Ukens skjønnhetsfavoritt: Øyebryn

Reklame | Lyko

Heisann!
Noen ville gjerne vite hva jeg bruker på øyebrynene mine, og her skal dere få svaret. Jeg synes det er veldig gøy at dere spurte, for jeg er av den personen som gjør ting enkelt og ikke vanskelig, så mine tips er ofte ganske gode. Det viktigste for min del når det kommer til bryn, er å nappe øyebrynene i den formen du ønsker, og for dette trenger du en god pinsett, slik som denne. Om du ikke liker å nappe, så er trøsten at det ikke er like vondt når du har kontroll og er vandt med det. Haakon har nylig begynt å fikse litt på sine egne bryn, og det avgjørende er en god pinsett. Ettersom du får den formen du ønsker, kan du eventuelt klippe til lange hår eller hår som gror litt skjevt med en liten saks som denne, som er ment for øyebryn.

SÅ OVER TIL DET MORSOMME! For å få en fin og kontrollert form på brynet bruker jeg en øyebrynsblyant som er formet for å kunne tegne, forme og “fylle” inn brynene, enten ved å farge helt eller lage en illusjon av hårstrå. Fordelen med akkurat denne er at den har en myk og fin konsistens å jobbe med, så den blir ikke særlig skarp Jeg har den allere lyseste fargen, og er godt fornøyd med det. Denne kan du også bruke hardere for et sterkere inntrykk. Jeg har brukt den helt siden i sommer, og kommer ikke til å bytte med det første. Den passer til min hårfarge, hudtone, øyefarge og stil. I tillegg digger jeg at den har en børste i den andre enden, slik at man kan gre til brynene litt, eller jevne ut overflødig farge.

Bildet under er fra i dag, og jeg har kun gredd gjennom brynene og tegnet med ett produkt. Som dere ser er fargen “taupe” ganske lys, men veldig fin til blondt hår. I tillegg ser dere at det er lett å tegne opp en jevn og fin form. Personlig liker jeg å gjøre brynene mine bittegrann tjukkere enn de er i virkeligheten, for jeg synes det er finest.

♥ HÅPER DERE DIGGER PRODUKTET! FORDELEN ER AT DET ER VELDIG BILLIG + VELDIG BRA ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Åå elsker tips til skjønnhetsprodukter<3 fortsett med det!
   får man kjøpt den et annet sted enn på Lyko-nettbutikk? Sånn får man kjøpt brynspennen i en butikk? <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg