UKENS MATHANDEL!

Det skulle egentlig vært gjort i går, men jeg hadde tidenes meltdown i går, og trengte å gjøre litt andre ting. Derfor tok jeg ukeshandelen i dag. Det ble dog ikke en komplett ukeshandel, for det var kaos i butikken da jeg var der, og de manglet litt varer jeg egentlig skulle handle. Jeg dro på Meny, og det er en ærlig sak at jeg ser resultater på prislappen når jeg handler hos for eksempel Kiwi. Fordelen med Meny er jo det store utvalget.

Jeg må skjerpe meg litt på kostholdet igjen etter jul, og derfor ble det en del kylling og slikt, men ellers måtte jeg ha noen ekstra motivatorer for eksamen fra i morgen av. Jeg synes jo egentlig at brød kan være dødsgodt, men prøver å unngå så mye av sånt, for jeg blir litt oppblåst av det. I tillegg unnet jeg meg peanøttsmør, for det metter godt og gir mye energi. Ellers går mye av måltidene i havregrøt, kyllingmiddager og litt diverse til lunsj.

Jeg har også lagt opp til noe pasta, men det får jeg feire med når jeg vet at eksamen er godt i gang og går bra, hehe. Jeg har en guilty pleasure på pasta formaggio fra First Price. Det er sykt billig, og jeg synes det faktisk er ganske godt. Varm, kremete og digg.

Eksempler på middager denne uken:

♥ Wraps med cheddar og kylling

♥ Speltlompepizza

♥ Kyllingburger med salat, kyllingbacon og cheddar.

♥ Pasta formaggio med kylling eller kyllingbacon

♥ Kyllingsalat

♥ Fullkornspasta med fløtesaus og kylling

Jeg kan spise både sunnere, mer vegetar og variert, men etter å ha spist frossenpizza og ribbe i to uker, så føler jeg dette er en god start inn i det nye året. Målet nå er å bare spise sunt og normalt, så får jeg ta noen skikkelige tak når treningssentrene åpner igjen, og motivasjonen til å ha flere mål med trening og kosthold kommer tilbake.

Håper du finner noen idéer til hva du selv kan lage, spesielt om du liker kylling, hehe.

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg