UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: FOUNDATION

Reklame | LYKO

Endelig en ny onsdag og nydelige tips til dere ♥

Etter min mening er type foundation helt avgjørende for det sminkede resultatet. Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke, men jeg er opptatt av at huden skal gløde, ujevnheter skal dekkes, og det skal være enkelt. Jeg har derfor valgt ut mine topp 3 foundations. De har én ting til felles, og det er at de har god dekkevne, men de er alle tre litt forskjellige. Det kommer litt an på hva du foretrekker. Jeg bytter litt på avhengig av huden min. Først må jeg skyte inn at jeg ALLTID bruker et tynt lag av denne concealeren under øynene, i t-sonen, på haken og under kinnbena for å danne en base der jeg vil lyse opp og dekke.

1.Mineralfoundation

BareMinerals sin originale foundation er helt gull når huden i utgangspunktet har det bra. Jeg er veldig glad i å bruke denne på sommeren fordi den ikke blir så “mye”. Den er perfekt over litt concealer, og det beste med den er at den gir en helt fantastisk glød, virkelig. Ellers er den jo litt god for huden, siden den ikke stopper til porene og er mer naturlig. Den er i pudderform, og jeg bruker en litt tett sminkekost for å jevne den ut.

2. Loreal Paris Infailible

Om du ønsker en skikkelig dekkende foundation, kan jeg fortelle at jeg har brukt denne i mange år. Den er blitt utbedret slik at huden fortsatt får puste, og i tillegg føles den lett på huden. Jeg liker den også veldig godt fordi den ikke er tørr på huden, men den føles heller myk og god når man tar den på. Jeg brukte vel denne foundationen nesten hver dag på Camp Kulinaris, og jeg synes den ser fin ut på tv. Jeg ser for det meste opplagt ut.

3. Matte foundation

Dette er en som ligner litt på den over, bare at denne er er veldig matt. Om du liker et flawless resultat er denne en sikker vinner. Denne føles litt tyngre på huden enn den over, men det er ikke noe problem, for resultatet er jo sykt fint. Denne bruker jeg om jeg skal noe spesielt, for eksempel en fest der det blir tatt bilder og så videre. Med denne kan man legge på perfekt highlighter og leppestift med glans i. Det blri alltid sykt fint!

Jumsuiten kjøpte jeg på marked her på Tenerife ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer

Siste innlegg