coronatider. Jeg spiser mindre sunt, trener mindre og er mer hjemme. Huden har vært kvisete i nedre del av ansiktet, også har den føltes som om den bare er sliten og ikke fornyer seg så bra. Derfor ble jeg litt desperat, for jeg elsker at huden min gløder og virker frisk og fresh. Tidligere har jeg vært og tatt dermapen og microneedling. Disse behandlingene har jeg ikke tilgang på, for salongene som driver med dette er stengt i disse dager.

Jeg gikk derfor en tur ut av huset for å se om det er mulig å kjøpe et produkt som kunne gi en slags peeling og hjelpe huden til å fornye seg, og liksom åpne opp litt. Jeg har ikke prøvd noen form for dermaroller, så jeg visste ikke helt hva jeg kunne se etter. Man må også være forsiktig, for enkelte ting er ikke helt trygge…

Jeg fikk til slutt hjelp av en kundebehandler, og hun kunne anbefale meg et produkt som skal brukes daglig og bidra til å gi en slags peeling, eksfolierende effekt fornye huden. Jeg endte med dette fantastiske produktet som jeg ikke ante noe om fra før av. Jeg var veldig spent på om det kom til å fungere, og om det i det hele tatt ville føles ut som det ga noen effekt.

Produktet er en micro-peeling lotion, og det skal påføres hver kveld med en bomullspad. Jeg har brukt det i en uke nå, og er faktisk imponert. Etter en uke er det liksom som om huden min har våknet på nytt, og den gløder veldig. Jeg har selvsagt enda litt arr etter kviser og slikt, men jeg merker at huden jobber og er aktiv, og det er noe som foregår – på en positiv måte. Det prikker og stikker litt i huden hver kveld når jeg tar på produktet, men det tar jeg som et tegn på at det virker.

Om du vil ha en skikkelig booster for huden, kjøp denne

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
  1. Tror du at det kunne funka for middels brannskade i ansiktet?
   (Ikke sånn helt drastisk vokslys som de fleste tenker med ordet brannskade)

   1. Hei! Jeg kjenner ikke så mye til brannskader, men i all hovedsak skal dette fungere som en sterkere peeling enn vanlig som hjelper cellene å fornye seg. Den inneholder også hyaluronsyre. I tillegg kan man si at den åpner opp huden for produkter du vil ha på etter den.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg