Ukens skjønnhetsfavoritt: Kviser og porer!

Reklame | Ellos

Kviser, porete og uren hud kan drive en person fra vett og forstand – i alle fall meg… Etter noen år med eksperimentering har jeg funnet mine favorittprodukter, og min “Kode” for å temme uren hud når den kommer. Etter innspillingen av Camp Kulinaris slet jeg utrolig mye med uren hud. Antakelig fordi det var mye fett og mat, men også fordi jeg sminket meg hver dag der. Jeg brukte flere måneder på å få temmet huden, men dette lærte meg i alle fall en del.

I sjenanse begynte jeg å faktisk redigere bort uren hud på bilder, fordi det føltes så skjemmende. Dette kommer jeg aldri til å gjøre igjen, for hva slags signal er det å sende ut? Isteden vil jeg prøve å hjelpe andre som sliter med å finne produkter som kan hjelpe på veien. Jeg har to produkter jeg sverger til når det kommer til kviser. En huskeregel er å unngå produkter som tilfører mer fett og stapper til porene.

DIGG MASKE

For å i det hele tatt få bukt med porene skal jeg anbefale dere verdens beste ansiktsmaske. Denne fjerner synlige porer på meg etter kun én gangs bruk, men om man har et aktivt problem kan den brukes flere ganger i uken. Den føles så digg på huden, og den er morsom å ta bilder av. Etter å ha brukt denne føles huden så frisk, renset og digg! Denne masken regulerer oljen i huden, og den gir en avkjølende og digg følelse. Du kan kjøpe den HER.

Balance-serien til Ole Henriksen er en fornøyelse for hud som har kviser, porer og eventuelt overflødig olje. Jeg har anbefalt dette settet før, men kommer alltid til å gi dere en heads up på at det er råbra! Settet kommer i middels størrelse, men du kan eventuelt få kjøpt toneren her, kremen her og rensen her. Fordelen ved å kjøpe settet først er å få testet ut produktet før du kjøper de store utgavene. Kort fortalt er dette et sett der du først renser huden godt, bruker bomullspad med toner på, deretter avslutter du med kremen. Denne rutinen bør gjøres morgen og kveld. HVER gang jeg får litt porer og uren hud kjøper jeg dette settet for å få regulert huden min.

Jeg er tom for kremen akkurat nå, men her ser dere toneren og rensen ♥

Jeg håper dere vil teste ut disse produktene om dere trenger en reddende engel. Dette er produkter jeg har brukt over lengre tid, og jeg kan stå godt inne for at dette er bra. ♥

5 kommentarer
  1. Nei kjære Sol – porer er ikke stygt og d er helt normalt og man MÅ ikke bruke masse penger på å gjøre noe med d. Husk at influesere FÅR disse produktene og i tillegg BETALT for å reklamere for de……

   1. Til informasjon har jeg kjøpt og betalt disse produktene selv. Det er kun lenkene som er «reklame», da de et affiliate. Dette betyr i hovedsak at jeg nesten kan reklamere for hva jeg vil ved å lenke. Da velger jeg selvfølgelig å reklamere for produkter jeg elsker selv og ikke tilfeldige.

  2. Hei:) så fine tips:) jeg anbefaler at du og bytter til mineral makeup. Det forandret huset min endel. Merker som maxfactor og Loreal tetter porene veldig. Desverre. Klem fra en hudpleier:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg