Ukens planer! Podcast, skjønnhet og hunder!

Jeg vet at denne uken kommer til å fly forbi.

Det er egentlig litt fint, for neste tirsdag skal jeg ut og reise! Jeg svarer dere på hvor jeg skal hen når tiden er inne. Jeg kan i alle fall si at jeg ikke skal sitte og fryse, men forhåpentligvis kommer jeg hjem både brun og blid. Jeg skal oppdatere dere masse når jeg er der, og jeg gleder meg ekstremt til å ta masse bilder, sole meg og vise dere det jeg gjør.Før sol og ferie på jeg gjennom denne uken. Det viktigste er å få unna studier, slik at jeg ikke går glipp av så mye. Jeg har totalt 8 innleveringer før våren og eksamen, så det er virkelig nok å gjøre!

Mandag:

I dag må jeg komme meg på trening, svare på litt mailer, men det viktigste er å få unna studier. Jeg må i hvert fall gjennom ett kapittel, for da er jeg i rute. Ellers bør jeg få handlet inn litt mat for uken om jeg gidder. Det blir en enkel middag i dag: kyllingsalat.

Tirsdag:

Her skal jeg en liten tur inn til Oslo. Jeg skal inn i et nytt samarbeid med en jente som legger vippeextensions, så jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg har ikke hatt vipper siden august. Jeg synes det er veldig kjekt å ha det når man skal ut og reise, for ting blir så mye enklere da.

Onsdag:

Denne dagen er satt av til trening og studier. Jeg håper på å få gjort unna masse, så slipper jeg å ta skippertak senere. Det er utrolig hvor mye én dag har å si, om man bestemmer seg for å reservere tiden til det som må bli gjort.

Torsdag:

Denne dagen skal jeg følge opp dette jeg forklarte med at jeg har bedt om å gå til psykolog. Etter dette skal jeg dra og fikse neglene før ferie, i tillegg til at jeg skal fylle på en skjønnhetsflekk jeg tatoverte i fjor. Denne har dere nesten ikke sett, for den er blitt veldig svak.

Fredag:

Denne dagen er det tilbake til Oslo. Jeg er nødt til å få tatt en tur til frisøren, for håret mitt er helt katastrofe. Etterveksten er sykt lang, og håret ser bare helt utslitt ut. Det trenger en ny glød. Etter å ha fikset dette skal jeg videre og møte Niklas Baarli og kjæresten, for jeg skal nemlig gjeste podcasten deres. I tillegg er dette valentinesday, så ja… Vi får se hvordan det går.

Lørdag:

Her må jeg virkelig snike inn litt trening, eventuelt litt studier også. Ellers er det en hviledag.

Søndag:

Dette er så klart en helt rolig søndag, men vi er nødt til å ta en tur til Moss for å sette fra oss to av hundene våre. Vi har fått Diaz og Toby av en dame som bor der, og hun har sagt ja til å passe begge to når vi er på ferie. Det er så utrolig fint å vite at hundene blir satt et sted der de føles seg hjemme og trygge, det betyr virkelig alt for meg.

Som dere skjønner har jeg på en måte ikke helt fri den uken som kommer. Selv om noen aktiviteter er overflatiske, må jeg fortsatt fysisk stå opp om morgenen, være tilstede, og midt i alt sammen skal det ut et par blogginnlegg daglig, samtidig som jeg skal få sovet nok, spist mat og så videre. Husk at den kreative hjerne må hvile seg i blant den og ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg