Ukens skjønnhetsfavoritt: Ansiktsmaske

Reklame | Lenker til Ellos

Jeg er stor tilhenger av ansiktsmasker. Det gir en luksusfølelse hjemme, og de er ofte laget med den hensikt å hjelpe oss ekstra med å tilføye det vi trenger! Jeg har derfor tatt bilder og funnet linket til mine topp 3 ansiktsmasker. Det kommer sikkert ikke som et sjokk at alle er fra samme merke. Jeg er stor tilhenger av OH, noe sikkert mange har skjønt. Derfor skal dere få vite hvilke tre stykker jeg sverger til. Alle tre er for litt ulike behov, så jeg håper du finner noe som kan passe deg! ♥

“Transform Plus Phat anti-fighting facial”. 

Denne kan du finne her. Jeg elsker denne fordi den er perfekt å legge før en makeup til fest og spesielle anledninger, men den er også helt genial fordi den er et alternativ til kjemisk peeling. Etter 15 minutter føles huden strammet opp og eksfoliert. Huden gløder også, og derfor synes jeg sminken blir veldig fin etterpå. Denne masken er veldig bra om du ønsker en skikkelig boost og renser godt. Den er også full av fukt.

“Berry nurturing gel mask”

Om det du trenger en skikkelig fuktighetskur, er denne midt i blinken. Denne gir sykt mye fukt. Det hender faktisk at jeg har sovet med den for å gi huden en skikkelig boost. Den er alfa og omega å ha i skapet, og jeg synes spesielt den er deilig å ha på sommeren om man er bittegrann solbrent, for den har ikke så peelende effekt. Den roer heller ned huden. Et pluss er at den lukter digg!

“Cold Plunge Pore mask”

Denne har jeg anbefalt mange ganger før, og det er ikke uten grunn. Den er et mirakel mot synlige porer. Ofte kan huden min bli porete etter dårlig mat og alkohol. Med denne forsvinner det meste. Denne masken er veldig god å bruke om du har fet hud, fordi den bidrar til å fjerne overflødig olje. Det er denne du ser Erlend Elias og jeg har på oss på Camp K når vi er helt blå i ansiktet.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Må bare kommentere noe fra CK. Så nettop episode 31. Jeg har fått sååå nok av Runar nå! Tror jeg hadde klikket etter alle de irriterende kommentarene hans jeg altså! Må si du er tålmodig, Aurora!!! Dette er fra da du støvsuget i episoden. Jeg kokte inni meg! Arrrrg! Jeg håper SÅ på at du vinner! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg