UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: REN HUD

Reklame | Lyko

Av produkter jeg ønsker å dele med dere i dag, har jeg valgt mine to favoritt-renser til ansikt. Som dere sikkert vet, så er jo det å rense huden morgen og kveld alfa og omega for å opprettholde en fin hud. Huden vår blir hele tiden utsatt for både stråling, forurensning, eventuell sminke og annet skitt. Om vi renser morgen og kveld kan vi tillate huden å puste bedre, og ikke minst ha et rent grunnlag før vi legger på favorittkremen vår. Det er poengløst å legge en krem på toppen av masse griseri. Om du er dårlig på å rense huden risikerer du at den blir uren, altså kan du få både kviser og tilstoppede porer.

MINE FAVORITTER:

 

SKUMMENDE RENS

Om du ønsker en skikkelig fin og glødende hud er det denne rensen du bør gå for. Den inneholder masse antioksidanter, og gjør ikke huden tørr. Det jeg liker så godt med denne er at den skummer og er veldig drøy. Jeg opplever at den får med seg alt det skitne i huden, og at sminken kommer av. Huden blir også veldig fin og klar til krem. Etter jeg har renset huden bruker jeg om dagen denne C-rush-kremen. Disse to sammen gir en super glød, og huden føles veldig balansert og fuktet. Jeg bruker disse to produktene både morgen og kveld.

FIND YOUR BALANCE

Om du sliter med uren hud eller hud som lett blir litt kvisete og porete, er denne rensen veldig god. Den reduserer overskudd av talg, og rengjør tette porer. Dette produktet har jeg hatt kjennskap til i flere år, og jeg går alltid over til denne serien når jeg sliter med urenheter. De har også en krem i samme serie som er veldig god. Om du vil ha flere produkter i samme bestilling, får du kjøpt et sett her. Settet er genialt om du ønsker å få renset skikkelig opp i huden.

Det finnes én million ulike produkter for å rense huden, men her har dere i alle fall mine to favoritter. Jeg anbefaler aldri noe jeg ikke kan stå inne for, bare så dere er klare over det ♥ Jeg skriver disse faste innleggene hver uke fordi jeg vet hvor vanskelig det er å finne frem i et hav av produkter. Håper dere får dere en ny ansiktsrens, for disse er veldig gode!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg