Ukens skjønnhetsfavoritt: Sminken min i dag!

Reklame | LYKO

I dag stod jeg opp og kjappet meg med å “få på ansiktet”. Jeg skulle sende inn et videoklipp til noe, og måtte derfor bare fikse meg litt. I alle fall la jeg en sminke enkelt på ti minutter, og tenkte gi dere detaljene på hvilke produkter jeg brukte og rekkefølgen. Dette er en sminke som passer greit til det meste, og som ikke krever så mye å legge. Målet mitt er at det skal være enkelt for dere! Om dere lurer på hvorfor huden min er litt tørr/flasset nederst i ansiktet, er det fordi jeg har måttet bukte med kviser i det siste, og har derfor brukt noen midler som kan tørke ut huden litt. Det blir fint igjen snart, men må være sånn som nå midlertidig. Huden vår har både gode og dårlige perioder, og huden min er sakte på vei inn i en god periode nå på våren der jeg snart ikke trenger å dekke til så mye. I mellomtiden må jeg ha en sminke som funker bra, og det gjør denne:

PRIMER

Det første steget er å få en fin base å legge sminken på. Derfor starter jeg med å smøre en primer, slik som denne i hele ansiktet. Denne kjennes litt ut som en ansiktskrem, og det er derfor jeg liker den så godt. Den kan også brukes som en ansiktsmaske.

CONCEALER

Påfør concealer der du ønsker å lysne opp. Jeg bruker det under øynene, i t-sonen, på haken og langs kjeven. Jeg liker denne concealeren veldig godt, for den dekker bra og er enkel å påføre. Jeg liker å legge concealer før foundation fordi da blir resultatet mer naturlig. Jeg har ikke lyst til å ha så store fargekontraster i ansiktet.

FOUNDATION

I dag har jeg valgt å gå for en litt tjukkere foundation, nemlig denne! Den er sykt populært, for den legger seg veldig fint på huden, virkelig! En ekstra fordel med den er at den har solfaktor i seg, så den beskytter ekstra når man er ute. Jeg bruker en kost for å smøre den ut.

SETTING
For at foundation skal sette seg og ikke ligge som en krem på huden, bruker jeg et pudder i hele ansiktet etterpå. Jeg synes dette pudderet fungerer greit, da det både har god grad av matthet og varer lenge.

CONTOUR

Her gjelder det å ha tilgang på kalde farger, etter min erfaring, og i dette fantastiske palettet har man mye utvalg i tillegg til lys farge om man trenger. Jeg pleier å bruke en varm og en kald farge og blande sammen, da får jeg en farge som passer min tone. Litt av greia er at man ikke skal se ordentlig at det er gjort så mye. Mange har jo svære streker i ansiktet, men jeg synes det beste er om man får til at det ser naturlig ut. Det er ikke alltid så lett, men man må bare øve. Jeg legger den contour som et tretall på hver siden av ansiktet: langs pannen, under kinnebenet og nedover og langs kjeven.

ROUGE

Ikke glem å finne en fin rosa rouge som gir en naturlig varmhet i kinnene. Jeg synes denne er veldig fin! Den er også på salg nå.

ØYEBRYN

Her bruker jeg en helt vanlig “penn” med kost på enden. Det er superenkelt å bruke denne. Om jeg legger festsminke bruker jeg litt tyngre produkter, men jeg liker at det ikke blir så mye dilldall til vanlig. Med denne kan du tegne opp en grei form, og den er lett å bruke.

ØYNE

Her har jeg brukt to nye favoritter fra YSL. Jeg har lagt eyeliner langs vippekanten(Under vippene), og den har da lagt seg litt langs nedre vippekant også. Jeg synes det fremhever blikket fint å legge eyeliner slik som dette, og det passer bra til hverdags. Jeg bruker denne mascaraen. Vippene mine har to tre vippeextensions igjen, så derfor ser de litt rare ut.

LEPPER

Til slutt velger jeg leppefarge. I dag har jeg gått for en metallisk som jeg digger, nemlig denne. Jeg har linket til denne før, men det er fordi jeg digger den. Den sitter lenge og gir kul effekt.

HIGHLIGHTER

Det siste jeg som regel gjør er å highlighte. Jeg ta en liten kost og tar litt på amorbuen, nesetippen, neseveggen, litt under og over øyebrynet og langs kinnbena. Denne ligner veldig på den jeg bruker. Du kan også gå over med litt settingspray om du ønsker sminken skal sitte ekstra godt. Jeg bruker en enkel spray fra Maybelline.

Mange tror sikkert at jeg sminker meg sykt lenge, men disse prosessene tar bare ti minutter. Det går enda fortere om jeg har vippeextensions. Jeg liker begge deler, men det gir litt ulik look. Hva synes dere er finest? Dramatiske vipper eller naturlig?

2 kommentarer
    1. Kjære Aurora jeg er så utrolig stor fan begynte å gråte når jeg så du røyk ut av Camp kulinaris og kjenner jeg blir stolt av at du kom så langt. Helt siden du var m på paradise har jeg vært så sykt stor fan jeg ser veldig opp til deg og håper alt er bra med deg i disse tidene! Love you! #auroragudeerminhelt 🥰🥰🥰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg